Een kijkje in Winschoten

Naar het Sterrebos wil hij nog wel, drie maal daags.Toen ik dit uitzicht zag pakte ik snel mijn fototoestel en leg het vast om het met u te delen.Als dit bord bij een Gronings bos staat blijven er zeer weinig bomen overeind staan, de kaalslagen zijn enorm.Wandelend door de winkelstraten van Winschoten kwam ik zowaar de zak van Sinterklaas ergens tegen.En ik smurfde echte zwarte Pietjes in de etalages.In het centrum van Winschoten is onlangs een onbewoonbare krot weggehaald.Dat ruimt lekker op.Verderop in Winschoten nog meer zwarte Pieten.Bij Quandy thuis, en u ziet op de achtergrond, waar een huis afgebroken is wordt alweer een nieuwe gebouwd.En ik sluit af met Quandy achterin de auto, genomen door de voorruit, dus er weerspiegelt net een vierkant met puntig afgeronde hoeken voor zijn snuit.Tot zover dan datgeen wat ik u vandaag wil laten zien.

Rene Zondag 27 Januari 2019 at 10:22 pm | | Smurf

vier reacties

Suske

Sinterklaas logeert momenteel in Winschoten.
Hier worden ook krotten afgebroken. Nieuwe huizen komen dan in de plaats.
Mooie foto van Quandy in de sneeuw.

Suske, - 28-01-’19 06:47
John

Tja, als er ook maar in een boom wat schijnt te zitten hebben ze excuus om een berg te rooien. Scheelt daarna weer in onderhoudskosten.

John, (URL) - 28-01-’19 09:02
די מריו

Hoop toch wel dat er nieuwe aanplant komt. Dan maar geen essen./

Love As always
Di mario

די מריו, (URL) - 28-01-’19 11:27
Rietepietz

Als er veel bomen aan die ziekte lijden heeft men het bos waarschijnlijk niet zo goed onderhouden, anders was er wel eerder ingegrepen en het tij nog tijdig gekeerd. Nu maar hopen dat ze ook aan herplanten doen.

Rietepietz, - 28-01-’19 19:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.