Moet Kunnen

'frank-103' heeft de volgende reactie geplaatst:

Oja, Mariko Peters, van Groen Links, die haar partner een dikke opdracht heeft toegespeeld en dan niet begrijpt dat dit niet kan. En haar pasrtijgenoten die haar de hand boven het hoofd houden ipv haar de laan uit sturen. Nee, dat Groen Links is een top partij!

Groen Links-kamerlid Mariko Peters zou in 2005, ten tijde van haar (toen nog buitenechtelijke) romance met Robert Kluijver, hem bevoordeeld hebben met een dikke subsidie vanuit Het Prins Claus Fonds.

Later toen hij gescheiden was en het stel een officiële relatie kreeg, zou het kamerlid betrokken zijn bij de ontvoering van Kluijvers kinderen uit het bewuste huwelijk.

Na Tara Singh Varma, Wijnand Duyvendak, Sam Pormes is dit het 4e Groen Links-kamerlid waarbij privéleven en openbaar leven als volksvertegenwoordiger botsen, om niet te zeggen: in de knoop geraken………

Weekblad HP/De Tijd legde in hun jongste nummer deze explosieve feiten op tafel.

(bron: http://relatie.blog.nl/column-dirkje/2011/08/08/mariko-peters-robert-kluijver-en-zo-ligt-je-prive-leven-op-straat)

Mijn mening: alle politici zitten er alleen voor hun eigen portemonnee, voor hun eigen belang. Het maakt geen klap uit waar je op stemt, dat zijn ze een dag na de verkiezingen toch vergeten.


Jaja, maar dat was niet waar ik op doelde.
Natuurlijk zitten er in elke partij rotte appels, maar dat is absoluut geen reden om niet op zo`n partij te stemmen.
Het gaat er natuurlijk wel om hoe ze omgaan met zulke problemen, en hoe ze het op gaan lossen.

Wat telt is het partijprogramma.
En uit mijn onderzoek is gebleken dat GroenLinks, de SP en de Partij voor de Dieren zich houden aan het partijprogramma en anderen niet.
En uitingen in de media tel ik daarbij ook mee.


'frank-103' heeft de volgende reactie geplaatst:

Was die Femke Halesema niet van groen links, zo'n trut die staat voor links lullen rechts vullen, die wel vindt dat jij jouw kindeen naar een gemengde school moet doen, maar haar eigen kinderen zijn geen politiieke proefkonijnen, die doet ze op een blanke (christelijke school). Jij kan dan van mening zijn dat Groen Links goed bezig is, ik vind haar (ex) vertegenwoordigers schijnheilige huichelaars!

Dan vond ik Jan Marijnissen wel een man die voor zijn mening stond, al was ik het met zijn politieke mening ook niet eens.

Ach, politiek is net als voetbal, iedereen denkt dat hij het beter weet!


Nee, Femke is geen trut, maar goed, dat mag je vinden.
Wat het beleid van de partij is, daar heeft de partij zich naar te gedragen.
Wat personen prive doen, en helemaal gangbaar volgens de wet, moeten ze zelf weten.

Of ik dit netjes vind is een tweede, maar geen reden haar vakkundigheid in twijfel te trekken.

Dat je hun daardoor schijnheilige huichelaars vindt maakt jezelf daarvoor een schijnheilige huichelaar.


'zuster_klivia' heeft de volgende reactie geplaatst:

Poeh. Ik vind dat je je erg druk maakt om niks. En ik vind dat je -net zoals Sjoerd schrijft- dat je idd reacties van andere mensen héééél anders interpreteert dan dat ik ze doe. En blijkbaar delen velen die mening.

En als je je al stoort aan mensen die je een prettige dag toewensen...?

Misschien is het dan beter je blog af te schermen en een monoloogje te gaan zitten typen elke dag? of het reactieveld uitzetten?

Kom op René: maak je niet dik!


Ik maak me zeker niet dik.
Ik interpeteer het nu eenmaal zo, maar men staat vrij zich nader te verklaren.

En elkaar iets toewensen hoeft niet op mijn weblog, vind ik.
Misschien is het inderdaad beter om de boel af te schermen of geen reactie`s meer toelaten.
Maar ik denk dat dat met dit soort logjes niet nodig is.


