In Winschoten

Quandy in het Sterrebos.In de weken voor kerst veranderen vele etalages in kerstsfeer, sommige hebben echter nog tijd en ruimte voor Sinterklaas en een enkele keer zag ik zelfs een zwarte Piet.En Sinterklaas ook natuurlijk, ik hoop hem eind dit jaar ook weer te treffen.De toekomst is begonnen.Sinds een tijdje wordt de niet meer in gebruik zijnde, maar wel voor het nagelslacht te behouden, schoorsteen in de OZMI wijk groen verlicht, zo fel dat er een lichtbundel aan de hemel ontstaat, niet te zien vanaf mijn balkon, wel vanuit het Sterrebos en wijde omtrek.De voormalige supermarkt is weg, de voormalige bibliotheek staat er nog.De gemeente wil het weg hebben, ik niet.Van dit bord werd ik een beetje boos.
Al jaren parkeer ik daar af en toe, op Winschoterzijl, om vanaf daar een wandeling te starten en ook weer te eindigen.
En nu mag dat niet meer, omdat ik geen dierenbeul ben.Ook in Oudeschans is het fijn wandelen, en ligt een route langs de oude vestingwerken en men kan kijken tot de horizon over het ineindig lijkende landschap, zo wonderschoon dat het niet op een foto is vast te leggen, vandaar dat ik het hou bij een brug.Quandy achterin de auto.Dat zijn er weer tien, precies goed, of niet?

Rene Donderdag 31 Januari 2019 at 10:22 pm | | Smurf

zes reacties

John

Ja, beetje uitzonderlijk dat je daar alleen met een vispas mag parkeren. Het is zelfs ronduit belachelijk.

John, (URL) - 01-02-’19 08:49
די מריו

Hoe gaan ze dat controleren dan. Als jij niet bij je auto bent, dan ligt er geen vispas bij je raam, want die moet je bij je hebben met vissen. Daarbij, als het gemeentegrond is denk ik niet zo maar dat ze mensen op deze manier mogen uitsluiten. Ik zou het er gewoon op wagen.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 01-02-’19 09:20
Rietepietz

Je zou een vispas aan kunnen schaffen, dan kun je er ook parkeren.

Rietepietz, - 01-02-’19 16:13
Suske

Ik zo ook mij een vispas aanschaffen en desnoods hengel in de auto leggen.

Suske, - 01-02-’19 18:48
Dinie

Dat bord aan Oudezijl is geen officieel verkeersbord. Dat zou jij ook overal waar je wilt kunnen plaatsen. Gewoon parkeren dus.

Dinie, - 02-02-’19 09:50
ria

En zo gebeurt er nogal eens iets waar we het niet mee eens zijn en ons druk om maken, zonder dat dat ook maar iets helpt. Quandy heeft een lekker plekje in je auto.

ria, (URL) - 02-02-’19 10:40
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.