Kiekjes

Quandy, reu met piemel, lekker aan het ploeteren.Ik ben momenteel afscheid aan het nemen van mijn fotocamera en put uit mijn aangelegde archief met nog nimmer gelogte foto`s.
Zo kan u hier op de achtergrond de inmiddels afgebroken theater De Klinker zien, waar ze binnenkort beginnen met de bouw van een nieuw cultuurhuis.Dezelfde langste winkelstraat van Nederland, maar dan tijdens een sneeuwbui!
U kan duidelijk zien dat het toestel aan zijn haperingen begonnen is.Ooit liep het Winschoterdiep dwars door de stad, slechts een vijver herinnerd daar nog aan, en dit pad ligt er naast en is niet vaak zo wit.Hier weet ik even niks bij te vertellen. Winschoten.En nu rammel ik er even wat oude opnames door, dit flatje is inmiddels afgebroken en men is daar druk bezig met een nieuw flatje. Zeeheldenbuurt, Winschoten.Winschoten heeft niet alleen het grootste rosarium van Nederland, her en der door de stad zijn rozenperken in overvloed. Winschoten Rozenstad.Het Schip in slagharen dat niet in het water drijft!Deze flat in Winschoten, de Schutse, is er inmiddels ook niet meer.Waarom ik deze foto maakte weet ik niet meer, ik denk zomaar.
Wie goed kijkt ziet achter de boom links een bouwwerk, dat is een deel van de inmiddels afgebroken melkfabriek, waarvan alleen de schoorsteen bewaard blijft.Welke spreekt u nou het meeste aan en waarom?

Rene Zaterdag 23 Juli 2011 at 12:00 am | | Smurf

elf reacties

curieuzeneuzemosterdpot

er wordt heel wat afgebroken, daar in winschoten?
of moet ik zeggen; weer opgetrokken? ;-)

jouw derde foto, in de sneeuwbui springt er voor mij uit! :-D

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 23-07-’11 00:29
klaproos

nou rene
wat zal het een feest worden als jij een nieuwe camera krijgt ik kan haast niet wachten:-)

klaproos, (URL) - 23-07-’11 01:58
Marjolijn

Je zal je oude camera nog gaan missen, heeft ooit wel duidelijke foto’s gemaakt.
De rozenfoto….ik zie graag rozen.
Fijn weekend.

Marjolijn, (URL) - 23-07-’11 06:14
Frank

Die laatste foto vind ik mooi met die dreigende wolken en de spoorbomen die aanwijzen / waarschuwen dat er slecht weer aan komt.

Frank, (URL) - 23-07-’11 06:27
Di Mario

Van die pizzaria is alles gelogen denk ik, want dat is toch gewoon pinokkio op de foto. Dus de beste pizza van de stad zou dan ook wel gelogen zijn.

Love As always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 23-07-’11 06:57
Chantal

Quandy, omdat het een leuk beest is, die spreekt me dus het meest aan… en leuk dat je altijd zijn foto eerst plaatst

Chantal, (URL) - 23-07-’11 07:54
Sjoerd

Mij spreekt het verhaal het meeste aan, het afbreken van al die flats die eigenlijk niet eens zo oud waren…

Sjoerd, (URL) - 23-07-’11 08:12
gerdaYD

De laatste, omdat er heel veel diepte en een nogal donkere sfeer in zit, passend bij wat ik nu hierbuiten zie… Hopelijk is het bij jou daar weer zonnig-zomers René…

gerdaYD, (URL) - 23-07-’11 11:17
Linda

Ze blijven maar afbreken en bouwen, het zal jehuis maar wezen…..de laatste foto vind ik erg mooi.door die bijzonder lucht, het is echt een mooie foto….

Linda, (URL) - 23-07-’11 16:17
jager

Die van slagharen voor mij, ik ben er erg vaak geweest, verplichte tochtjes met mijn vader en broertje en afgelopen dinsdag was onze dochter daar en heb ik een paar herkenbare kiekjes gezien:P

jager, (URL) - 23-07-’11 22:28
rietepietz

Doe mij maar het rozenperkje , mooie foto ! Die flat ,de Schutse is in ieder geval terecht alweer afgeroken ,monsterlijk lelijk gebouw !

rietepietz, (URL) - 24-07-’11 19:47