Urg

Morgen vertel ik het complete Rody verhaal, dat is bij deze beloofd.
Ik zit nog helemaal euforisch te lezen waar allemaal foto`s van Rody staan.
Erg aardig, dank jullie wel!!

En ook daar lees ik de reactie`s.
En opeens ben ik woedend!

Deze meneer reageert elders bij zo`n Rody banner op de volgende manier:

Om eerlijk te zijn heb ik het niet zo op honden en dat is uitdrukkelijk eufemistisch uitgedrukt. Ik zal geen traan om het beest laten als hij alsnog overlijdt aan de gevolgen van het eten van bijvoorbeeld giftig voer.

Bozer kan je me niet krijgen!

Rene Maandag 07 Juni 2004 at 11:24 pm | | Smurf

36 reacties

DJ Patrick

Die man zou zelf moeten overleiden, ik zal er zeker geen traan om laten. Flapdrol..

DJ Patrick, (E-mail ) (URL) - 07-06-’04 23:37
TinyBear

Die meneer zou zelf eens moeten meemaken wat hij nu zo’n lieve viervoeter toewenst…dat slaat echt nergens op…wat een eikel!

TinyBear, (E-mail ) (URL) - 07-06-’04 23:39
wPim

Mea culpa. Ik kruip al door het stof, ik wist niet dat ik zoveel zou losmaken in weblogland. Ik heb het gewoon niet zo op honden. Iedereen die ik hiermee gekwetst heb, sorrie! Als ik het overdag druk heb gehad, ben ik ‘s avonds soms scherper van tong.

wPim, (URL) - 07-06-’04 23:56
DJ Patrick

Met zulk soort opmerkingen reageer ik ALTIJD scherp van tong, wat een onzin zeg!

DJ Patrick, (E-mail ) (URL) - 07-06-’04 23:57
Tinmar

wPIm mea culpaat nog al veel en kruipt graag door het stof merk ik. Op zijn log al voor armn, nu voor honden…. tsj tsj tsj

Tinmar, (URL) - 07-06-’04 23:58
wPim

ik maak hier geen vrienden geloof ik.

wPim, - 08-06-’04 00:03
Roelof

Wat een kutreactie.

Met excuus voor het taalgebruik.

Roelof, (URL) - 08-06-’04 00:05
TinyBear

Ben verder niet bekend met meneer wPim maar hij biedt hier zijn excuses aan & komt er ook speciaal voor bij mij langs…dat moet je hem dan in ieder geval na geven…voor de rest blijft het een flutreactie natuurlijk. Ik heb ook met bepaalde beesten “niets” maar om ze nou gelijk naar de andere kant van ons bestaan te wensen? Nouuuuu nee!

TinyBear, (E-mail ) (URL) - 08-06-’04 00:11
wPim

Misschien is het terecht als ik kort iets vertel over de geschiedenis van mijn weerzin tegen De Hond

1. Ik had ooit een krantenwijk en sommige honden maakten mij tijdens het bezorgen enorm aan het schrikken en hapten bijna mijn hand eraf door de brievenbus.
2. Natuurlijk hing er eens een in mijn been.
3. Ik had een vriend wiens ouders een hond hadden die zo stonk dat als ik er over de vloer kwam bijna moest overgeven.
4. Ik was eens aan het klaverjassen bij andere vrienden met een hond.. het beest begon vlakachter me slobberend zijn/haar kruis te likken en hield dat 20 minuten vol. Ik niet.
5. Ik weet dat een hond zweet via de tong, maar moet dat zo luidruchtig in mijn buurt als ik op het strand lig te zonnen.
6. Ontelbare keren poep aan mijn schoen van… een hond.
7. …

Ik kan nog wel heel lang doorgaan, maar dit zijn enkele elementen die mijn houding ten opzichte van het schepsel hebben veroorzaakt.

wPim, (URL) - 08-06-’04 00:21
Frozen

Dat je niets om honden geeft moet je ook zelf weten, maar da’s geen reden om een ander zijn hond dood te wensen, of zeggen dat je er niet mee zal zitten. Ok het is wel eerlijk, maar je had ook alleen kunnen zeggen dat je niet van honden houd en verder nie.

