Zie maaR

De mooiste momenten in het leven zijn de momenten om te koesteren.Dit bordje kwam ik tegen tijdens de nacht van de nacht.En in die circustent konden we de regen weerstaan.Dan nu een zestal oude foto`s van mijn eerste toestel, de toren van het stadhuis.Dat witte pand is jaren geleden al gesloopt en nu staat er schitterend nieuwbouw wat heel oud lijkt, maar het gaat hierbij dus niet om het nu, maar nog even terugkijken naar toen.Dit cafe heeft ook nog little sally`s geheten en staat nu al geruime tijd te wachten op nieuwe betrekkers.
En ik zie dat ze toen OLM bier hadden, bier uit Winschoten.De voormalige bibliotheek staat er nog steeds en stond er toen ook al.De antenne, dat is lang geleden.Het paard dat ik eens tegenkwam.En even weer terug naar het nu, bijna dan.En nu heeft u er weer tien gezien!

Rene Donderdag 02 November 2017 at 10:22 pm | | Smurf

acht reacties

די מריו

He.. Olm bier, dat ken ik gewoon. Dat heb ik weleens gedronken. Wist niet dat het uit Winschoten kwam.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 02-11-’17 22:56
Hans

Men verwacht nachtvorst, dus foto 1 is een opwarmertje.
De circus tent is niet echt verlicht voor de nacht van de nacht.
Het is wel eens goed het verschil te zien op foto’s hoe het jaren terug was. Hans

Hans, (URL) - 02-11-’17 23:01
Leidse Glibber

Ik wil nog even niet aan winter denken of nou ja misschien wel maar dan aan de winter die over is. Mij te koud allemaal :-)

Leidse Glibber, (URL) - 03-11-’17 01:00
Sjoerd

Olm bier zegt me helemaal niets, dat is nog nooit door mijn keel gegleden….

Sjoerd, (URL) - 03-11-’17 06:41
Marjolijn

De winter moet nog maar even weg blijven…!!

Marjolijn, (URL) - 03-11-’17 07:06
willy

een gevarieerde reeks René

groeten

willy, (URL) - 03-11-’17 16:48
francky

De toren van het stadhuis is opvallend.
Olm bier ken ik ook niet.

francky, (URL) - 03-11-’17 20:01
Thérèse

Ja, ik vind ook al die toren heel apart. Leuk altijd zo’n serie. “Het paard dat ik eens tegenkwam” vind ik ook ontroerend. Als je het niet gefotografeerd had, zou je het paard toch mooi vergeten zijn, waarschijnlijk dan.

Thérèse, (URL) - 03-11-’17 23:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.