Allemaal keuzes

Aangezien ik ga verhuizen moet ik ook gaan betalen voor gas, water en electra.
En ik mag dus zelf kiezen wie ik ga betalen.

Er zijn allerlei websites die ik bekijk en leveranciers die ik vergelijk.
Ik wil zo goedkoop mogelijk, maar wel zo groen mogelijk.

Ik vind het wel raar hoor, nu al gebruik ik aldaar stroom en ik moet nog bepalen of dat groen is of niet!
Ik zal er niet al te lang mee wachten voor ik een beslissing neem.

Wat zijn uw leveranciers en waarom?
En stapt u wel eens over?

Rene Vrijdag 09 November 2012 at 12:00 am | | Smurf

zeven reacties

Zonnepanelen

Neem zonnepanelen!

Zonnepanelen, - 09-11-’12 00:17
Henry

Goedkoop en groen gaat niet lukken denk ik! ;)

Henry, - 09-11-’12 02:09
Marjolijn

Keuze genoeg en ze willen je allemaal als klant.

Marjolijn, (URL) - 09-11-’12 06:16
zuster_klivia

Ik stap bijna elk jaar over, ga voor de geld terug-acties. Dat scheelt een smak geld elk jaar weer. Wie hebben we nu zit ik al typende te verzinnen. IK geloof Energy direct? Vorig jaar hadden we Green Choice. Ook prima en goedkoper dan een Nuon bijv.

zuster_klivia, (URL) - 09-11-’12 07:48
ria

Wij zitten al jaren bij Delta.

ria, (URL) - 09-11-’12 10:00
Mark

Wij zitten bij Essent, bevalt ons prima!

Mark, - 09-11-’12 11:03
rietepietz

ik heb ábsoluut geen zin in jaarlijks shoppen voor energie ,dat soort wissels geeft alleen maar ellende ! Hebben al zolang we getrouwd zijn dezelfde .waar we mogen kiezen voor groene energie voor dezelfde prijs als de gewone ,dikke nep dus ! Zouden ze zonder mijn toestemming dus gewoon groen moeten gebruiken ,ik merk er verder niets van !

rietepietz, (URL) - 09-11-’12 21:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.