Foto

Met Quandy aan de wandel.De toestand van Winschoten tegenwoordig:En dat oogt ook al niet, met op de achtergrond De Klinker.De Wilgenborg in Blauwestad.Kunst.Meer kunst.In Blauwestad staat het beeld van Sicco Mansholt, met op de achtergrond de reclamezuil van Winschoten.Daar was ik, hier ben ik en zal ik zijn.We hebben hier geen hunnebedden, wel zwerfstenen die er ook al eeuwen zijn.En een totempaal.Tot zover, nu heeft u er weer tien gezien.

Rene Vrijdag 13 Oktober 2017 at 10:22 pm | | Smurf

negen reacties

Hans

Nog even en dan kan Quandy weer in de sneeuw lopen.
Panden die dicht getimmerd zijn is een slechte zaak.
De blauwestad is ook niet echt van de grond gekomen.
Waar is Sicco Mansholt nu het bekendste van geworden, de Elfstedentocht zou kunnen.
Maar ik denk toch meer aan zijn innovatieve en inspirerende ideeën in de landbouw. Hans

Hans, (URL) - 13-10-’17 23:03
די מריו

Laat Quandy maar lekker lopen. Dat is het beste voor hem. De kunst kan me niet echt bekoren deze keer.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 14-10-’17 07:36
Marjolijn

Vanavond maar gezellig naar de film….!

Marjolijn, (URL) - 14-10-’17 08:02
Paul

Zo dichtgetimmerd zagen bepaalde delen van Enschede er ooit ook uit. Gelukkig hebben ze die leegstaande panden afgebroken en mooie parken of nieuwe huizen gecreëerd. Hopelijk worden dit soort plekjes in Winschoten ook opgeknapt. Dat is in de rest van het centrum van Winschoten immers ook goed gelukt.

Paul, (URL) - 14-10-’17 10:04
Sjoerd

Ik vind dat je de eigenaar van die panden verantwoordelijk moet stellen voor de afbraak. Zo ziet het ook niet uit.

Sjoerd, (URL) - 14-10-’17 13:35
ria

Die wilgenborg mag je me vaker laten zien, ik ben benieuwd hoe het wordt.

ria, (URL) - 14-10-’17 15:41
Rietepietz

Ik kan me Mansholt nog wel herinneren uit de politiek, logisch, ik ben uit de tijd van de kabinetten Drees . In die tijd nooit gemerkt dat hij uit Groningen kwam. Zal wel komen omdat er toen nog geen TV was en politici gewoon hun werk deden zonder zelf in beeld te komen.

Rietepietz, (URL) - 14-10-’17 18:34
francky

Nooit geweten dat er indianen in Winschoten zijn.
Die zwerfstenen zwerven niet echt rond heb ik zo de indruk.

francky, (URL) - 14-10-’17 20:27
Frank-103

Die kunst vind ik niet zo indrukwekkend, maar ik heb er ook geen verstand van!

Frank-103, (URL) - 15-10-’17 16:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.