'Terrebel' heeft de volgende reactie geplaatst:

Prima, René! Laat je lekker gaan. Maar ga alsjeblieft niet klagen als anderen dat óók doen. Ik dacht dat je zo'n hekel had aan hypocriet gedrag? ;-) Ik lees je overigens graag hoor en ben't soms met je eens en soms ook niet. Zoals jij dat ook hebt bij mijn stukjes. Niets mis mee om een andere mening te hebben dan anderen maar om nu bewijs te vragen van mensen die een andere mening hebben dan jijzelf? Eerlijk gezegd heb ik jou geen link zien plaatsen naar een site die jouw mening onderschrijft. Heb ik dat log wellicht gemist of hoef jij niets te bewijzen maar vind je dat anderen dat wèl moeten, alleen maar omdat zij iets anders denken dan jij? En ook al vind je dat blijkbaar niet leuk...ik wens je tòch een prettige zondag verder...:-p


Ho even, ik klaag wat ik wil, en wanneer ik wil en hoeveel ik wil.

Ik heb nooit beweerd dat ik een hekel heb aan hypocriet gedag.
Dit is overigens de eerste keer dat ik dat woord gebruik.

Ooit, in het aloude VARA tv programma Het Lagerhuis, mochten mensen flink met elkaar in debat gaan.
En elke zaterdag was er wel ééntje die een ander hypocriet noemde.

Het is een woord dat nergens op slaat, en is alleen maar bedoeld als verdekking van eigenlijk geen argument hebben, dus de ander maar hypocriet te noemen.

Dus ik heb wel een hekel aan dat woord, maar dus nooit beweerd een hekel aan dat gedrag te hebben.

Om terug te komen op het punt: mening.
Ik ben verzot op andermans mening, hoe breder uitgemeten hoe liever.
Maar de mening die ik kreeg, waar dit allemaal om begonnen was, was heel geen mening.
Er werd niks inhoudelijk op mijn logje gezegt, er werd alleen beweerd dat alle politiecie de boel belazeren, en dat noem ik een leugen.

Linkjes plaatsen, of iets van teletekst plakken, doe ik overigens altijd, ik beweer nooit zomaar wat!
En de wensen, daar blijf ik bij, ik hoef ze niet.


'Sjoerd' heeft de volgende reactie geplaatst:

Je hebt de neiging om zaken weleens ander te interpreteren dan de schrijver bedoeld heeft, Maar ook dat mag je op je eigen blog doen. Als het me ergens niet meer bevalt kom ik gewoon niet meer. Gaat dus goed zo....


Het gaat uitstekend.
Wie het niet zint, die zint het niet...


'rietepietz' heeft de volgende reactie geplaatst:

Ik had nét nog een reactie op "jammer "gezet maar die had ik nét zo goed hier kunnen zetten ,doe ik dus ff ; 'Niks mis met de reactie van Chantal ,een beetje “zere tenen “reactie van je om te zeggen dat ze je een leugenaar noemt . Ik zet zelf trouwens wel vraagtekens of je altijd over “belazeren “moet spreken in de politiek .

Dat niet iedereen reageert bij dit soort dingen werk je zelf een béétje in de hand door ogenschijnlijk “op scherp” terug te pakken als men een andere mening heeft , daar ziet niet iedereen de lol van in !"

Voeg ik er nog aan toe ..........Je moet eens aan het Scheveningse strand bij laag water naar spijkers gaan zoeken , ik weet zéker dat jij ze daar kunt vinden ....... oftewel ....... beetje "treurig "om je zó te ergeren aan mensen die je een fijne dag of weekend wensen ....... dat mág je natuurlijk maar eh... nou ja , jij bent nou eenmaal een smurf !


Het is geen zere tenen, en het is ook geen aanval op wie dan ook.
Het is wel het tegengaan van foute beweringen, zoals ik hierboven ook al ergens aanstipte.
Andermans meningen vind ik prima, als ze maar onderbouwd zijn, dan valt er in de comments ook nog wat te lezen.

Ik begon overigens niet met het woord belazeren, ik noemde juist een aantal partijen die dat nooit doen.
Dit is overigens ook niet op scherp of terugpakken en de lol ontgaat mij ook wel een beetje.

Ik vind dat je Scheveningen noemt een beetje flauw, alsof we hier geen stranden hebben.


