Apen kijken

Waarom ik niet naar die nieuwe dierentuin in Emmen ga en vind dat anderen het ook zouden moeten laten.

Ten eerste slaat een nieuwe dierentuin helemaal nergens op.
Dierentuinen die er al zijn zijn er al teveel en sluiten die hap, en zeer zeker geen nieuwe er bij!

Ten tweede: Koning Willem Alexander, een der grootste dierenbeulen van ons land, want hij jaagt en promoot bont, ging het openen.  Terwijl diezelfde koning ook was uitgenodigd om De Klinker in Winschoten te openen, maar dat verdomde hij en niemand van zijn hele familie kwam...
Dan zou Emmen en de rest van Nederland solidair moeten zijn, en u zeker.

En ten derde:  de naam,  waarom noemen ze het nou Wildlands, en waarom nou op z`n buitenlands uitspreken?
Gatverdamme bah, domme Drenten.

En ten vierde mag u verzinnen.
Of mijn punten onderstepen of juist tegenspreken.

En me gaan vertellen dat dierentuinen goed zijn omdat soorten niet mogen uitsterven vind ik lulkoek.

Rene Dinsdag 05 April 2016 at 10:22 pm | | Smurf

twaalf reacties

Hans

nou na de reportage over het Dolfinarium heb ik ook wel mijn twijfels gekregen over de geweldige zorg.
voor dieren is het altijd beter in hun eigen omgeving in het wild te leven. Hans

Hans, (URL) - 05-04-’16 22:54
Leidse Glibber

Ik denk dat dierentuinen hun langste tijd gehad hebben. Na de dieren uit de circussen denk ik dat eerdaags de dierentuinen aan de beurt zijn. Op zich maakt het mij niet zoveel uit het is voor kleine kinderen namelijk wel leuk om in het echt wilde dieren te zien in plaats van alleen maar op de computer.

Leidse Glibber, (URL) - 05-04-’16 22:56
די מריו

Toch denk ik nog wel dat dierentuinen een goede functie hebben. Maar van mij hoeft niet een iemand dat ding te openen. En anders hadden ze mij toch kunnen uitnodigen.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 05-04-’16 23:55
curieuzeneuzemosterdpot

dieren horen niet thuis in kooien of bokalen.
elk levend wezen heeft recht op vrijheid!!

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 06-04-’16 00:42
Marjolijn

Mijn reden om daar niet naar toe te gaan is dat het een veel te duur project geworden is en daarom het entree kaartje daarom 30 euro moet kosten.

Marjolijn, (URL) - 06-04-’16 05:23
Sjoerd

Mijn mening doet er niet toe, ik ben niet tegen dierentuinen als ze het goed aanpakken. Het is beter om ze hier te bekijken dan een vliegtuig te pakken om ze in Afrika te gaan bekijken

Sjoerd, (URL) - 06-04-’16 06:54
John

Ik ben tegen dierentuinen. Nieuwe bouwen zou niet meer moeten gebeuren en de dieren die er zitten moeten ze niet meer laten paren.
In het echt wilde dieren zien kan niet in een dierentuin. Daar zie je in het echt dieren die in gevangenschap leven.

John, (URL) - 06-04-’16 09:22
Zo simpel is dan geluk

It’s all about the money…

Zo simpel is dan geluk, (URL) - 06-04-’16 15:07
Rietepietz

En dat mag jij allemaal vinden, ik vind het in ieder geval niet belangrijk genoeg om hier voor en tegen argumenten voor te bedenken want ik ben niet voor of tegen. Ze zijn er en dat zal wel ergens goed voor zijn al heb ik er meestal niet veel behoefte aan.
Dat “de druiven een beetje zuur “lijken zijn als de Koning de klinker niet komt komt openen snap ik niet van iemand die tegen het koningshuis is. Ik zou verwachten dat dat je blij gestemd zou hebben.

Rietepietz, (URL) - 06-04-’16 16:34
Frank103

Ik ben niet tegen dierentuinen, anders moet iedereen die een olifant wil zien naar Afrika op vakantie. En waarom dan olifanten niet in een hok houden maar kippen, koeien etc wel? En dan die mensen die naar de Efteling gaan en hun hond in de auto laten zitten. Of naar hun werk gaan en de hond de hele dag binnen in huis opsluiten. Of die lieden die vissen in een aquarium opsluiten. Nee, en dan zijn er ook nog mensen die planten in huis opsluiten, achter het raam, alsof planten geen rechten hebben. Rechten die met voeten worden getreden door iedereen die zomaar op een plant of struik stapt! Iedere vorm van opsluiten en onderdrukking moet verboden worden! Of is dat ook weer iets overdreven?

Frank103, - 06-04-’16 23:02
Albert y Mara fotoblog

Ik heb genoten van je gemopper René. In de mei vakantie gaan we toch met onze dochter naar de Dierentuin in Amersfoort. ‘t Is maar dat je het weet.
Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 07-04-’16 01:56
Albert y Mara fotoblog

dochter = kleindochter

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 07-04-’16 01:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.