Frozen, (URL) - 08-06-’04 07:18
ladyloela

Stomme reactie………:-(

ladyloela, (URL) - 08-06-’04 07:20
Chantal

Okay, ik ben ook meer een kattenmens dan een hondenliefhebber, maar dat is gewoon ronduit een …opmerking!!! Dat zijn de mensen die de boel gewoon verzieken. ZIEK ZIEK ZIEK is zo iemand!

Chantal, (URL) - 08-06-’04 08:33
TheBlackWidow

Ik hou niet van Russische Kerkkoren….
:P

TheBlackWidow, (URL) - 08-06-’04 08:40
wPim

Het was ook erg flauw inderdaad. Voor de duidelijkheid: ik neem de opmerking terug.

wPim, - 08-06-’04 08:57
Linda

Wat van dat Rody weer terug is, niet sis zo eg als dat je dier weg is en je weet niet war het is en wat het heeft. geluukig is hij er weer. Ben benieuwd naar het hele verhaal.

Linda, (E-mail ) (URL) - 08-06-’04 09:25
daisy

Wat een eikel!

daisy, (URL) - 08-06-’04 09:33
jwl

@wPim: Het probleem zit ‘m niet in de honden maar in de bazen en bazinnen. Ik zie in de stad waar ik woon vele hondenbezitters die misschien veel liefde voor hun huisdier hebben en het misschien ook goed verzorgen, maar aan de andere kant eenvoudigweg niet de ruimte hebben die hun huisdier nodig heeft. In mijn straat laten de eigenaren hun hond op de stoep poepen, daar waar kinderen spelen. Er wordt niks opgeruimd, het is onbeschoft. Die hond, tsja, die moet ook wel eens wat kwijt, maar dat een eigenaar die poep niet opruimt vind ik zeer onbeschoft.
Honden hoeven niet agressief en lastig te zijn naar andere mensen, daar ligt een verantwoordelijkheid voor de hondenbezitters. Ik ken vele lieve honden, maar geen haar op mijn hoofd om er één in huis te nemen en velen zouden dat niet moeten doen die niet weten waar ze aan beginnen.

jwl, (URL) - 08-06-’04 10:10
kurai

wat jwl zegt,

heb zelf een hond gehad, niet omdat ik zo graag een hond wilde hebben maar uit liefde voor het beest zelf, heb er alles aan gedaan om het beestje zo goed mogelijk op te voeden en waar het mislukte liep ik met een schepje er achteraan, aggressief was ze alleen als er ‘vreemden’ in huis kwamen, maar goed ook.

voor mij niet zomaar een hond meer in huis, dieren horen niet in huis, domesticatie is een soort van slavernij, honden mogen vaak alleen naar buiten als het baasje tijd heeft, katten worden aan hun lot overgelaten, vissen en vogels zitten in kleine kommetjes en kooitjes evenals de hamsters en ander klein grut dat vaak door de terdere kinderhandjes gemarteld worden.

kurai, (E-mail ) (URL) - 08-06-’04 10:26
antje

wat kunnen sommige mensen toch kortzichtig reageren zonder eerst na te denken, er moet ze zelf maar eens iets gebeuren, nou smurf verder maar laten voor wat het is, en laat je het plezier niet bederfen door dit soort van lullige opmerkingen, geef Rody een knuffel, en geniet er van dat hij weer thuis is

antje, - 08-06-’04 11:37
peer

Ook dieren hebben liefde nodigd.

peer, (E-mail ) (URL) - 08-06-’04 12:12
Lady P

Gelukkig dat ie weer terecht is. En gelukkig dat mensen ook weer terug kunnen komen op hun woorden. :),
Veel plezier met Rody.