'hanscke' heeft de volgende reactie geplaatst:

Wanneer ik moeite heb met jouw uitspraken over politiek etc, reageer ik gewoon niet. Ik heb niet altijd zin om er tegenin te gaan. Wel merk ik dat er in Nederland niet echt meer sprake is van het recht van de vrije meningsuiting . Ik hoed mij in een aantal situaties om het achterste van mijn tong te laten zien en ook nu voel ik weer de behoefte om meer uit te leggen dan ik eigenlijk wil om niet te verdenking op mij te laden dat ik voor een bepaalde partij zou zijn, want dat is het niet Zoveel vrijheid is er dus niet meer en dat betreur ik ten zeerste. Vrijheid is toch een hoog goed,

Met dat prettige dag wensen ben ik het wel helemaal met je eens

En ach, ik neem je dan maar zoals je bent met al je gebruiksaanwijzingen. Als ik het even druk heb en ik loop wat achter met het lezen van de logjes, dan zal ik alleen maar reageren op het laatste logje. Van drie in één ben je ook niet zo gecharmeerd.


Wat mij betreft mag je gewoon altijd zeggen wat je wilt.
Eens of niet mee eens, maar dan graag met argumenten.
Maar als je niet wilt reageren, ik kan niemand dwingen...

En op drie of meer logjes in één keer reageren, ik vind alles best.


'Peter ' heeft de volgende reactie geplaatst:

Je aan je partijprogramma houden kan alleen als je in de oppositie zit en blijft zitten, zo gauw je mee gaat en wilt regeren moet je heel wat van je programma punten laten varen of afzwakken.

Femke dus die tijdens campagne in een Prius rondreedt maar haar kinderen in een slurpende amerikaan naar schoolbracht, wel wegenbelastingvrij natuurlijk.


Dat is helemaal waar!
Men kan zich alleen aan het partijprogramma houden als men in de oppositie zit.
Welnu, Groen Links, de SP en de Partij voor de Dieren hebben landelijk nog nooit geregeerd, dus die kunnen ook nooit beschuldigd worden van belazeren.

En er staat nergens in de wet dat iemand van Groen Links niet in wat voor auto dan ook mag rijden.


'Albert y Mara fotolog' heeft de volgende reactie geplaatst:

Wij zijn dus niet de enige die deze mening verkondigt (dank je Frank-103).

<b><i>Ach René je hebt gezien dat het tegenwoordig niets meer uitmaakt, je wordt zowel door linkse als rechtse politici belazerd. Het zijn allemaal zakkenvullers en alleen voor de verkiezingen wordt er geluisterd (zogenaamd dan) naar de kiezer </i></b>

Groot gelijk dat je lekker aan het afzeiken bent gegaan. Dat lucht op. En ze blijven je toch wel bezoeken. Wij hebben dat, wat schrijft onze vriend René nu weer, uit dat Hoge Noorden.

Die fijne dag en dat prettig weekend wil jijzelf uit gaan maken. Zit wel iets in, maar wij wensen jou toch een fijne maandag.

Adios René

Saludos

Mara y Albert


En zo is deze discussie weer terug bij af.
Ik ben niet aan het afzeiken geslagen, ik verbaas me alleen over het gemak waamee men leugens verspreid.
Linkse politici zijn geen zakkenvullers en belazeren niemand, ze komen juist op voor de mensen, en dan juist voor die mensen die het nodig hebben.

Luisteren naar de kiezer moeten ze nooit doen, en dat doet ook niemand.
De kiezer leest een partijprogramma en waar die het meest mee eens is geeft hij zijn stem.
Tenminste, zo zou het moeten gaan.

Dat er mensen zijn die rechts stemmen, omdat die geen gevoel hebben voor de medemens, ik vind het prima.
Maar zeg dat dan ook.
En ga niet zeggen dat ook de linkse politici zakken vullen en belazeren, want dat doen ze niet.


'rietepietz' heeft de volgende reactie geplaatst:

Ik heb helemaal geen zin om jou te overtuigen , je kent mijn opinie over dit onderwerp ondertussen wel en ja , precies .... na de één volgt de ánder die een uitzondering op de regel wil zijn .......


Oke, je wilt haar weg hebben, maar kan me niet vertellen waarom.
Wat voor last heb je van dat wicht?
Of duidenzen andere mensen?
Nou?

Denk je dat je meer rechten op leven hebt dan anderen? En waarom?


