Naar Pinkpop

Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Wendy en ik ben t zusje van Rene. Deze vroeg mij een stukje over pinkpop te plaatsen en eigenlijk heb ik hem dat min of meer beloofd. Dus vooruit maar dan. Maar wat moet je over pinkpop schrijven, zodat het ook voor anderen leuk is om te lezen? Wees niet te hard met u oordeel. Ik heb besloten niet alle bands bij langs te gaan om wat over ze vertellen want dat gebeurt al genoeg op andere sites.



Ik zal een poging wagen om er wat leuks van te maken. Ik ben samen met een collega/vriendin naar pinkpop geweest. Het was voor ons beiden de eerste keer om naar een drie dagen durende festival te gaan. Een paar jaar geleden ben ik wel op een maandag geweest en toen vond ik het al geweldig. Zaterdagochtend zijn we vroeg vertrokken van het hoge noorden naar het diepe zuiden met de auto. Dit was al een belevenis op zich. Via een toeristische onbedoelde route zijn we uiteindelijk naar veel vragen aan mensen die langs de weg in Landgraaf stonden goed terecht gekomen. Het was trouwens slecht aangegeven waar je de auto kon parkeren!!! Uiteindelijk de auto geparkeerd en hup naar de camping.
Natuurlijk weer veel te veel spullen meegenomen.(dit doe ik namelijk altijd) Nadat de tent redelijk snel stond zijn we naar het festivalterrein gelopen. Waar ik mij over verbaas is dat de sfeer zo relaxed is. Iedereen gaat zijn eigen gang, allemaal mensen die voor muziek komen dat ze leuk vinden. Zaterdag vond ik het nog rustig op het festivalterrein. Allerlei leuke bands gezien en lekker in het gras gezeten met muziek op de achtergrond. HEERLIJK!!!!! Het voelde echt als een vakantie.



Eigenlijk zijn de zondag en maandag net zo gegaan. Opstaan,gereed maken na het ontbijt en naar de muziek toe. Veel van de muziek genoten en heerlijk onderuit gezakt van de zon genieten, met hier en daar een bui om weer wat opgefrist verder te gaan. Wel erg weinig geslapen 's nachts en bijgeslapen op het festivalterrein.
Er zaten veel goede bands tussen. met name: Novostar,black eyed peas, lenny kravitz, N.e.r.d., seeed, the jet. Ik weet dat het cliche is maar de bekendere bands spraken mij het meest aan.
Het enige echte slechte optreden kwam toch van de sugababes. verschrikkelijk gewoon. Ik weet niet wat voor woorden ik aan deze suikerwijven verder nog kan vuil maken.



Mijn ervaring is dat het festival echt geweldig was.Wel een paar dagen nodig gehad om weer bij te komen van al dat rockgeweld. Ik kan me goed voorstellen dat er mensen zijn die elk jaar naar een of ander festival gaan. Ik zelf zou nog wel graag een keer naar andere festivals gaan, om te kijken of dat net zo leuk is. Bijvoorbeeld LOWLANDS of ROCK WERCHTER.

Tot zover mijn korte verlag van pinkpop, ik weet dat ik niet tegen rene zijn schrijfstijl op kan. Je moet er maar vanuit gaan dat ik andere talenten bezit. Maar om die pijn toch wat te verzachten plaats rene nog een paar foto's ertussen. Ben je halverwege afgehaakt dan heb je toch nog een paar leuke foto's gezien.
Rene Vrijdag 04 Juni 2004 at 3:42 pm | | Smurf

22 reacties

ria

leuk hoor, fijn dat je zo genoten hebt ;-)

ria, (URL) - 04-06-’04 17:29
Witchy

Leuk zo’n sfeerimpressie…! Zelf vond ik het programma alleen niet zo leuk dit jaar. Denk dat het Lowlands wordt.

Witchy, (E-mail ) (URL) - 04-06-’04 17:31
Mark

Heel leuk verslag ! .. Volgend jaar met René mee naar MuseumPlein? :)

Mark, (URL) - 04-06-’04 17:57
Michaela

Tja, ik dacht daar dus heel anders over. Ook ik ging voor het eerst naar Pinkpop dit jaar (maandag) en vond het helemaal bagger!! Nou ja, smaken verschillen laat ik maar zeggen en gelukkig heb jij het wel naar je zin gehad.

