Aanzien waard

Dit is de eerste foto die gemaakt is met mijn huidige camera, nauwelijks uit het pakpapier werd die al gestest.En dit is een bal.Dit was Quandy vlak voor we het bevroren Oldambtmeer opwandelden.Deze duinen bevinden zich in Noord Holland.En deze had ik nog liggen, gemaakt bij de start/finisch van de RUN in Winschoten.Rijdend door Noord Holland wilde ik deze molen eens vastleggen.Ik deed twee pogingen en vond ze beiden wel gelukt.Hier ging ik even op een bankje zitten met mijn nichtjes.He, ik zie geen verschil met die eerdere versie, kennelijk heb ik twee maal op het knopje gedrukt.Hier zal mijn fiets nooit staan, en op moment van opname stond er zelf helemaal geen fiets.Welke foto doet u het meest, en waarom?

Rene Zaterdag 18 Februari 2012 at 12:00 am | | Smurf

twintig reacties

Marjolijn

De blauwe lucht en de duinen hebben wel wat.

Marjolijn, (URL) - 18-02-’12 05:58
Di Mario

Pffff, nou maak je het me moeilijk. Quandy heeft altijd een streepje voor, maar jij zelf staat er ook wel leuk op. De duinen zijn ook schitterend….en zelfs twee keer alsof ik daar mijn aandacht op moet vestigen. Maar ik ga voor het lol met de kinderen op het bankje. Deze week spreekt jou met je nichtes me het meest aan.

Love As always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 18-02-’12 07:37
Chantal

He, je steelt de show van Quandy vandaag, laatst zei je nog dat hij altijd als eerste foto kwam ;-)

Chantal, (URL) - 18-02-’12 07:58
Frank-103

Die eerste foto is wel erg grappig, zit jij nog de gebruiksaanwijzing van de camera te lezen terwijl iemand anders de accu, geheugenkaart en camera al in elkaar gezet hebben, en daar vervolgens een foto mee maakt. Met meteen de opmerking dat je vooral niet mee moet gaan doen met een wedstrijd van Hollands new fotomodel! De meest herkenbare renesmurffoto is uiteraard de 2e foto van een molen, die er dus bijna niet op staat, maar waarvan je zelf vindt dat het een geslaagde foto is. Vet hachelijk!

Frank-103, (URL) - 18-02-’12 10:22
Gisella

ik vind de foto van het bankje met je nichtjes toch het leukst :-)

Gisella, (URL) - 18-02-’12 10:49
hanscke

De tweede foto is prima van kleur.

hanscke, (URL) - 18-02-’12 11:08
Irene

Euh … mooie bal, Renesmurf. Verder helemaal eens met Frank-103: vet hachelijk, die molenfoto nr. 2.

Irene, (URL) - 18-02-’12 11:38
Fokko

Dat lijkt een prima toestel te zijn.
Ik vind de foto van Quandy bij het meer het mooist samen met die van jou met je nichtjes. Waarom? Het zijn gewoon hele leuke foto’s.

Fokko, (URL) - 18-02-’12 12:21
zuster_klivia

Die van jou met je nichtjes natuurlijk. Waarom? Daarom.

zuster_klivia, (URL) - 18-02-’12 12:24
Sjoerd

Die foto van jouw met die kleintjes vind ik het meest spreken. Volgens mij hadden ze even geen zin.

Sjoerd, (URL) - 18-02-’12 16:42
rietepietz

Top camera , zal nog wennen zijn om hier scherpe foto’s te vinden ;-)
Ik ben natuurlijk voor de foto van de duinen die mag er van mij gerust 2x staan hoor ,ik ben er gek op !

rietepietz, (URL) - 18-02-’12 21:09
Bertie

Hollandse duinen natuurlijk maar de nichtjesfoto is ook heel mooi.

Bertie, (URL) - 19-02-’12 00:06
Linda

De foto van Quandy en je nichtjes vind ik erg leuk :-)

Linda, (URL) - 19-02-’12 17:48
Thérèse

De allereerste: jij met die nieuwe camera, de gebruiksaanwijzing (een waar boekwerk) in je handen en vooral die vragende blik.

Thérèse, (URL) - 19-02-’12 19:51
linda

leuk een nieuw toestel,
ik ga voor de hond

linda, (URL) - 19-02-’12 20:53
Grietje

De foto van de duinen, ik ben dol op de duinen! Veel foto plezier met je nieuwe toestel Rene

Grietje, (URL) - 19-02-’12 21:01
SUSKE

leuk je zo samen met de nichtjes te zien.

SUSKE, (URL) - 19-02-’12 21:32
Leibele

Wat een goede lens teweeg kan brengen zie ik hier. En het mooie is dat het jouw eigen fotokijk niet veranderd is. Mooi Rene!

Leibele, (URL) - 19-02-’12 23:00
Albert y Mara fotolog

Die eerste foto is wel een heel andere René zonder een hoedje. Leuke foto.
En met dit toestel maak je vast betere foto’s. Veel plezier er mee.
Groeten
Mara

Albert y Mara fotolog, (URL) - 20-02-’12 21:28
Bart

Quandy vlak voor we het bevroren Oldambtmeer. Mooie foto door mens, van dier en natuur !

Bart, (URL) - 21-02-’12 20:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.