'Terrebel' heeft de volgende reactie geplaatst:

Het is hetzelfde met bijvoorbeeld Bert Brussen. Dat is helemaal geen onuitstaanbaar irritant mannetje dat denkt dat-ie alles beter weet. Hij moet zo doen van zijn bazen bij Telegraaf-dochter GeenStijl want anders is hij zijn pietluttige schrijversbaantje kwijt dat hij alleen maar nodig heeft om schuld bij de bank...sorry, zijn hypotheek te kunnen aflossen. Eigenlijk best zielig want het is vast in het echt een heel intelligente jongen. Tegenwoordig heb je mobieltjes waarop je radio kunt ontvangen. Met oordopjes aan een touwtje. Is dat niets voor jou? Kun je gewoon luisteren wat je zelf wilt zonder je te hoeven ergeren aan wat anderen leuk vinden. Handig, toch?


Nee, dat is niet handig.
Op zich ben ik best sociaal, en met een koptelefoon op werken is dat niet.
Kom op zeg, gewoon even een muziekje als achtergrond tijdens het werken, en een beetje met elkaar babbelen.
Ik legde alleen maar even uit waarom ik het hoorde.

Rob Stenders is nu eenmaal de hoer van Hilversum, en daar ging het eigenlijk over.
En er is niks mis met hoeren, hij doet maar.


'rietepietz' heeft de volgende reactie geplaatst:

ja dáááhag , het is natuurlijk wél hypocriet om de éne goede doel actie af te keuren en de anderen te attenderen maar dat moet jij weten !

( je bent Chantal trouwens nog een excuus schuldig want volgens mij werd door andere lezers jouw blinde vlek wel bewezen ) Ik ga niet luisteren , ik heb helemaal niéts met dit soort programma's waar men over de rug van het goede doel zichzelf op de kaart wil zetten . Dat wil niet zeggen dat anderen er óók zo over moeten denken dus als jij er plezier in hebt ga je toch lekker luisteren !


Ja, nee, niks dáááhag, ik ben helemaal niet hypocriet.
Ik heb, inmiddels al meerdere malen, aangegeven nooit mensen geatandeerd op een goed doel, maar soms wel om de actie er omheen, en dan gaat het mij alleen om die actie.
En dan heb ik altijd mijn bezwaren weergegeven omtrent dat goede doel.

Ik heb ook al meerdere malen gezegt dat ik geen blinde vlek heb.
Chantal heeft een blinde vlek, ik niet, ik zie alles kraakhelder.
Excuus van haar hoef ik niet, omdat ze mij daar niet van beschuldigd heeft, maar dat doe jij nu wel!
Dus excuus van jou is welkom, omdat je niet goed leest.

Ik luister veel 3FM en vind de actie erg leuk, dat goede doel er bij vind ik jammer, maar noodzakelijk, anders mag zoiets nooit.


'Bertie' heeft de volgende reactie geplaatst:

Natuurlijke middelen om ganzen terug te dringen hielpen niet, weet iemand nog wat beters?


Jazeker, niks terugdringen, gewoon lekker laten vliegen, niks mis mee.
Er zijn nooit teveel dieren, tenzij er sprake is van een plaag, en dat is nog lang niet het geval.


'Chantal' heeft de volgende reactie geplaatst:

En hoe goed was het beleid onder de PvdA leg ik de bal dan terug. We verneuken de natuur al decennia, onder alle kabinetten... helaas...


Je kan de bal wel terugleggen, maar ik heb nooit PvdA gestemd hoor.
En je kan wel helaas gaan roepen, zo slecht als dit kabinet met de natuur omgaat is nooit eerder voorgekomen.
En dit is eerder jouw keus dan de mijne.


'rietepietz' heeft de volgende reactie geplaatst:

Natuurlijfhebbers vind je bij álle partijen natuurlijk , zelfs mensen met gezond verstand vind je bij alle partijen wel een paar .Ik heb er te weinig verstand en het niet zo gevolgt om te weten wat de plannen precies in houden ! Ik kan me dan weer wél voorstellen dat in een zó volgebouwd land sommige dieren oververtegenwordigd raken als ze geen natuurlijke vijanden hebben . Soms moeten er keuze gemaakt worden


Nou, nee hoor, bij het CDA de VVD en de PVV zitten alleen mensen die niet van de natuur houden.
En gezond verstand, daar valt over te discusieren.

De plannen houden in dat er heel erg bezuinigd gaat worden.
Dat is geen beleid, dat is afbraak.
En dat is inderdaad een keus, de keus van het CDA, de VVD en de PVV.


