Op Texel

In deze nieuwe rubriek toon ik telkens tien foto`s die ik gemaakt heb tijdens mijn vakantie op Texel.De verslagen hebt u allemaal kunnen lezen, ook al voorzien van veel afbeeldingen.En dan volgt nu de rest, tot ze op zijn.Zoals u ziet bezocht ik op een dag een jutterijmuseum.Wat ze wel niet allemaal uit zee halen, een lust voor het oog.Van ver weg en dichterbij.Eens gemaakt, gebruikt, meegezeuld, vergaan, gevonden en nu hier.Afval tentoongesteld, heeft het toch nog nut.Quandy op de Georgische Erebegraafplaats.En achterin die wagen werden we naar de bewoonde wereld van Vlieland gebracht op mijn verjaardag.Update: Mijn verjaardag is altijd op 9 augustus, en dat is niet vandaag.

Rene Zaterdag 27 Augustus 2016 at 10:22 pm | | Smurf

twaalf reacties

Mirjam Kakelbont

Die boom vol schoenen van dat juttersmuseum (-: De foto van de blikjes vind ik ook leuk.
De onderste is mijn favoriet: zoveel ruimte! Dus je bent jarig geweest/ En dat zeg je nu pas… Nog van harte, René en een gezond nieuw levensjaar.

Mirjam Kakelbont, (URL) - 28-08-’16 04:46
Marjolijn

Geweldig…. wat een verzameling in het juttersmuseum….!!

Marjolijn, (URL) - 28-08-’16 07:46
די מריו

Wat een leuke foto’s weer Rene.. een genot om naar te kijken…

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 28-08-’16 08:55
John

Jutten doe ik ook met regelmaat. Ik vind altijd wel iets bruikbaars.

John, (URL) - 28-08-’16 09:38
ria

Prachtig al dat uitgestalde afval, het krijgt dan iets schilderachtig.

ria , (URL) - 28-08-’16 09:53
Leidse Glibber

Lijk me zo spannend en heerlijk om strandjutter te zijn. Elke dag weer een verrassing wat je nu weer vindt.

Leidse Glibber, (URL) - 28-08-’16 10:34
Thérèse

mooie foto’s, allemaal samen een herinnering aan deze vakantie. Wat is er veel te zien in het Juttersmuseum, leuk!

Thérèse, (URL) - 28-08-’16 15:35
Sjoerd

Ik zie dat Heineken toch favoriet is.

Sjoerd, (URL) - 28-08-’16 17:00
frank-103

Wij zouden die rommel weggooien, zij maken er een museum van. Hachelijk!

frank-103, - 28-08-’16 19:10
Rietepietz

Wat veel drankflessen staan erbij in het juttersmuseum, staat vast geen statiegeld op !
Mooi plaatje van Quandy zo bij die rode bloemen. Ik neem zonder meer aan dat je hem eerst goed uitgelaten had want op zo.n bijzonder terrein mag een hond niet “door de hurken gaan”, zelfs al wordt het opgeruimd is dat niet zo respectvol.

Rietepietz, (URL) - 28-08-’16 20:11
Willy

dat juttersmuseum lijkt me wel wat René

prettige zondagavond

Willy, (URL) - 28-08-’16 20:37
Hans

Een leuke verzameling foto’s, met bekende plekjes voor mij. Hans

Hans, (URL) - 28-08-’16 21:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.