Quandy

Quandy in het Sterrebos met links op de achtergrond het tunneltje koekoek.Een huis in Winschoten waar eens een nieuw stuk bij aangebouwd is, alleen de hoogte is hetzelfde, voor de rest is alles anders, net of het er zo tegenaan gebakt is.In Winschoten kom je op de gekste plekjes de vreemdste dingen tegen, wat alhier heel normaal gevonden wordt.Altijd mooi gevonden,  eerst u zeggen en dan zijn naam verkleinen.Ook deze etalage vond ik wel even de moeite van het tonen waard, u ziet zelf wel waarom.Dit is de groen verlichte niet meer in gebruik zijnde maar als cultureel erfgoed te behouden schoorsten gezien vanuit het Sterrebos.Tussen al die kerstetalages in begin december spotte ik af en toe nog een zwarte piet.Daar hou ik van, en zou verplicht moeten zijn voor alle winkels.Links een deel van het stadhuis, daar in het midden de inmiddels leegstaande voormalige bibliotheek, dat de gemeente graag wil slopen, want het stadhuis heeft wel uitbreiding nodig en in die voormalige bibliotheek blijkt het niet warm te stoken te zijn, dus een loopbrug naar boven de HEMA lijkt hun een beter plan, en dan moet die bibliotheek daar weg.Quandy achterin de auto, dat doen we inmiddels niet meer, maar onlangs nog wel.Dit is mijn laatste zin, nu mag u wat zeggen.

Rene Vrijdag 08 Februari 2019 at 10:22 pm | | Smurf

zes reacties

די מריו

Wij sluiten altijd om 17:00 met sinterklaasavond. Quandy wordt echt oud. Geniet er nog maar goed van.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 08-02-’19 23:51
John

Op zoek naar een rits kan dus gweoon bij jullie.

John, (URL) - 09-02-’19 08:50
Suske

Ik heb enkele ritsen nodig voor mijn jas. Jammer dat die winkel zover weg is van mijn thuis.

Suske, - 09-02-’19 15:48
Rietepietz

Een mooi lichtbaken die groen uitgelichte schoorsteen. Spijtig dat je niet meer met Quandy in de auto weg kunt, geen goed teken.

Rietepietz, - 09-02-’19 18:31
Hans

De aanbouw klopt niet helemaal met de woning.
Inderdaad u en sinterklaasje met kleine letter. Hans

Hans, (URL) - 09-02-’19 22:28
Villasappho

Q. lijkt de auto idd niet meer te waarderen. De sneeuw wel. Bijzondere serie weer.

Villasappho, (URL) - 11-02-’19 22:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.