Plaatjes

Quandy is helemaal stapelgek op sneeuw, en ik ben weer stapelgek op Quandy.Dan wil ik nu ook nog even vol trots mijn eigen kerstboom laten zien.Het helaas eentje zonder wortel, maar wel weer eentje met echte naalden, en dezelfde versiersels als altijd.Sommige onderdelen zijn al meer dan 35 jaar oud!Dan neem ik u nu meer naar Groningen, waar mijn auto, langer dan de bedoeling, in een parkeergarage stond.
Maar das altijd nog beter dan in een autorepareergarage!Bij de voetgangersuitgang was het spekglad, en in plaats van strooien kan zo`n bordje ook wel voldoen.Het was erg koud die nacht, en ook zeer donker, maar de sfeerverlichting was toch vast te leggen.En dat mijn camera wat ouder wordt weet ik heus wel, en ik weet ook dat ik nimmer een nieuwe zal aanschaffen.Verlichting dat opschijnt vanuit de grond, dat scheelt weer lantaarnpalen!En toen keek ik eindelijk in het glazen huis!

Rene Vrijdag 25 December 2009 at 6:00 pm | | Smurf

vijftien reacties

CasaSpider

Jij schaft nooit een nieuwe camera aan?
Haha!
Ik zeg altijd zeg nooit nooit.
Kiras ging dood en nu ben je dol op Quandy.
De Jimmy blaast (bijna) zijn laatste adem uit en dan komt er toch een nieuwe auto.
Datzelfde geldt 100% zeker ook voor je camera.
(Al is die kwaliteit nu niet meer te koop)

CasaSpider, (E-mail ) (URL) - 25-12-’09 19:15
ria

en moeten wij het dan helemaal zonder foto’s doen als jij geen nieuwe neemt, dat kan nooit de bedoeling zijn natuurlijk. Rare smurf!

ria, (E-mail ) (URL) - 25-12-’09 20:05
Di Mario

Ik ga mee met ria hoor.. ehhhh, alleen dat van die rare smurf durf ik natuurlijk niet te zeggen. ;-)

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (E-mail ) (URL) - 25-12-’09 21:38
Marjolijn

Nee, dat zal wel niet….
Toch een fijne 2e kerstdag,nog maar mooie plaatjes maken zolang het nog kan.

Marjolijn, (URL) - 26-12-’09 06:53
Redstar

Grondverlichtinbg heeft altijd wel wat. Maar het is niets voor mensen die altijd aar naar de grond staren.

Redstar, (E-mail ) (URL) - 26-12-’09 06:54
Me!

Geen nieuwe camera, dan moet je wat anders zoeken voor de zaterdag…

Me!, (E-mail ) (URL) - 26-12-’09 09:29
Hanry

Leuk dat je ons deze foto’s hebt willen laten zien :)

Hanry, (E-mail ) (URL) - 26-12-’09 10:06
Mannie

nou dan zullen we wel zien wat het dan wordt op de zaterdagen, herhalingen van ouwe foto’s ? :)

Mannie, (E-mail ) (URL) - 26-12-’09 10:39
Leibele

Een vrolijk kerstfeest gewenst, de sfeer zit al in de foto,s

Leibele, (E-mail ) (URL) - 26-12-’09 11:26
Lnnkz

Leuke foto’s, maar is het niet eens hoog tijd voor een nieuwe camera? ;)
btw de reden dat ik een tweede site doe.. is dat ik liever niet heb dat al mijn bekenden, vrienden, collega’s op mijn gewone blog komen. Misschien vreemd en raar, maar het verleden heeft helaas uitgewezen dat mensen soms vreemd kunnen reageren op een blog. Helaas maar waar :)

Lnnkz, (E-mail ) (URL) - 26-12-’09 12:49
hanscke

Nooit een nieuwe camera, ook niet als de camera echt ter ziele is en niet meer, zoals jouw Jimmy kennelijk wel, tot leven gewekt kan worden

hanscke, (E-mail ) (URL) - 26-12-’09 13:00
francky

mooie sfeervolle foto’s.

francky, (E-mail ) (URL) - 26-12-’09 14:31
Linda

Alweer zo’n leuke serie foto’s:-)

Linda, (E-mail ) (URL) - 26-12-’09 16:10
Geertje

Een nieuwe camera komt er heus wel als deze ermee ophoudt ;-)
Zonder foto’s van Quandy kan je niet :-)
Gaaf is dat Glazen huis he?

Geertje, (URL) - 26-12-’09 21:47
Jolie

Hé wat een origineel idee, licht uit de grond in plaats van vanaf een paal, ziet er sfeervol uit! En ik weet hoe naar je gezeur over je camera vindt :-) maar …als ik heel eerlijk ben, dacht zelfs ik net dat er iets was met je camera ;)

Jolie, (URL) - 27-12-’09 01:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.