Foto`s

Te beginnen met ergens in Winschoten.Quandy.Quandy op Ameland.Marktplein Winschoten.En toen was er op die prachtige zonnige zaterdag in september De RUN van Winschoten.En ik liep zo mijn rondjes en zag alweer deze zakken staan.Dat was vorig jaar ook al, daarvoor heb ik ze nooit gezien.Ik zou zeggen ,,fietsenstalling"De plek waar duizenden hardlopers hard gelopen hebben.En tenslotte nog even mijn schaduw op de bosjes.En nu heeft u er weer tien gezien.

Rene Maandag 15 Oktober 2018 at 10:22 pm | | Smurf

vijf reacties

די מריו

Ik zou ook fietsenstalling zeggen. Die zandzakken zijn er tegenwoordig voor om de veiligheid te waarborgen. Dat er niet een mafketel met de auto een stukje daar gaat rijden. Ik vind schaduw altijd wel een grappig iets.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 15-10-’18 22:34
John

Die zakken is om het publiek te beschermen tegen onverlaten die met een auto op ze in willen rijden.

John, (URL) - 16-10-’18 07:43
Rietepietz

John en Di Mario geven al de oplossing voor die grote zandzakken dus ik heb er niet aan toe te voegen.
Nou ja hoogstens dat het triest is dat dat tegenwoordig nodig is!
Schaduwfoto’s zijn altijd leuk!

Rietepietz, - 16-10-’18 16:12
Francky

Uw schaduw ziet er dreigend uit.
Erg dat men zandzakjes moet leggen voor de veiligheid van de mensen.

Francky, (URL) - 16-10-’18 18:44
Hans

Ik zie dat er meerdere zijn die de zandzakken al hebben genoemd, de schaduwzijde van de veranderde maatschappij. Hans

Hans, (URL) - 16-10-’18 23:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.