Cultuur

Een paar jaar geleden was ik op vakantie in eigen provincie, en Quandy was mee.Mijn caravan stond op de camping in Lauwersoog maar we namen ook een kijkje in het nabijgelegen Marnehuizen.Nou ja, ik kwam niet verder dan er een beetje omheen lopen, want het dorp zelf zou wel eens het eind van mijn leven kunnen betekenen.En de merkwaardige huizen aan de rand van het dorp zijn me merkwaardig genoeg.Marnehuizen is een oefendorp van het leger en er woont helemaal niemand.Dus dakgoten zijn dan overbodig.Bij dit hectometerpaaltje ontdekte ik een binnendoorroute door de bosjes.Ik bezocht tijdens die vakantie ook nog Schiermonnikoog.En aldaar wandelde ik van de ene vuurtoren naar het andere.Dit is de Secretaris Heikenslaan in Winschoten en ook daar woont helemaal niemand aan.
Deze laan is een wandel en fietspad dat het Sterrebos doorsnijdt.

Rene Zaterdag 08 Oktober 2011 at 12:00 am | | Smurf

zes reacties

Terrebel

Mooie ‘wandeling’, René! Lijkt mij best bijzonder rond te lopen in zo’n militair oefendorp.

Terrebel, (URL) - 08-10-’11 00:35
Marjolijn

Dat is weer een bijzonder tochtje.
Fijn weekend.

Marjolijn, (URL) - 08-10-’11 08:46
merel

goed gewandeld , en als er niemand meer woont is het dan zo’n beetje een spookstadje aan het worden

merel, (URL) - 08-10-’11 10:24
Bart

Nog even en er ligt weer sneeuw !

Bart, (URL) - 08-10-’11 18:49
Sjoerd

Een beetje risico moet je durven nemen in het leven….

Sjoerd, (URL) - 08-10-’11 20:38
ria

Gek gezicht dat voetgangersbord op dat dak bij foto acht :-)

ria, (URL) - 09-10-’11 19:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.