Michaela, (URL) - 04-06-’04 18:06
BvdV

Hé Wendy ! Leuk hoor !

BvdV, (URL) - 04-06-’04 18:16
Jeroen

Ik vond de Sugababes nog wel aardig…. Heb het ook alleen maar op tv gezien….

Jeroen, (URL) - 04-06-’04 18:49
DarkRain

leuk verslag en leuke foto’s :-)

DarkRain, (URL) - 04-06-’04 19:02
Frozen

Dat is fijn om te horen dat je het er naar je zin had, en het is leuk geschreven ook hoor, rene krijgt nog eens concurentie als ie nie uitkijk :)

Frozen, (URL) - 04-06-’04 19:17
Linda

Wat leuk om zo eeens iets te lezen en te zien van Pinkpop, je hebt duidelijk genoten en je schrijft ook leuk.:-)ook een weblog??

Linda, (E-mail ) (URL) - 04-06-’04 19:29
Roelof

De line-up van Lowlands is stukken beter dan die van Pinkpop. Zou ik zeker heen gaan.

Roelof, (URL) - 04-06-’04 19:46
peer

Het is alweer jaren geleden dat ik op Pinkpop was. Ik vond Werchter of Roskilde toch altijd veel leuker. Ondertussen ben ik voor alle drie veel te oud.

peer, (E-mail ) (URL) - 04-06-’04 20:36
lapin macadame

leuk ook van de foto’s,
groeten aan rené .. ( die daar ook ergens rondhuppelt ofzo ? )

lapin macadame, (URL) - 04-06-’04 21:34
Gert-Jan

leuke foto’s

Gert-Jan, (E-mail ) (URL) - 04-06-’04 22:01
Tinmar

leuk verslag, Renezus.;)

Tinmar, (URL) - 04-06-’04 22:22
ladyloela

Goed gedaan hoor meid! Je kan je eigen web-log wel gaan beginnen (ideeetje??);-)Black eyed peas zijn goed. Houd ik wel van. Groetjes aan Rene!

ladyloela, (URL) - 04-06-’04 22:33
kurai

leuk verslag zo en ook plezierige verassing zo’n gastloggende zus _

kurai, (E-mail ) (URL) - 04-06-’04 22:40
Arjan

Hartstikke leuk verslag en ook heel goed geschreven naar mijn bescheiden mening.
Hoop vaker wat van jouw hand te lezen. Eigen weblog?

Arjan , (URL) - 04-06-’04 23:02
Brillie

Ik heb zelf heel veel genoten van Giel B. Eindelijk eens iemand met kloten. Durf, lef, of hij moet wel gek zijn. Jammer alleen dat de TV weer veel laat schieten wat goed was.

Brillie, (E-mail ) (URL) - 04-06-’04 23:35
Cokie

Sugarbabes horen inderdaad niet op zo’n festival…. Goed verslag toch ?

Cokie, (URL) - 05-06-’04 00:03
karlijn

klinkt goed, zo’n festival. misschien ga ik volgend jaar ook :)

karlijn, - 05-06-’04 10:32
Lammert

Hey Wendy! Aangenaamd verrast was ik toen ik zag dat jij een bijdrage hebt geleverd aan deze weblog!
Erg leuk verslag en, zoals uit andere reaxies ook blijkt, lijk jij ook rijp voor een eigen weblog! (stichting DOEN ;-) )
Fijn dat je zo hebt genoten, zelf ben ik nog nooit op een “FESTIVAL” geweest (op bevrijdingsfestivals na….maar dat is toch niet hetzelfde). Misschien dat ik ooit ook eens ga….lijkt me (helemaal na jouw verslag) wel een belevenis!

Wendy: Ik hoop meer van je te lezen in de toekomst! (ofwel op deze log van je broer of van jezelf!!!)

Lammert, (URL) - 05-06-’04 14:59
Deviant

Hoi Wendy, leuk Renésmurf’s zusje ook eens te ontmoeten. Moet je vaker doen hoor, wordt de boel best vrolijk van.

Deviant, (E-mail ) (URL) - 06-06-’04 03:11
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.