LekkeR kijken

Dit is het tunneltje onder het spoor door, wat Winschoten centrum verbindt met Winschoten-Zuid.En in Winschoten-Noord ligt het stadspark.Daar bevindt zich het grootste Rosarium van Nederland, en er staan diverse kunstwerken.En daar is ook water, en waar water is gaat Quandy zwemmen.De nieuwste kunstaanwinst is voorzien van een bordje met de nodige gegevens.Hier heb ik best veel foto`s van gemaakt, die u hier in de loop der tijd allemaal tegen kan komen.En toen ik daar toch stond viel mijn oog op dit werk.In dit gedeelte van het stadspark kom ik niet vaak.Eigenlijk is het daar verboden voor honden, maar ik gunde Quandy ook zijn pleziertje.En ik sluit af met wat tegenlicht in het Maintebos, eveneens te Winschoten.

Rene Zaterdag 06 Oktober 2012 at 12:00 am | | Smurf

veertien reacties

oma

Ha Rene,

Spoortunnels, deze ziet er nog vrolijk uit.
Een vrouw op takken is dat het zelfde als een takkenwijf?
Quandy zorgt alleenmaar dat de rostwerking wordt versterkt, komt het kunstwerk tengoede, oma

oma, (URL) - 06-10-’12 00:22
curieuzeneuzemosterdpot

en zo is dat kunstwerk meteen ingezegend! ;-)

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 06-10-’12 00:32
Marjolijn

Quandy heeft weer mooi zijn terrein afgebakend.

Marjolijn, (URL) - 06-10-’12 05:51
Di Mario

Eigenlijk moet je niet op een plek koimen waar geen honden mogen komen. Dat zullen vast niet voor niets gezegd hebben.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 06-10-’12 07:22
Chantal

Lekker kijken was het weer

Chantal, (URL) - 06-10-’12 07:59
Sjoerd

Mijn foto van de week is de vrouw op takken. Die heb je er mooi opgekregen.

Sjoerd, (URL) - 06-10-’12 09:03
Redstar

Die vrouw op takken ziet er wel erg leuk uit. Geweldig idee is dat geweest.

Redstar, (URL) - 06-10-’12 09:29
frank-103

Kunstig allemaal daar in het park! En als je een boom kunstig namaakt, dan moet die natuurlijk ook zo nu en dan bewaterd worden!

Leuk trouwens dat je het treinenfilmpje leuk vond! De inleiding zal ik een volgende keer anders doen. In de loop van vandaag ga ik een bericht over jouw weblog plaatsen, aangezien ik altijd van de virusmelder een melding krijg dat jouw site gevaarlijk is. Als je dat wilt kan ik de melding ook naar je doormailen.

Mvrgr

Frank

frank-103, (URL) - 06-10-’12 10:23
antony_petit@hotmail.com

prachtig is dit zeg echt heel fraai mooi reeks en standbeeld zal een mooi doop hebben zo heerlijk ook de sneeuw plaat
groetjes antony

antony_petit@hotmail.com, (URL) - 06-10-’12 11:26
Linda Kwakernaat

Wat een ongelooflijk gaaf park!

Linda Kwakernaat, (URL) - 06-10-’12 13:02
rietepietz

Het lijkt me een park waar het goed toeven is en ik snap wel dat er een deel is waar Quandy niet mag komen ,maar ja , nu kon hij er dus even “voor paal staan “ een kunstwerk kun je die paal eigenlijk niet noemen maar daar zullen ook mensen anders over denken !

rietepietz, (URL) - 06-10-’12 19:31
ria

Ja voor mij springtdie vrouw op takken er ook wel uit hoor, maar dat oranje ding vind ik ook erg mooi,

ria, (URL) - 06-10-’12 21:06
Leibele

Het “takkenwijf“is een bijzonder moot kunstwerk, het liefst zet ik het in Almere. Maar Winschoten verdient zo iets moois meer dan Almere.

Leibele, (URL) - 06-10-’12 22:41
hanscke

Takkenvrouw vind ik heel erg mooi. Ook mooi genomen, zo in de straal van de spuitende fontein.

hanscke, (URL) - 06-10-’12 22:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.