KRant

In verband met Corona tijdelijke vrije toegang tot alle premium artikelen

In deze ongekende tijden heb je behoefte aan feiten en aan overzicht. Journalistiek is niet gratis, is ons uitgangspunt. Maar in deze uitzonderlijke situatie vinden wij dat elke Noorderling recht heeft op onze informatie. Daarom hebben we besloten dat alle PREMIUM-artikelen vanaf nu tijdelijk vrij toegankelijk zijn, inclusief de verdiepende stukken over het coronavirus.


Bovenstaande kom ik wel eens tegen als ik over het internet surf.  Dan kom ik op een pagina van het Dagblad van het Noorden en kan ik niet verder lezen. Nu hoef ik ook niet verder te lezen, het gaat mij om dit stukje.
Dat ze totoyeren (me aanspreken met je) vind ik onfatsoenlijk.
Wat ik echt erg vind ik hun uitgangspunt: Journalistiek is niet gratis.

Ik had liever gehad dat hun uitgangspunt was dat het ze noodgedwongen een bijdrage moeten vragen omdat in ons land met verdienmodellen gewerkt wordt waar ze mee bezig zijn om dat te veranderen of zo.
Maar nee, ze vinden het kennelijk dus juist goed dat mensen gaan betalen voor extra artikelen.

Dus gratis of niet, ik hoef die meuk niet meer.
Bovendien is het Dagblad van het Noorden slechts een schim van wat het eens was, en dat bewijst zulk gedrag ook maar weer.

Rene Maandag 25 Mei 2020 at 12:00 am | | Smurf

vijf reacties

די מריו

De premium artikelen zijn altijd gratis te lezen als je incognito surft. Maar ik kan je vertellen, de meeste artikelen zijn het lezen niet waard.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 25-05-’20 08:25
John

Ik vind dat tutoyeren helemaal niet erg. Ik vind U op sommige sites vreselijk. Je kunt alles gratis lezen als je wilt, maar ik vind het tijdverspilling.

John, (URL) - 25-05-’20 08:38
francky

Ik betaal geen enkele krant op het internet. Ze doen maar.

francky, (URL) - 25-05-’20 15:10
Rietepietz

Voor mij is er veel meer “nieuws” over het virus op TV dan ik nodig heb. Ga er dus zeker niet naar zoeken omdat je toch nooit precies weet waar men de informatie vandaan haalt. Als men een héél grote groep aanspreek is het beter om niet te tutoyeren. Dat bij IKEA iedereen maar jij en jou zegt vind ik eigenlijk niet kunnen. Bij mijn leeftijd zou men af moeten wachten tot ik zeg dat U niet hoeft.

Rietepietz, (URL) - 25-05-’20 20:21
Hans

Ik betaal wel aan een lokale digitale krant, ik wil ze niet laten verzuipen in deze tijd.
Daarnaast wil ik gewoon het lokale nieuws volgen. Hans

Hans, (URL) - 25-05-’20 22:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.