U ziet maaR

Mijn voortent voor mijn caravan op de camping in Woerden.Daar was ik om eens een kijkje te nemen in nabijgelegen Linschoten.En omdat ik er toch was, het landgoed Linschoten en het Linschoterbos ook maar eens verkennen.Maar helaas, het hek zat op slot, niemand mag op het landgoed komen.En je mag ook al niet beklimmen of beschadigen.
Schitterende letters overigens.Het is wel een mooi hek.Wat hier precies verboden is vat ik niet helemaal.We liepen maar weer terug over de dijk.En toen het dorp maar in:En daar kwam ik onder andere deze straat tegen.Vaag verhaal, maar zeg het me eens, welke afbeelding spreekt u nou aan, en waarom?

Rene Zondag 18 Juni 2017 at 11:45 pm | | Smurf

tien reacties

Hans

Een prachtige omgeving, echt het groene hart.
bordjes doen het wel. Hans

Hans, (URL) - 19-06-’17 00:40
Marjolijn

Je komt wel veel bordjes tegen met verboden, of zoek je ze bewust op…. dat valt me op…!

Marjolijn, (URL) - 19-06-’17 07:27
John

Er is daar een berg verboden. Lijkt me gen leuke plek om lang te zijn.

John, (URL) - 19-06-’17 07:49
Sjoerd

Schitterend dat schrift op het verboden bord. Dat heb ik twee keer moeten lezen…

Sjoerd, (URL) - 19-06-’17 09:54
די מריו

Dat bordje met verboden vis- en vaarwater. Hoe kan dat water nou weten waar hij voor dient. ;-)

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 19-06-’17 11:32
tagrijn

Het valt me in ieder geval wel op dat er niet veel mag in Linschoten. Alles wat interessant zou kunnen zijn is niet toegankelijk. Gelukkig voor jou is er in Woerden e.o. meer te zien.

tagrijn, (URL) - 19-06-’17 15:01
Rietepietz

Verboden vis – en vaarwater is toch niet zo moeilijk, je mag in dat water niet vissen en niet varen.Dat streepje achter vis betekend zoals “hier moet ook water achter staan. “Maar de mooiste foto is die van het hek van het landgoed, als het mijn landgoed was mocht er ook niemand ongevraagd op.

Rietepietz, (URL) - 19-06-’17 17:25
Kakel

Heb je het smalle jaagpad langs de vaart nog gelopen? Dát is pas een wandelpad!
In het huis te Linschoten hebben ze één keer open tuindag gehad. Dat liep zo storm dat ze het van schrik nooit meer gedaan hebben. Wat leuk dat je daar op de camping hebt gestaan!

Kakel, (URL) - 19-06-’17 20:39
Frank-103

Verboden om te vissen en te varen, hier staan dan bordjes “verpacht viswater”, moet je ook maar weten wat ze daar mee bedoelen.

Frank-103, (URL) - 19-06-’17 20:49
Suske

Er is daar wel veel verboden als ik het zo bekijk.
Gelukkig niet verboden om foto’s te nemen.

Suske, (URL) - 19-06-’17 21:34
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.