'frank-103' heeft de volgende reactie geplaatst:

 

het is altijd keuzes maken, en (belasting)geld dat de overheid uit geeft aan gezondheidszorg kan ze niet uitgeven aan natuurbescherming. Vind jij nu een paar dieren belangrijker dan een kind dat wacht op medische zorg?


Het is inderdaad keuzes maken.
Zij bezuinigen eveneens op de gezondheidszorg.
Ze bezuinigen niet op de JSF, en ook niet op de sport, en het koningshuis kost ook altijd nog bakken met geld.

Ik vind gezondheidszorg zeer belangrijk, evenals de kunst en cultuur en de natuur.
En dat vindt deze regering niet.
http://www.armoedewerktniet.nl/


'hanscke' heeft de volgende reactie geplaatst:

 

Doordat ik een jachthond had en nu weer heb, ben ik opnieuw in de jachtwereld gestapt. Met Sjors heb ik enorm veel over de natuur geleerd, van jagers wel te verstaan. En nu met Hessel is dat niet anders. Als ik met puppycursus in het veld ben wordt ik in no time gewezen op alles wat er vliegt en wat er op wijst welke dieren in het bosje wonen.

 

Zij hebben heel veel kennis en grote eerbied voor het "natuurlijke". Zij hebben verstand van allerlei zaken waar wij als leken helemaal niets van weten! En de leken oordelen dan maar, ver van een wereld die zij helemaal niet kennen. Ik heb diep respect voor deze mensen gekregen.

 

De koeien die naar het abbatoir gaan hadden waarschijnlijk ook nog graag een tijdje door willen leven, maar we vertrouwen de boeren, en de slagers en we genieten dagelijks van ons stukje vlees. En we laten het beheren van de veestapel verder aan de boer over.

 

Het imago van de vleesproduktie is verstoord door de grote ligboxstallen en het wrde vervoer van vee. Hier geboren worden, vervoerd worden naar bv. Italië om dan weer terug vervoerd te worden om hier afgemaakt te worden. Dat we daar tegen protesteren is terecht. Deze praktijken vertroebelen het beroep van de boer.

 

Zo wordt het imago van de jager vaak verstoord door stropers, maar deze mogen niet verward worden met de jager. Die weet heel goed wat hij doet!


Toch denk ik dat jagers niet nodig zijn.
Maar evengoed een schitterende reactie!


'Chantal' heeft de volgende reactie geplaatst:

 

Vraagje, heb je eigenlijk OOIT ergens anders gewoond, of je ouders?


Antwoord: jazeker.


'madbello' heeft de volgende reactie geplaatst:

 

Dus in weinig woorden maken zij ook misbruik van het ''goededoel'' :-) ja toch!?


Nee, geen misbruik.
Het geld inzamelen voor een goed doel deden ze al lang voor er sprake was van een glazen huis.
Maar dat glazen huis kunnen ze alleen doen doordat er een goed doel aan vastzit, terwijl het echte doel is om 3FM vleugels te geven, zo zie ik dat tenminste.


'madbello' heeft de volgende reactie geplaatst:

 

Komt echt geen einde aan je oude foto's uit je legendarische toestel. Heb je eigenlijk een foto van dat toestel zelf?


Nee, er komt geen einde aan, en ja, ik heb het toestel al een paar keer laten zien.


Nou, dat is nog eens wat leesvoer voor de zondagmiddag, in samenwerking met u allen!
Samen maken we er wel van van.
Diepgang.

Rene Zondag 27 November 2011 at 1:00 pm | | Smurf

vijftien reacties

fairytalegirl

Thoh, politiek.
Ik vind het toch maar iets raars.
Ze zouden beter echte oplossingen zoeken.

Grtjs

fairytalegirl, (URL) - 27-11-’11 13:29
Sjoerd

Haha, volgens mij kom ik er nog goed vanaf…

Sjoerd, (URL) - 27-11-’11 16:02
Bertie

Nounou Renesmurf, dat is een lange reactie op reacties. Misschien was het niet je bedoeling maar ik heb me vermaakt. Ook vond ik het interessant om te lezen over de verschillen van opvattingen en interpretaties wat betreft zowel politiek als ‘fijne dag’-wensen en andere onderwerpen. Je hebt hiermee een heel goeie log geschreven.
Nog één ding: er zijn wel degelijk teveel ganzen!

Bertie, (URL) - 27-11-’11 17:14
rietepietz

Exc uus omdat ik heb gezegd dat je één blinde vlek hebt …klopt inderdaad niet, want je hebt er méérdere !
In ieder geval voor iedere tint grijs én voor zwart óf wit , áfhankelijk van welke kleur jij aanhangt bij een onderwerp .

