Winschoten

Het is alweer vijf jaar geleden dat mijn zusje bevallen is, en daarmee mij oom maakte.
Quandy bestond toen nog niet eens overigens.En van Vivian was ook nog geen sprake.Kijk, dit is Tessa, met een kip.En zij was gisteren jarig en ze werd vijf jaar.Op deze foto`s was ze dus nog vier.En dan vind ik dat er tussen alle foto`s een zinnetje moet staan en dan weet ik opeens niks meer.Want zeggen wat er op staat slaat ook nergens op, dat ziet u immers zelf wel.Soms willen ze even in mijn kippenren, kipjes kijken, en dat mag.En brood geven.Hier staan ze niet op, wegens te koud, brrr.

Rene Zaterdag 27 Augustus 2011 at 12:00 am | | Smurf
Gebruikte Tags:

acht reacties

J@n.

Hele mooie kiekjes René, maar die laatste hoeft van mij voorlopig nog niet, ondanks de schoonheid.

J@n., (URL) - 27-08-’11 01:09
Marjolijn

Alsnog van harte proficiat voor de jarige job, en jij ook met haar.
Ben maar trots op de mooie nichtjes van je.
Die sneeuwfoto hoeft nog niet hoor, het weer is zo al slecht genoeg.
Fijn weekend.

Marjolijn, (URL) - 27-08-’11 06:06
Chantal

Ik zou zo’n kip niet durven vasthouden beken ik… zij is meer held dan ik

Chantal, (URL) - 27-08-’11 08:19
Redstar

Gefeliciteerd met Tessa! Ik kan me nog herrinneren dat je schreef dat je oom werd. Dus ik lees iig al 5 jaar hier.

Redstar, (URL) - 27-08-’11 08:21
ria

Hahaha arme kip :-D Nog gefeliciteerd met de verjaardag van Tessa.

ria, (URL) - 27-08-’11 09:45
Linda

Wat een leuke foto’s :-)
Gefliciteerd met de verjaardag an Tessa, kan me nog goed herinneren dat je schreef dat je oom was geworden en nu heb je al 2 van die mooie meiden als nichtje.

Linda, (URL) - 27-08-’11 16:32
rietepietz

Fijn dat “de dames “ op deze manier toch vrij dicht bij de natuur opgroeien ,je bent een trotse oom en dat is leuk .Alsnog gefeliciteerd met je jarige nichtje !Ik lees hier nog geen 5 jaar dus ik moet nog even je linkje doorlezen ,ga ik nu doen !

rietepietz, (URL) - 27-08-’11 17:07
Roy

Mooie klompen hoor, bij de zaanse schans gehaald?

Roy, - 28-08-’11 23:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.