OveR de vloed

Omdat ik het zo leuk vind vandaag weer tien foto`s, te beginnen met Winschoten.Een schuddende Quandy.En dan toon ik nu de foto`s die ik maakte van Festival Over De Vloed ten bate van het fietspad Kiek Over Diek, georganiseerd door Festival Hongerige Wolf nabij het Ambonezenbosje.Ooit stonden daar barakken, daar huisden ooit slikwerkers in, daarna kwam het in handen van de Duiters, om Emden te verdedigen, en verwoest tijdens de bevrijding van Delfzijl, daarna stopten ze er NSBers in, en nog weer later Ambonezen, tot ze het moesten verlaten en toen werd alles gesloopt en is er een bosje geplant.Het was een mooie zaterdag en het was een mooi festival.Omdat er meerdere festivals waren, over een lengte van 90 kilometer, was het niet heel druk.Maar wel heel gezellig.En een keer van Winschoten naar de zee fietsen, en weer terug, met een leuk doel...We konden het bosje niet in, dat hoeft ook niet, er is maar één pad en het eind zie je al aan het begin.Ik verbaas me, en vermaak me, over het lettertype en zo.En hopelijk vermaak ik u hier net zo mee als ik mezelf hiermee doe.

Rene Dinsdag 14 Juni 2016 at 10:22 pm | | Smurf

elf reacties

די מריו

Ik moet toch even niet aan de sneeuw denken. Quandy was weer even lekker in het water geweest. Leuk zo die foto’s van weleer.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 14-06-’16 23:00
Hans

De eerste foto vind ik wel prettig, zou wel ff willen afkoelen.
Quandy en water gaan wel samen.
Was vroeger hard werken voor de landarbeiders, toen keek men nog niet naar een broedseizoen. Hans

ot, hij is geslaagd Rene.

Hans, (URL) - 14-06-’16 23:10
Frank103

Bij een Hongerige wolf festival stel ik me een aantal etenstentjes voor. Maar die waren er zo te zien niet, heel jammer!

Frank103, - 14-06-’16 23:31
curieuzeneuzemosterdpot

het sneeuwlandschap springt eruit! :-)

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 14-06-’16 23:35
Marjolijn

Geef mij maar foto’s met blauwe luchten, ipv sneeuw…!!

Marjolijn, (URL) - 15-06-’16 05:35
Sjoerd

Zie ik daar op de derde foto niet een trafohuisje staan?

Sjoerd, (URL) - 15-06-’16 07:23
Terrence

Leuk inkijkje in het leven in het ‘Hoge Noorden’ weer, René! Ik vind de foto van Quandy erg leuk.

Terrence, (URL) - 15-06-’16 16:46
Willy

een mooie reeks René..

en de foto van Quandy springt er voor mij uit

prettige avond

Willy, (URL) - 15-06-’16 20:54
Mirjam Kakelbont

Nog even en het gaat sneeuwen. Ik heb het hartstikke koud terwijl het midden juni is!
Quandy heeft zeker net een duik genomen in de sloot?
Heel verstandig dat mensen rekening houden met broedende vogels!

Mirjam Kakelbont, (URL) - 15-06-’16 21:58
Rietepietz

In ieder geval is het leuk om in de “zomer” sneeuw te zien. Je hebt geboft met het weer toen je het festival op de dijk bezocht, de mooie zomerse dagen zijn tot nu toe maar héél dun gezaaid. ,

Rietepietz, (URL) - 16-06-’16 13:27
Albert y Mara fotoblog

Een afwisselende serie van het festival. Grappig dat je met een winterse foto begint, en nog wel een spoorwegovergang.

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 18-06-’16 08:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.