En als jij “om maar een voorbeeld te noemen “ het gedrag van een mevr. Tara Sing Farma , zij kwam zelden opdagen op haar “ werk” omdat zij een levensbedreigende ziekte zei te hebben”, ( wat gelogen bleek ) geen belazeren noemt ben je wel érg naief ! In zo iemand vertrouwen hebben wordt wel heel lastig !

Maar natúúrlijk mag je van mij bij jou in de buurt óók spijkers op laag water gaan zoeken ,zal daar ook best werken ;-)

rietepietz, (URL) - 27-11-’11 17:19
frank-103

Omdat ik niet naar een partijprogramma kijk, ga ik af op de persoonlijke integriteit van personen. Dan scoort Groen Links net zo belabberd als de andere partijen, die ook hun schandalen kennen.

Van mij mag je best een mening hebben hoor, compleet met blinde vlekken. Als het me niet aan staat blijf ik gewoon weg!

frank-103, (URL) - 27-11-’11 17:38
SUSKE

net als bij het voetbal en andere teamsporten vindt iedere supporter/kiezer/lid zijn partij de beste.
Desnoods kijkt men de andere kant op als er iets getoond of gezegd wordt dat niet past in het voorverpakte beeld dat men van die persoon/partij heeft.
Daarom houd ik me steeds van zulke situaties en zaken ver af want hoe dichter je er met je neus opzit hoe warriger alles wordt en voor je het weet stem je voor de partij of persoon die je vakkundig aan het naaien is.
Leuke blog is dit anders wel hoor !

SUSKE, (URL) - 27-11-’11 19:30
Terrebel

Iedereen heeft recht op z’n eigen blinde blek. Of dat nu een mening wordt genoemd of niet. Maar dat vind ik. Jij mag natuurlijk wat anders vinden. Verder sluit ik mij aan bij Suske en enkele anderen die dit een vermakelijk log vinden. Educatief zelfs.

Terrebel, (URL) - 27-11-’11 19:37
hanscke

Sjonge, je hebt me nogal wat ruimte gegeven. En dat twee maal zelfs. Ja, zo wordt een blogje wel veel meer inhoudelijk. Ik kan mij nog herinneren dat je in vroeger tijden dit vaker deed, misschien wel dagelijks of wekelijks, een reactie geven op dat wat men geschreven had.

hanscke, (URL) - 27-11-’11 20:38
oma

Ha Rene,

Je hebt wel wat los gemaakt, gezien de reacties.
Een goede week gewenst. oma

oma, (URL) - 27-11-’11 22:50
Zon-nebloem

je durft hier al byna niet meer te regeren als dat zo bestudeerd word, dus ik wens je een super leuke week met heel veel zon enzo :o)

Zon-nebloem, (URL) - 28-11-’11 05:18
Maurice

Twee dingen: Genoten van je foto-reeks! En geweldige blog op zondag.
De foto’s omdat ze des Smurfs zijn. In de afgelopen jaren ben ik die gaan waarderen.

Maurice, (URL) - 28-11-’11 06:36
Chantal

Zo, en nu hoop ik dat we alle reacties wel weer uitgespit hebben en we gewoon weer leuk verder kunnen met zijn allen… wat een moeite je er in hebt gestoken Rene, om dit allemaal weer toe te lichten, dat toont mij wel aan dat het je hoger zit dat je wilt doen voorkomen… maar dat terzijde… voor mij… einde van DEZE discussie in elk geval

Chantal, (URL) - 28-11-’11 11:15
Redstar

Ik las dit deze maandag en moet zeggen dat ik het best wel een goed log vond. Het mooie er aan is ook dat je hier volledig jou recht op je vrijheid van meningsuiting tot je neemt en verdedigt.

Redstar, (URL) - 28-11-’11 12:46
CasaSpider

Een goed idee, dat ingaan op de reacties.
Jij wordt gewoon het nieuwe Lagerhuis.
Gezonde discussie gemengd met een beetje irrationeel afzeiken.
Een prima combinatie!

CasaSpider, (URL) - 28-11-’11 14:48
Bartacus

Zo is het:

Ach, politiek is net als voetbal, iedereen denkt dat hij het beter weet!

Bartacus, (URL) - 28-11-’11 15:53
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.