KROatie

Vandaag toon ik tien foto`s die ik zelf gemaakt heb tijdens mijn vakantie in Kroatie.Waar de was buiten hing te drogen, en ik juist nat werd van het zweten.Mooie toren, mooie bomen, auto`s, genoeg te zien.Waar we parkeerden die dag was een voetbaltribune, die ging ik eens nader bekijken.Het idee dat daar vast wel eens mensen zitten te genieten, ik zal het niet zijn.Mocht ik ergens op vakantie zijn en zo`n treintje tegenkomen dan wil ik er dolgraag in ook.En door de wilde natuur wandelen doe ik ook graag, mist het goed voor mensen toegankelijk is gemaakt.Een goede maaltijd, ook heel belangrijk.De zon komt altijd, op elk moment, ergens op en diezelfde zon gaat op datzelfde moment, dus ook altijd, ergens onder.En dit herkennen de meeste mensen wel die met een caravan daar naar toe geweest zijn.Tot zover, nu mag u zeggen welke u het meest aanspreekt, of juist niet, zie maar.

Rene Vrijdag 15 April 2016 at 10:22 pm | | Smurf

negen reacties

די מריו

Die zonsondergang is gaaf.. mooi om te zien, goed op de foto gezet. Die auto vind ik ook gaaf… Mooi land dat kroatie…

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 15-04-’16 23:05
Thérèse

Dat treintje. Ik weet dat het kinderachtig is, maar ik krijg ook altijd zo’n zin om plaats te nemen en mij alles te laten zien.

Thérèse, (URL) - 15-04-’16 23:18
Terrence

De lege blauwe stoeltjes door een spleet gezien, in het voetbalstadion spreekt mij het meest aan. Geen idee waarom.

Terrence, (URL) - 16-04-’16 00:24
Marjolijn

De mooie zonsondergang springt er boven uit.

Marjolijn, (URL) - 16-04-’16 05:32
John

Foto 2 vind ik echt leuk. En je beschrijving erbij ook.

John, (URL) - 16-04-’16 08:50
ria

Ik ga ook voor de stoeltjes m er t als goede tweede het raampje erboven.

ria , (URL) - 16-04-’16 10:04
Sjoerd

Ik ga uiteraard voor de onderste foto met die mooie oldtimer.

Sjoerd, (URL) - 16-04-’16 12:45
Rietepietz

Foto 1, 7 en 9 zijn werkelijk práchtige natuurfoto’s zo hadden ze wel alle 10 mogen zijn.
Van dat bord eten krijg ik geen honger, patat en dan zo’n grote kwak dikke saus…. yek….

Rietepietz, (URL) - 16-04-’16 18:12
klaproos

ehhhm ik heb wel trek in een frietje René, en de zonsondergang kan me heel erg bekoren,
en verder vind ik je hele serie wel wat vakantie achtigs hebben,

klaproos, (URL) - 16-04-’16 22:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.