Geweest in HilveRsum

In de tuin van Villa VPRO zag ik het pand staan waarvan ik vermoed dat de NTR daar huist.Ik was opzoek naar een drol.In de tuin van Villa VPRO.En die vond ik ook:Kijk eens hoe mooi, al tijden al eens willen zien, nu kwam het er eens van.Het bijbehorend bordje.Daarna nam ik nog even een kijkje bij de oude VPRO villa`s, daar waar het eens allemaal begon in 1926.
Ik was hier ooit al eens wezen kijken, toen had ik nog geen fototoestel en geen weblog.Ik wilde niet alle tientallen panden vastleggen, alleen even Villa 65, de belangrijkste villa.Het zou eigenlijk een VPRO museum moeten zijn.Maar natuurlijk is alles beter dan leegstand.Tot zover, dat ziet u zelf ook wel

Rene Zaterdag 03 Juni 2017 at 10:22 pm | | Smurf

negen reacties

Marjolijn

De nieuwe villa kan niet tippen aan nr.55.
Dat is wel een mooi herenpand…!

Marjolijn, (URL) - 04-06-’17 06:41
John

Op zoek naar een drol.. En een behoorlijke ook nog zeg.

John, (URL) - 04-06-’17 08:27
Suske

Zo’n drol daar kun je niet naast kijken.
Mooie omgeving daar.

Suske, (URL) - 04-06-’17 09:37
willy

een drol.. hoe komen ze daar nu bij..?

prettige zondag René

willy, (URL) - 04-06-’17 11:17
Sjoerd

Eindelijk gevonden dus. Een echte eyecatcher.

Sjoerd, (URL) - 04-06-’17 11:28
די מריו

Wat een mooie villa… Die drol heb ik weleens over gelezen.. jij hebt hem gewoon gezien.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 04-06-’17 11:42
Frank-103

Zo’n drol vind ik geen kunst, dat vind ik knoeiwerk! Ik denk dat ik iedere dag in de wc meer kunst produceer, zonder daar overigens foto’s van te maken of te laten maken. Dat voorspelbare platvloerse van de vpro vind ik niks aan, dat is te voorspelbaar. Dan heb ik meer met de EO en hun programma Rail Away, ook heel voorspelbaar trouwens, zowel mijn voorkeur als het programma Rail Away. Hachelijk is het! ;-)

Frank-103, (URL) - 04-06-’17 15:26
Rietepietz

Gezien het bordje op het gebouw lijk het me geen gekke gok dat ntr.
Belachelijke geldverspilling voor dat “kunstwerk”. er liggen vast genoeg échte drollen in het gras daar.

Rietepietz, (URL) - 04-06-’17 16:51
ria

En zo heeft alles wel een geschiedenis, zelfs een VPRO drol

ria, (URL) - 04-06-’17 21:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.