Winschoten

SLAGERIJ VAN KAMPEN

Toccata Da Fuga

Muzikale ode aan alle volken die onze planeet zo rijk maken.

De Nederlandse slagwerkgroep Slagerij van Kampen is uitgegroeid tot een act van wereldformaat. De overweldigende oerdrift van de drums, de hartverwarmende energie van de bandleden en de indrukwekkende set-ups staan garant voor een fantastische live-ervaring.

Slagerij van Kampen begon ooit met een ontdekkingsreis van wat de wereld op het gebied van muziek zoal te bieden heeft en wat het met ons doet. De nieuwe show heeft als titel Toccata Da Fuga, ‘aangeraakt door vlucht’. Als we alleen al kijken naar wat de muziek, de ritmes, uit die andere werelden bijgedragen hebben aan onze Hollandse traditionele muziek dan zien we weer dat de wereld eigenlijk grenzeloos zou moeten zijn, dat we open moeten staan voor al het moois dat de planeet ons biedt.

Deze show is een indrukwekkende muzikale ode aan alle volken die onze planeet zo rijk maken. Soms groots en meeslepend, dan weer ragfijn en verstillend. Lang leve de verscheidenheid!

In de pers Slagwerkkrant: ,,De slagwerkers krijgen alle vier de ruimte voor solospots, spelen duetten, en zijn als team misschien wel de beste formatie ooit. Alles wordt bloedstrak gespeeld.”

Hedenavond in De Klinker te Winschoten en ik ben er bij.

Rene Zaterdag 05 Oktober 2019 at 10:22 pm | | Smurf
Gebruikte Tags:

drie reacties

Hans

Ze zetten inderdaad een knap stukje muziek neer. Hans

Hans, (URL) - 06-10-’19 00:13
Noortje

Mijn zwager en schoonzus zijn ook naar ze toe geweest in de Klinker en hebben erg van ze genoten.

Noortje, (URL) - 06-10-’19 12:32
Rietepietz

O daar ga je van genieten, ik hou van dat soort groepen , er zijn er meer zoals percossa en de blue man groep die ik als het even kan niet over sla als ze in de buurt zijn.

Rietepietz, (URL) - 06-10-’19 19:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.