Yolo

Zonder verkeersbord had ik onvoldoende tegenlicht, dus vandaar.Te Winschoten overigens, net als deze blote negermeneer.
Iemand die geintereseerd is kan op de links klikken, dat spreekt voor zich.

En deze blote neger is Toela, stond jaren met zijn blote lul in de voortuin van een kunstenares, en nu hier alweer jaren lekker binnen.Ik laat alleen zien wat ik tegenkom en wat ik vast wil leggen, zoals dit De Tramwerkplaats te Winschoten.Winschoten, de stad met zijn Joodse verleden.
Toen dikke neuzen nog dikke panden betaalden, als ze zelf maar met hun kop op de gevel mochten.Dit prachtige stadspandje staat te koop, grijp uw kans!Ik was eens aan de wandel, nabij Napels, nabij Winschoten, en kwam op een hele saaie plek.
Saai zeg, zo saai.
Niet normaal hoe saai.

Maar om dat er nou in het engels bij te zetten?!!!??!!Kijk, mijn kuifje.
Ik heb dik haar, en het mag wel weer eens geknipt worden overigens.
Maar nu het zo dik is kan het rechtop staan, mijn haar.
En nu heb ik een gebreide muts, met een gat er in.
En ik kan mijn haar zo in een draai frommelen en door dat gat smurfen zodat ik als het ware een pluim draag.
En dat wilde ik even op de foto vastleggen, en zo is die net trillerig genoeg dat ik mezelf toonbaar genoeg acht.Dit is het voormalige Joodse schooltje waar de voormalige Joodse schoolramen zijn dichtgemetseltd.En de achterkant van de voormalige synagoge.En toen kwam er een trein voorbij...

Rene Zaterdag 23 Maart 2013 at 12:00 am | | Smurf

veertien reacties

Di Mario

Zo dat is weer een lange en uitgebreide log. Die synagoge vind ik wel mooi, maar dat had je natuurlijk wel verwacht. Maar met je wandelplaats in het engels hahahahahha, daar moest ik hard om lachen.

Lvoe As Always
Di mario

Di Mario, (URL) - 23-03-’13 07:23
Redstar

Ja, vroeger wilde men met hun kop aan hun gevel hangen.
Het zou me niet verbazen als dat opeens weer terug komt.
Die neger met zijn lul staat goed zo daar binnen.
Hoewel hij buiten mss ook wel goed stond.
Je muts kun je het best nog even ophouden als je naar buiten gaat.

Redstar, (URL) - 23-03-’13 09:05
madbello

Wist niet dat Winschoten ook een rode buurt heeft, maar je foto’s zijn een stuk mooie dan vroeger, echt een lust voor je oog ;-)

madbello, - 23-03-’13 10:12
10ys

Mooie fotoverzameling, René. En tja als ik die negermeneer was, zou ik ook lekker naar binnen gaan. Veel te koud buiten ;-)

10ys, (URL) - 23-03-’13 11:29
frank-103

Die laatste foto is briljant, maar dat lijkt me duidelijk! En hoe je de omgeving van Winschoten ook promoot, ondanks de boring Engelsen die er kennelijk huizen, ik blijf wonen waar ik woon ivm werk, familie en scholen. Hachelijk!

frank-103, (URL) - 23-03-’13 13:30
karel

Ha die Rene , ik krijg geen updates van een nieuw blog , zal het eens nazien
maar ik ben er nu en heb van de fototjes genoten , geeft toch een aardig beeld van de stad Winschoten
en ik geloof niet dat het daar zo boring is :)
geniet de dag

karel, (URL) - 23-03-’13 14:02
Marylou

Mensen willen soms rare zakern.In Lier werd de Grote kerk al voor een deel gerestaureerd en de beelden buiten opgekuist of vervangen.Wat blijkt nu dat de kleine hoofden aan de buitenkant van de kerk plots lijken op diegene die toen ik het gemeentebrestuur zaten.Dit is geen mopje maar waarheid.

Marylou, (URL) - 23-03-’13 14:29
Sjoerd

Als dat stadspandje hier zou staan zou ik wel willen bieden…

Sjoerd, (URL) - 23-03-’13 16:24
Marjolijn

Dat pluimpje doet het hem wel..!!

Marjolijn, (URL) - 23-03-’13 17:45
Grietje

Die pluim! Geweldig!

Grietje, (URL) - 23-03-’13 18:48
ria

Het is weer een mooie serie :-)

ria, (URL) - 23-03-’13 19:09
Theo

Ik sluit me bij Sjoerd aan. Dat stadspandje is prachtig, alleen Winschoten ligt iets te ver van mijn werk af.

Theo, (URL) - 23-03-’13 19:26
Linda

wat bijzonder dat iemands hoofd op een pand werd gemaakt, mooi is dat huis wat te koop staat. Ik moest wel wel even lachen om je pluim…het is weer een leuke/ mooie serie foto’s

Linda, - 23-03-’13 20:05
rietepietz

De laatste is een heel mooi plaatje , je ziet de vaart van de trein erin! Als het stadshuisje hier in de randstad zou staan was het meteen een stuk duurder ,dus laat maar;-)

rietepietz, (URL) - 24-03-’13 16:10
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.