AvondvieRdaagse Winschoten 21 juni 2019

Op vrijdagavond wandelen de deelnemers eerst naar het WVV-terrein aan de Stikkerlaan waar om 20.00 uur precies de lange gezamenlijk intocht start. Een lange stoet wandelaars die onder muzikale begeleiding door een groot aantal muziekkorpsen uit de hele provincie door het centrum van Winschoten loopt en waarbij het defilé wordt afgenomen op het bordes van het Gemeentehuis.

Veel toeschouwers staan langs de route om de wandelaars te aanschouwen, aan te moedigen en vaak worden de wandelaars beloond met bloemen of andere presentjes.  

De 73e Avondvierdaagse van Winschoten, gezien vanaf mijn balkon, en goed de muziekcorpsen tellend, want ik wist in welk vak de meiden meeliepen die ik een presentje ging geven, dus toen snelde ik naar beneden en door de menigte heen, om vervolgens het slot van de grootste avondvierdaagse van noord Nederland weer vanaf mijn balkon te aanschouwen.


GEZAMENLIJKE ROUTE: 5 KM & 10 KM
LA Mr. D.U. Stikkerlaan
RA Beertsterweg
RA Burg. Schönfeldplein
LA Marktplein (links om de kerk)
LA Blijhamsterstraat
RA Poortstraat
RA Torenstraat
RD Langestraat
RD Oldambtplein
RA Nassaustraat
RA Oudewerfslaan
RA Tromplaan
Finish

 
Rene Donderdag 11 Juli 2019 at 10:22 pm | | Smurf

zes reacties

Hans

Altijd weer een heel festijn, ook hier.
De buurtsuup deelt altijd wel iets uit aan de kinderen. Hans

Hans, (URL) - 11-07-’19 23:01
די מריו

Vroeger liep ik zelf.. toen jarenlang gekeken en tegenwoordig loop ik samen met Yaron en Shirel. En zo kan de cirkel weer rond zijn.

Love as Always
Di mario

די מריו, (URL) - 11-07-’19 23:52
Suske

Leuk om de lopers bezig te zien, maar zelf lopen zit er voorlopig niet meer in.

Suske, (URL) - 12-07-’19 07:30
Rietepietz

leuk hoor dat er zoveel muziekkorpsen meelopen, dat maakt het echt feestelijk. Je nichtjes waren waarschijnlijk de ontvangers van de cadeautje.

Rietepietz, - 12-07-’19 13:40
Noortje

Vele jaren deelgenomen aan deze avondvierdaagse met collega’s van mijn werk. De laatste jaren loop ik niet meer omdat ik niet meer werk. Dit jaar stond ik als toeschouwer bij de Hema met een presentje voor mijn wandelmaatje Heleen. Ik vind het altijd een hele happening.

Noortje, (URL) - 13-07-’19 14:41
Frank 103

Leuk die wandeltochten, helaas is dat voorbij nu het grut van de lagere school af is.

Frank 103, - 15-07-’19 21:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.