Zie maaR

Marktplein Winschoten, daar bevindt zich op dit moment de Adrillenkermis, maar toen ik deze foto nam was daar nog geen sprake van.Quandy, 11, slaapt veel.Quandy op Ameland, we kwamen op een dag in de buurt van andere camping waar honden verboden zijn, bij de dat aangevende stoeptegel moest hij even poseren.Iedereen die mijn weblog leest weet inmiddels wel hoe het stadhuis er van buiten uit ziet, zie hier de binnenkant, en wel een deel van de niet meer als zodanig in gebruik zijnde raadzaal.Tijdens de open dag mochten we kijken in de kamers van de burgemeester en die van de wethouders, en aldaar trof ik een stadsplattegrond van Winschoten met daarop de contouren van de niet meer aanwezig zijnde stadswallen.Het uitzicht vanuit een kamer in het stadhuis, wat een rijksmonument is uit 1869.Hier nog eens de contouren, die in de stad aangeven worden middels een soort grote ronde stippen.En dit is het uitzicht van cultuurhuis De Klinker, die u ook al van buiten kent.En van binnen heeft u ook al eens kunnen zien, hier nog maar een keer, ik was er toch.Daar was het Tellerlikkerfestival, als opening van het nieuwe seizoen, heel erg druk, daar heb ik mooi omheen gefotografeerd, de filmpjes heeft u inmiddels kunnen zien.Tot zover dan dit, morgen weer wat anders.

Rene Zondag 04 November 2018 at 10:22 pm | | Smurf

zes reacties

Noortje

Ik zal, als ik de markt bezoek, ook wel een kijkje op de kermis nemen maar de tijd dat ik ergens inging ligt al ver achter me.

Noortje, (URL) - 05-11-’18 00:32
John

Nu ligt er sneeuw op de foto. Oude stadhuizen zijn van binnen ook best te pruimen. Alleen ruikt het er een beetje muffig vind ik.

John, (URL) - 05-11-’18 07:45
די מריו

Als je 11 bent moet je alle rust nemen die je kunt krijgen. Eigenlijk jammer dat die oude stadsmuren er niet meer zijn. Hier hebben ze nog wel enkele delen laten staan. Gelukkig. Ik vind het nog steeds mooi om te zien.

Love As always
Di mario

די מריו, (URL) - 05-11-’18 09:28
Francky

Onze kater Ginger slaapt ook veel. Die is ook niet meer van de jongste.

Francky, (URL) - 05-11-’18 17:35
willy

en zo leren we Winschoten beter kennen René

groeten

willy, (URL) - 05-11-’18 17:38
Rietepietz

Voor een grote hond is Quandy stokoud, dus logisch dat hij veel slaapt. Ik zou me voor kunnen stellen dat die oude raadzaal gebruikt wordt om huwelijken te voltrekken, hij is er mooi genoeg voor.

Rietepietz, - 05-11-’18 17:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.