In Winschoten en op Ameland

Deze fotoreis begin ik in een voortuin ergens in Winschoten.Alwaar veel statige panden staan, dat komt wel meer voor, maar hier dus ook.Quandy aan het ploeteren in het Stadspark.Gevogelte in de vijver.Quandy op Ameland.Ooit kreeg ik eens een bekeuring omdat ik een loskoppelbare trekhaak heb, de politie in Winschoten vindt dat die er niet aan mag zitten als die los kan, en de trekhaak van een Suzuki Jimny kan los dus kreeg ik een bekeuring.
Telkens als ik ergens een Suzuki Jimny zie staan, wandel ik er even naar toe en kijk of er ook een trekhaak zit.
En als dat het geval is neem ik daar een foto van.

Deze zag ik op Ameland.Hier sta ik te wachten op de boot.Die ons bracht over de zee.En ik wandel tijdens zo`n overtocht even over het hele schip heen.En daar komt de tegenligger, die weer mensen en goederen brengt waar ik vandaan kwam.U merkt, ik ben nu aan mijn laatste vakantiefoto`s toe, er volgen er nog meer.

Rene Zaterdag 22 September 2018 at 10:22 pm | | Smurf

vijf reacties

די מריו

Wel wel dat je Quandy bijna overal mee naar toe neemt. Hij heeft toch een mooi leven zo.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 23-09-’18 08:56
Francky

Een loskoppelende trekhaak levert dus een bekeuring op ? Vind ik maar vreemd.

Francky, (URL) - 23-09-’18 09:53
Rietepietz

De oversteek naar de waddeneilanden is altijd het échte begin van de vakantie, overdreven gezegd toch een soort inimini cruise !

Rietepietz, - 23-09-’18 10:34
ria

Het blijft je toch dwarszitten, die trekhaak.

ria, (URL) - 23-09-’18 11:39
Hans

toch staan er mooi panden in Winschoten.
Een vreemd verhaal over de trekhaak, begrijp je ergernis. Hans

Hans, (URL) - 23-09-’18 22:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.