Zie maaR

Qyandy op Ameland, zijn laatste vakantie.Het Graaf Adolfmonument toont een stervende Adolf, die wordt ondersteund door een wraakzuchtige Nederlandse Maagd en een krijgszuchtige Nederlandse leeuw, die naar het zuiden kijkt; de richting waarvandaan de vijand komt.
En toen ik daar was met mijn nichtjes vroeg ik of ze me ook konden vertellen of de Leeuw een mannetje of een vrouwtje is, en dat konden ze!Er is nu geen kermis op het Marktplein in Winschoten, dat is er alleen in hartje zomer en de week voor en op de eerste maandag van november, maar ik was er nog niet aan toegekomen u deze foto te tonen, want ik spotte zowaar de smurfen!Een nog naamloze Winschoter steeg met dit uitzicht gedurende de kermis.Brengen, best een gek woord.En zo ziet dat er van een afstandje uit.Natuurlijk kom ik niet alleen op de kermis, ik kom ook nog wel eens in het theater.Omdat 11 november vorig jaar op een zondag viel werd Sint Maarten in Winschoten op de zaterdag gevierd, en ik liep mee.Tijd voor ,,Het Stoepje van de week"  En deze week is ,,Het Stoepje van de week" deze stoep:Niet mijn stoep overigens.
Sluit ik afkoelend af in het Sterrebos te Winschoten.Niet mijn bos overigens.

Rene Dinsdag 22 Januari 2019 at 10:22 pm | | Smurf

vijf reacties

John

Als een leeuw manen heeft is het een mannetje toch? Dat stoepje is een mooi stoepje en daarom waarschijnlijk stoepje van de week.

John, (URL) - 23-01-’19 09:10
די מריו

en toch zetten ze die vuilniszakken er gewoon bij he. blijft toch jammer.

love as always
Di mario

די מריו, (URL) - 23-01-’19 09:40
Suske

Hier ook sneeuw in het sterrebos; het sterrebos van Rumbeke wel te verstaan.

Suske, - 23-01-’19 18:16
Rietepietz

Maar letterlijk staat er ook “naar de container brengen” niet erin gooien;-)

Rietepietz, - 23-01-’19 18:46
ria

Wel een mooi stoepje vind ik. Quandy maken die vakanties niet zoveel uit denk ik, die blijft vast ook liever thuis.

ria, (URL) - 23-01-’19 19:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.