Lady P, (URL) - 08-06-’04 13:34
morg

@TheBlackWidow
Nou, het stuk van de 12 rovers weet bij mij nog wel eens kippenvel op te wekken hoor :D

morg, (URL) - 08-06-’04 14:16
Rene

Wel mooi dat hij het terug neemt, want een dierbare van iemand die ik graag mag wens ik het niet toe.

Rene, (URL) - 08-06-’04 15:44
marjanne

sjezus, jullie blijven zeiken. Hoe vaak moet die man nog sorry zeggen?! iedereen reageert weleens geirriteerd of zoals ie normaal niet zou doen. Ik hou ook niet van honden, maar kan me voorstellen als t klote is als je m kwijtraakt. Nu ophouden met dat gemier :-)

marjanne, (URL) - 08-06-’04 16:09
Rene

Vond ik ook, maar ik ze het ook nog in t algemeen, een dierbare van iemand wens ik het niet toe, ookal is het de Goudvis, das toch ook sneu?

:-.

Rene, (URL) - 08-06-’04 16:46
Paola

het was inderdaad een nogal walgelijke opmerking, dit kan echt niet, maar ik geloof dat hij zijn excuses nu wel genoeg heeft aangeboden….. Ik ben superblij voor je dat het beessie terug is smurfie :-D

Paola, (URL) - 08-06-’04 17:49
BvdV

Dat beste mannetje toont weinig, heel weinig respect.

BvdV, (URL) - 08-06-’04 17:51
BvdV

Inmiddels dan weer wel…..

BvdV, (URL) - 08-06-’04 17:51
Patrick

Ik ben blij dat hij terug is… Overigens, hij is vast aan het wandelen geweest, zoals Renesmurf opeens op SpockSpot schijnt te doen, naar ik heb horen zeggen ;-)

Patrick, (URL) - 08-06-’04 18:37
Hein

Ik heb omdat ik pas weer terug ben niet veel van het Rody-=verhaal mee gekregen, maar zover ik het kan begrijpen: Rene blij dat ie terug is!

Hein, (URL) - 08-06-’04 18:53
manderijn

Beste wpim,
wat een kutreaktie. vooral als iemand doodbezorgd is om een geliefde naaste met vier pootjes.

scherp van tong oké, maar dan hoef je nog niet zo bot te doen.
Als je niet van honden houdt dan post je toch geen comment? of wilde je gewoon veel hits..

Gouden tip: denk goed na over wat je zegt.

Postscriptum: excuses zijn netjes, maar waren niet nodig geweest als je wat dieper had nagedacht.

vr.gr. Manderijn.

manderijn, (URL) - 08-06-’04 22:31
Hansje

Ik vond het zo fantastisch dat ik de foto van Rody op zoveel plaatsen tegenkwam – dat is de klasse van weblogland!
En de reactie van wPim was bot, onaardig en ondoordacht. Dat geeft hij zelf ook toe en hij biedt er zijn verontschuldigingen voor aan. Ook dát vind ik dan de klasse van weblogland.

Hansje, (URL) - 09-06-’04 00:58
marjanne

mensen, blijf nu niet zo zeiken.

marjanne, - 09-06-’04 08:53
Renesmurf

@Allen: vooral doorzeiken!

Renesmurf, (URL) - 12-06-’04 00:59
kiek

euh ja nou weten we t wel horr
wat een geziek allemaal hierzow
maarreh ff voor die ene die geen hond meer wil omdat domesticatie verkeerd is…
ik heb mn hond uit t asiel gehaald en kan nou niet echt zeggen dat het dan verkeerd is om m in huis te halen.
enne ik heb ook nie t id dat alle hamsters nou mishandeld worden hor
pff

kiek, - 24-12-’04 13:35
Sarah

greetings !

Sarah, (E-mail ) (URL) - 13-06-’06 19:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.