MaRktplein Winschoten

Ik was gebleven op het Rozenfestival in het Rosarium in het Stadspark in Winschoten en nam tevens een kijkje bij het beachvolleybaltoernooi op het Marktplein in Winschoten.
Om vervolgens een week later over de kermis te zwalken, op datzelde Marktplein.


Als een band, in dit geval Alloway, het nummer Saturday Night van Herman Brood speelt start ik altijd de opname, want zijn muzikale loopbaan begon ooit in Winschoten, dus dit nummer hoort er bij op de speellijst.
Daarna liep ik zo mijn rondjes en toen ik ver genoeg was bekeek ik het eens van een afstand, om me er vervolgens weer tussen te begeven.
Ik vind dat het me toch best wel aardig goed gelukt is om langs de rozenperken te zwalken zonder mensen in beeld te brengen, dat is een voordeel als het niet heel erg druk is.
En het geluid dat u er bij hoort wordt is omgevingsgeluid en wordt dus op dat moment rechtsreeks er bij gespeeld.

En op het Marktplein was het gewoon leuk om even een uurtje zitten te kijken, en dan leg ik even in een minuut de omgeving vast.
En een week later op de kermis net zo, en dat ook met de rechtsreekse omgevingsmuziek er bij, dit maal vanuit de luidspekers waar ik pal naast stond.
En wie goed kijkt kan mijn nichtjes zien zitten.
Een ronde eerder filmde ik niet, toen zat ik er zelf ook in.

Rene Donderdag 25 Juli 2019 at 12:00 am | | Smurf

vier reacties

די מריו

Joh.. ik word helemaal draaierig van die kermis. Wat een geluid ook. Nee, geef mij dat optreden maar bij de rozenperken.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 25-07-’19 07:34
Suske

allemaal mooi hoor. Nu wat koelte opzoeken. Ik wist niet dat Brood iets met jouw stad te maken had.

Suske, (URL) - 25-07-’19 08:59
Rietepietz

Beachvolleybal op straat zier er toch wel raar uit als je gewend bent dat op het strand te zien, dat beetje zand dat er neergegooid is lijkt natuurlijk nergens op!

Rietepietz, - 25-07-’19 20:21
Hans

Goede cover band.
De rozentuin doet zijn naam eer aan.
Hier ook beachvolleybal op het strand van Amersfoort. Hans

Hans, (URL) - 25-07-’19 23:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.