In Amsterdam

Ik open bij deze het nieuwe weblogseizoen, de vakantie is immers achter de rug.
Ik zal pogen voortaan elke zaterdag tien foto`s online te zetten, waarvan er één van de mascotte van dit weblog, mijn hond Quandy:Ik was op vakantie naar onder andere Rome, en ondanks het schitterende weer en vele oudheden kan het wat mij betreft toch niet tippen aan Amsterdam.En ik weet soms niet eens waarom ik ergens een foto van maak, maar ik vind tevens dat ik ook niet alles hoef te weten.Even tussendoor, dit vind ik de mooiste attractie van het pretpark Slagharen, met name omdat er heel weinig te zien is, waardoor veel fantasie nodig is en omdat het zo ontzettend oud is.En dan gaan we nu weer terug naar Amsterdam, want ook dit is Amsterdam.Dat u het even weet!Deze vogels hebben een mooie leefomgeving.Voor pilaren hoef je echt niet naar Rome.Want bovenstaande pilaar bevindt zich in onderstaand gebouwtje, allemaal te Amsterdam.En dit was eens mijn fiets na een werkdag in Winschoten.

Rene Zaterdag 20 Augustus 2011 at 12:00 am | | Smurf

negen reacties

Leibele

Die poort daar in Amsterdam is het meest verwaarloosde monument van die stad. Met dank aan Ymere, de gemeente en het Rijk.

Leibele, (URL) - 20-08-’11 01:18
Marjolijn

Dat is niet alleen in Amsterdam, dat er niet gestrooid wordt bij gladheid.
Maar mooi dat ze er een bordje voor ophangen, weet je tenminste waar je aan toe bent.
Dat gebeurd niet overal.
Fijn weekend.

Marjolijn, (URL) - 20-08-’11 06:28
Chantal

Vakantie achter de rug? Voor jou dan…

Chantal, (URL) - 20-08-’11 08:18
Redstar

Je maakt foto’s van wat je oog ziet. Daar hoef je ook helemaal geen reden voor te vinden. Gewoon blijven doen!

Redstar, (URL) - 20-08-’11 08:42
J@n.

Hoe het komt weet ik niet, maar ik was je kwijt in m’n feedsabonnement.
Na weer bijgelezen te zijn moet ik constateren dat je foto’s er tegenwoordig heel mooi uitzien.

J@n., (URL) - 20-08-’11 11:22
Di Mario

Zo kun je ook bezuinigen op je strooizout.

Love As always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 20-08-’11 14:19
Linda

Juist de foto’s die je maakrt zonder dat je weet waarom zijn vaak de mooiste foto’s.De foto van Quandy is super.

Linda, (URL) - 20-08-’11 19:48
Sjoerd

Met zo’n mascotte kan het niet meer stuk.

Sjoerd, (URL) - 20-08-’11 20:44
rietepietz

En toch heb ik niéts met Amsterdam !

rietepietz, (URL) - 22-08-’11 20:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.