Qualiteit

Soms maak ik een afbeelding van een afbeelding, en dan laat ik bewust de lijst en toebehoren er bij zien.En ook dit is Winschoten:En dit niet, dit is Amsterdam, en dat bord vond ik boeiend om te lezen.Ja, wat moet ik hier nou bij zeggen he, soms zijn woorden overbodig.Maar misschien is het ook wel weer heel erg cliche.Bovendien, het gaat om de afbeeldingen, de teksten fungeren voor er bij.En om te zeggen dat we nu weer in Winschoten zijn, en wel bij het torentje van mijn toenmalige lagere school.En waar helaas naast brand uitgebroken is, altijd een naar gezicht.Maar om uw dag niet te verzuren, zie alhier waar men kan toileteren te Winschoten.Ook zomaar ergens in Winschoten.Een atractie in Slagharen waar ik onlangs met Vivian in heb gezeten.En nu is het woord aan u.

Rene Vrijdag 22 November 2013 at 11:00 pm | | Smurf

zestien reacties

Hans

De stad is een contrast met Obdam.
Jammer van het pand dat door brand is verwoest, zal wel sloop worden. Hans

Hans, (URL) - 22-11-’13 23:20
Thérèse

Ja ik vind zomaar Winschoten leuk. Omdat jij er kennelijk toch erg graag woont én ik Amsterdam al aardig ken en nog nooit in Winschoten geweest ben.

Thérèse, (URL) - 22-11-’13 23:47
karel

inderdaad Rene
wij allen betalen wel vaker voor zaken die we niet gebruiken , dit was toch wel erg bont hoor ;)
Ik ben geboren en getogen in Amsterdam , en fietste ooit eenmaal door Winschoten, van Scheemda naar Greetsiel in Duitsland in 1992 , zal zeker veel zijn veranderd en het zal blijven veranderen , waarom ja , om het veranderen denk ik wel eens
wens je een goeden nacht

karel, (URL) - 23-11-’13 00:23
Marjolijn

Een mooie reeks plaatjes van alles wat jij gezien hebt.
Fijn weekend.

Marjolijn, (URL) - 23-11-’13 05:51
gerdaYD

Weerom een knappe serie, heel divers ook! En wat een merkwaardige draaimolen, heb jij daar ook in gezeten? Met die lantaarns er bij weet je wel waar je naar toe gaat hihi en ik hoop dat jij ook weet waar je heen gaat dit weekend, geniet er van!

gerdaYD, (URL) - 23-11-’13 07:19
Di Mario

Heerlijk van alles wat, daar hou ik wel van. Maar die snoek vind ik deze week toch wel het mooist. Mooie serie heb je er weer gezet Rene. Leuk om naar te kijken.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 23-11-’13 07:31
Redstar

De een na laatste foto is voor mij natuurlijk de allermooiste :)
En leuk ook de foto’s van de gebouwen baar beneden het licht aan, en boven het licht uit is.

Redstar, (URL) - 23-11-’13 08:37
Han

LOL, wat een mooi bord heeft de gemeente daar neergezet.
Kunnen ze het zelf wel begrijpen wat ze hebben geschreven? :-)

Han, (URL) - 23-11-’13 09:17
klaproos

het ziet er allemaal aardig uit René en het doet me goed dat jij ook eens naar boven kijkt:-)

klaproos, (URL) - 23-11-’13 09:23
boerin zonder naam

Met andere woorden: Winschoten is de place to be!

boerin zonder naam, (URL) - 23-11-’13 14:27
Sjoerd

Ik ga uiteraard voor die auto, een citroen DS 20 uit 1972…

Sjoerd, (URL) - 23-11-’13 15:42
Sas

Ik vind die foto blogjes altijd erg leuk om te lezen. Ziet er allemaal erg leuk uit :)

Sas, (URL) - 23-11-’13 19:35
jager

Die tweede is wel een bord met veel tekst, dat lees je nooit allemaal als je langs fietst!

jager, (URL) - 23-11-’13 21:42
ria

Ik ga ook voor de snoek, prachtig!

ria, (URL) - 24-11-’13 09:45
hanscke

Tja, wat zal ik er van zeggen. De Amsterdamse pandjes vond ik mooi toen ze voorbij kwamen

hanscke, (URL) - 24-11-’13 12:22
rietepietz

Toch maar de Amsterdamse panden, ik kan niet ontkennen dat ze mooi zijn al is Winschoten in de sneeuw ook niet te versmaden.

rietepietz, (URL) - 24-11-’13 16:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.