XitteRend

Een hek in Winschoten.De kermis op het Marktplein in Winschoten `smorgens in de vroegte.Dit vond ik iets minder fraai, maar zo kon de politie wel een oogje in het zeil houden met name tijdens de nachten van Zomerfestival Winschoten, in de week er na verdween deze zich recht voor mijn balkon bevindende camera weer.De eerste sportschool in de provincie Groningen die 24/7 open is bevindt zich in de voormalige bioscoop op het Marktplein te Winschoten.De Marktpleinkerk uit 1275 is 41 meter lang en vrijstaande toren is 41 meter hoog.
De Marktpleinkerk is 8,65 breed en de toren staat op 23 meter afstand.Ik heb overigens geen singer songwrier gezien op het Multiculinar Food Festival op het Marktplein, wel dj`s.Merkwaardig bordje in een etalage.Daags na het festival, troep.Het zal Quandy (11!) allemaal een worst wezen.En nu heeft u ze weer gezien.

Rene Dinsdag 11 September 2018 at 10:22 pm | | Smurf

negen reacties

Hans

Een heel mooi sierhekwerk.
Denk niet dat de camera op jou kamer was gericht, hoop ik.
Het bordje is meer de hoop van de winkelier, een omzetverhoging van 50%.
Quandy heeft helemaal gelijk. Hans

Hans, (URL) - 11-09-’18 23:18
John

Ja, mensen laten veel troep achter.. Beesten zijn het…

John, (URL) - 12-09-’18 08:12
די מריו

Dat van die troep snap ik echt niet. Je kunt toch even naar een prullenbak lopen. Die camera is nodig tegenwoordig. Maar gelukkig voor jou van tijdelijke duur. Mooie foto van Quandy met die weerspiegeling. Dat bordje is een beetje vreemd, maar wel scherp opgemerkt van je. Leuke serie weer vandaag.

Love as Always
Di mario

די מריו, (URL) - 12-09-’18 10:21
hanscke

Ja, we zijn echt in de eeuw van Big Brother aangeland. We worden van alle kanten in de gaten gehouden. leve de vooruitgang.

hanscke, (URL) - 12-09-’18 11:04
willy

een camera voor je balkon

gelukkig ben je daar weer vanaf René

groeten

willy, (URL) - 12-09-’18 15:17
Rietepietz

Bij dat bordje neem ik aan dat men bedoelt dat de korting verhoogd is naar 50 % maar heel duidelijk is dat niet dat is waar. En zo te zien had was er aanvankelijk een schrijffoutje gemaakt waardoor de D aan het eind van weekend wat afwijkend is geschreven.

Rietepietz, - 12-09-’18 15:35
tagrijn

Jammer dat de mensen altijd maar vinden dat ze alle troep op straat kunnen gooien. En die camera’s. Ja, ik denk dat dat op den duur nog veel erger wordt. Daar hebben de mensen het zelf naar gemaakt helaas.

tagrijn, (URL) - 12-09-’18 17:05
Francky

De troep daar valt nog mee. Ik heb erger gezien achteraf.
Zo’n camera voor mijn venster zou ik ook niet leuk vinden.

Francky, (URL) - 12-09-’18 18:38
ria

Precies zo’n hek hadden we bij ons vorige huis en nu geen hek meer, wel een camera.

ria, (URL) - 12-09-’18 21:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.