Quandy

Quandy op Ameland, zijn laatste vakantie.Tijdens de nacht van de nacht moesten we verzamelen bij het standbeeld van Graaf Adolf te Heiligerlee.

Zoals u allen wel weet is Nederland onstaan door de Slag bij Heiligerlee, onder de rook van Winschoten, waar de tachtigjarige oorlog begon en daarmee dus Nederland als één land.Ik had het meest van de tocht gefilmd, dat heeft u reeds kunnen zien, en is nog steeds te zien, en sommige objechten gaven licht genoeg zodat een afbeelding maken lukte.De tocht begon bij het standbeeld, ging door het bos, en eindigde in de boerderij op de plek waar eens het klooster stond.Terug in Winschoten.Alwaar op diezelfde nacht van de nacht een drive in bios gaande was.
En op de achtergrond links De Klinker en rechts een zooi dichtgetimmerde panden, de rotte kies van Winschoten.Graag nog wel, oke dan.Dat u dat maar even weet.Het lijkt me niet geheel ongevaarlijk om recht achter een schiettent te wonen, maar dat risico loop je eenmaal in de binnenstad van Winschoten.En dit is de laatste, om even af te koelen in het Sterrebos.Het was me weer een waar genoegen, hopelijk u ook.

Rene Zondag 13 Januari 2019 at 10:22 pm | | Smurf

zes reacties

די מריו

Mooi serie weer. Er waren weer bijzondere dingen te zien in Winschoten.

Love As Always
Di mairo

די מריו, (URL) - 14-01-’19 08:55
Suske

Quandy ligt er precies uitgeteld bij.
Het zal dan ook heel warm geweest zijn die dag.

Suske, - 14-01-’19 16:13
Rietepietz

Nou zóveel kwaad zal het niet kunnen achter die schiettent Er wordt meestal met gewone luchtbuksen geschoten en daar kun je niet zo héél veel kwaad mee op grote afstand.

Rietepietz, - 14-01-’19 17:01
Villasappho

Oe een drive in bios, dat wil ik ook wel! Hond ligt er heerlijk bij.

Villasappho, (URL) - 14-01-’19 20:37
Noortje

Wat een mooie foto van Quandy

Noortje, (URL) - 14-01-’19 20:55
ria

Quandy wordt ook al een oudje, maar hij mag toch nog wel mee op vakantie?

ria, (URL) - 15-01-’19 12:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.