Xrikkeldag

Deze schrikkeldag was ik aan het schilderen op de Heemskerckflat te Winschoten.
Nu heb ik geen weblog om bij te houden waar ik werkzaam ben, maar ik weet zeker dat ik over vier jaar toch even terugkijk naar wat ik de vorige schrikkeldag gedaan heb.

Zo weet ik nu dat ik vier jaar geleden foto`s poste, dus dat viel toen op een zaterdag, en dat ik acht jaar geleden mijn allereerste internetontmoeting had en mijn radiodebuut maakte, en dat was op een zondag.

Een leuk onderdeel van die oude logjes zijn de reactie`s, zo kan ik zien wie toen mijn lezers waren, wie afgevallen zijn en welke nieuwe er bij gekomen zijn.

En over vier jaar ga ik lezen wat u nu allemaal typt als antwoord op mijn vraag: Wat heeft u deze schrikkeldag gedaan?

Rene Woensdag 29 Februari 2012 at 5:00 pm | | Smurf

achttien reacties

jager

Haha, nou 4 jaar geleden was ik dus ook al van de partij, zal eens bij mij gaan kijken wat ik toen schreef! :)

jager, (URL) - 29-02-’12 17:33
SUSKE

een dag als een andere vandaag.
de vorige herinner ik me niet meer
een kijken op mijn ouwe blog misschien.

SUSKE, (URL) - 29-02-’12 18:17
Drs. Johan Arendt Happolati

Heer Rene,
Goed idee. Als ik over vier jaar niet meer weet wat ik vandaag gedaan heb, kom ik hier lezen. Let op, komt ie: – thuisgekomen van een nachtje werken – op de loer gelegen met mijn fototoestel in een poging de mezen te fotograferen die ons vogelhuisje hebben ontdekt (mislukt, ze kwamen op dat moment niet) – uitgeslapen, want ik heb ‘de nacht gedaan’ – wakker worden (+/- 12:00 u.) en naar het restaurant (biefstuk met friet) – staande lamp (of hoe heten die dingen?) met extra guitig leeslampje gekocht in de Dumpi – staande lamp (of hoe heten die dingen?) in elkaar gepuzzeld (gelukt) – in slaap gevallen, want de wijn die ik bij de maaltijd had genuttigd begon te werken – wakker geworden en via het blog van Frank-103 :-) hier terechtgekomen en deze reactie geschreven – vuilnisbak buitengezet – liefdevolle schermutseling met de poes (kleine, ondiepe jaap in linkerhand) – aan de rest van de dag ben ik nog niet toe
Met vriendelijke groeten,
De Drs.

Drs. Johan Arendt Happolati, (URL) - 29-02-’12 18:47
Drs. Johan Arendt Happolati

Komt dat tegen! Alles staat gewoon achter elkaar! En dat terwijl ik toch echt wel voor elk item een return had gedaan. En Heer Sus kan het blijkbaar wel. Hoe heeft hij dat voor elkaar gekregen?!?

Drs. Johan Arendt Happolati, (URL) - 29-02-’12 18:50
Marjolijn

Vandaag was het een dag om maar snel te vergeten.
Ik ga hem tenminste geen 4 jaar onthouden.

Marjolijn, (URL) - 29-02-’12 19:07
Linda

Zo blijven bijzondere dagen je altijd bij….Ik heb vandaag rustig aan gedaan en wat zitten breien en erwtensoep gegeten.

Linda, (URL) - 29-02-’12 19:16
Sjoerd

Ik heb vandaag genoten van mijn laatste vrije dag. Voor de rest helemaal niets bijzonders gedaan vandaag.

Sjoerd, (URL) - 29-02-’12 19:49
zuster_klivia

Ik ben heen en weer naar Roosendaal geweest, met de trein. Jill naar oma gebracht, zonder kind teruggekomen. Daar tussen de middag Chinees gegeten. Ik was rond 15 uur weer thuis en heb wat gesurft. Vlam kwam tegen vieren thuis, heeft entrecotes gegrild, aardappelen gebakken, gevulde tomaatjes gemaakt. We hebben daar een fles Spaanse Reserva bij gedronken. Na het eten een koffietje, potje Scrabble gespeeld. Vlam ligt nu voetbal te kijken en ik zit aan tafel met mijn netbookje.

Over een uurtje of 2 lig ik lekker op bed denk ik.

Prima schrikkeldagje dus :)

zuster_klivia, (URL) - 29-02-’12 21:28
hanscke

Vandaag was een bad day die ik grotendeels in bed heb doorgebracht. Hoofdpijn misselijk koorts en spierpijn heel veel spierpijn. Hoef ik over vier jaar niet weer te hebben. Vier jaar geleden voorspelde ik dat Quandy er nu nog wel zou zijn. Die voorspelling durf ik nu niet te doen. Maar ik hoop dat hij er dan nog is.

hanscke, (URL) - 29-02-’12 21:46
lien

Ik zit op Ameland. Krokusvakantie. Ik luier en lees en ben zojuist lekker uit eten geweest. vier jaar geleden wist ik nog niet wat ik nu wel weet en dat geldt voor iedereen denk ik.. da’s maar goed ook.

lien, (URL) - 29-02-’12 21:50
oma

Ha Rene,

Een leuk radio verslag van 8 jaar terug, zo snel ben ik niet.
Mijn laatste 29 feb weet ik ook niet meer wat ik heb gedaan, zal ook wel een logje.
Oh ja, ik kreeg een kaart van een stille aanbidster bedenk ik me nu. oma

oma, (URL) - 29-02-’12 22:17
Julian

SCHIKKELDAG! Tot over 4 jaar.

Julian , - 29-02-’12 22:42
Di Mario

Vandaag gewoon aan het werk geweest in de winkel en vanavond nog even in de winkel van Dinnetje.

Owh ja… ook nog met een schuin ook voetbal gekeken en geluisterd.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 29-02-’12 22:43
Leibele

Deze schrikkeldag bracht mij rust.

Leibele, (URL) - 29-02-’12 23:07
Gisella

bij mij kan je het wel raden wat we gedaan hebben :-) inpakken en opruimen.

Gisella, (URL) - 01-03-’12 08:08
Chantal

leuk dat je blog zo een erfenis en eigen wiki wordt.

Chantal, (URL) - 01-03-’12 09:57
Bart

Ik reed van Oranje in Drenthe naar Rotterdam, mijn woonplaats. Klaar met vakantievieren !

Bart, (URL) - 01-03-’12 18:54
Grietje

oh, daar had ik nog niet eens over nagedacht om eens terug te kijken in de opslag. 2008 bestaat nog en 2004 zit ergens op de pc en niet meer in het wereldwijdeweb omdat mijn log crashte bij de 1000ste post. Alles daarvoor en daarna is er dus wel.

Grietje, (URL) - 03-03-’12 11:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.