XitteRende maandag 22 augustus 2013

Dan neem ik u nu even mee naar de Engelstilstraat in Winschoten toen het er zo bij lag.
Daar heb ik ooit mijn vloerbedekking besteld waar ik nu op leef.Ik weet het niet meer zeker, maar ik vermoed dat ik afgelopen voorjaar eens de trailer zag staan van SimoneFM.
En de toevallige voorbijkomende en gaande fietser is keurig onherkenbaar.En dit is dan zomaar even een mij opgevallen gevel ook ergens in Winschoten.En dan komen we nu aan bij de titel van dit logje.Hiermee was ik op vakantie naar Polen.Waar het allemaal keurig nieuw en schoon is, aan de snelweg.Als er KUT staat hoef ik er niet per se naar toe, maar toch even vastleggen.Naast de camping in Warschau, de hoofdstad van Polen, ligt een verlaten zwembad.Dit was het sanitaire gebouw, de binnenkant laat zich raden en zal ik u sparen.
Toch klaag ik niet, want dat weet je als je naar Polen gaat, maar ik toon het wel even.En de ingang van de camping.Dezelfde ingang van dezelfde camping, maar dan van een afstandje, en het kassahokje van het buiten gebruik zijnde zwembad is eveneens buiten gebruik.En zo smurfen wij immer voort.

Rene Vrijdag 29 November 2013 at 11:00 pm | | Smurf

21 reacties

Redstar

Die afvalemmers vind ik echt zeer leuk. Met zulke kleuren wil iedereen zijn troep er toch wel ingooien lijkt mij.

Redstar, (URL) - 29-11-’13 23:06
Leidse Glibber

Ben ook een paar keer in Polen geweest in Torun een zusterstad van Leiden. Mooie stad en aardige mensen.

Leidse Glibber, (URL) - 29-11-’13 23:21
karel

nu René dan kunnen we elkaar de hand schudden , ik zeg wat ik denk
en ik zeg wat mij goed dunkt
en hoe was het daar op de camping , vrij zwemmen en goede kantine enz enz
zoiets als Duinrel of toch net niet
wat heb jij toch met sneeuw , of hou je het zo weg van hier
en wat je zegt het gaat om het plezier
fijn weekend

karel, (URL) - 29-11-’13 23:36
curieuzeneuzemosterdpot

ik ben ook ‘ns naar hunne site gaan kijken. ziet er goed uit! :-D

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 30-11-’13 00:58
Marjolijn

Lekker rustig op de snelweg daar….!!

Marjolijn, (URL) - 30-11-’13 05:03
gerdaYD

Een knappe serie van je vakantiebestemming jongen, van mij mag je nog heel lang verder smurfen, ik geniet er van!

gerdaYD, (URL) - 30-11-’13 07:35
Di Mario

Ik was er ook niet naar toe gegaan, want er staat niet voor niets no achter het woord. Die kliko’s zien er wel vrolijk uit met die kleuren.. Leuke beelden weer van de camping. En die sneeuw mag je voorlopig nog bij je houden.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 30-11-’13 07:48
boerin zonder naam

Ooooooooooo; vandaar dat al die Polen hierheen komen…… Het sanitair is niet je dat!

boerin zonder naam, (URL) - 30-11-’13 09:23
Sas

Ik ben er nog nooit geweest. Wel erg leuke foto’s, vooral van de gekleurde prullenbakken!

Sas, (URL) - 30-11-’13 09:34
ria

Camping 123, ook een manier, hoef je in elk geval geen naam te verzinnen.
Het ziet er inderdaad erg schoon uit daar langs de snelweg.

ria, (URL) - 30-11-’13 09:45
klaproos

zie zo rene, zo kom ik ook in polen met de caravan terwijl ik er nog nooit geweest ben :-)

klaproos, (URL) - 30-11-’13 12:33
karel

ha die René
ik ben niet bang in het donker hoor , ik geniet vaak als ik snachts van het station naar huis loop van de stilte en rust , en soms ook van maan en sterren
ik vond dit een mooi gedicht passend bij de onderliggende pps
fijne dag verder

karel, (URL) - 30-11-’13 15:27
rietepietz

Foto drie laat zomaar een gevel zien , het linker deel van de foto zou zómaar gemaakt kunnen zijn van ons vorige huis in Den Haag .De ramen zager er precies eender uit als op jouw foto, we hadden 8 ramen aan de voorkant verdeelt over 3 etages.

rietepietz, (URL) - 30-11-’13 15:41
Sjoerd

Ik was al even aan het raden naar de titel, maar het = me duidelijk geworden

Sjoerd, (URL) - 30-11-’13 18:43
jager

~Brr sneeuw maar vakantie naar Polen sla ik over… Ga liever naar Kreta, heb meer met zon dan met Polen ;)

jager, (URL) - 30-11-’13 22:38
Hans

De eerste foto nadert sneller dan je denkt.
Een mooi combinatie heb je voor een plezierige vakantie.
Heb nog in mijn reisverslag gekeken, maar ik denk dat ik ook camping 123 ben geweest.
Toilet gebouw lijkt nog wel het zelfde als toen. Hans

Hans, (URL) - 30-11-’13 23:01
Albert y Mara fotoblog

Foto 1 en foto 5 kunnen geen groter contrast weergeven.
De winter of lekker op stap met je caravan in de zomer.
Salu2 Albert

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 01-12-’13 09:45
Thérèse

Ik vind het allemaal heel mooie foto’s, hoor. Wat mij wel opvalt, is dat je met een betrekkelijk klein autootje een caravan kunt trekken. Dat lijkt mij ook zo geweldig. IK ga toch echtgenoot eens porren!

Thérèse, (URL) - 01-12-’13 19:43
hanscke

zo, weer heel wat gezien

hanscke, (URL) - 02-12-’13 13:39
Henry

Hoi maatje. Daar was ik weer ff. Kom weinig aan bloggen toe de laatste tijd. Natuurlijk sta je nog altijd in mijn linklijstje dus vandaar. Even weer wat gelezen en wat foto’s bekeken. Tot snel weer ..

Henry, (URL) - 02-12-’13 20:31
Linda

Leuke foto’s. Ben benieuwd hoe lang het duurt voor alles weer zo wit is als op de eerste foto van deze serie

Linda, (URL) - 14-12-’13 23:12
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.