Stad

Ik keek even of hij er ook was en hij keek even wie of ik was.De Marktpleinkerk in Winschoten is al bijna 800 jaar en nog steeds in gebruik.Achter de Marktpleinkerk was onlangs het Nederlandse muziekfeest Sterren op het Marktplein en dit was vlak voor de opening.Dit was de rij wachtenden tot de voormalige kijkshop toe.En toen het geheel gevuld was, het duurde tot 02 uur.Afgelopen donderdag was er een openbare inloopavond over de toekomstplannen voor het centrum van Winschoten in de Markpleinkerk.Er stonden panelen, er waren mensen om vragen te beantwoorden, er waren animatiefilmpjes als vervanging van maquettes, plattegronden, plannen voor de nabije toekomst en de plannen voor daana.Plannen genoeg, eerst een nieuw gemeentehuis en het ziekenhuis aanpakken en de brandpanden in de Langestraat,Veel gebakken lucht natuurlijk, het lijkt me meer om de mensen bezig te houden, ontwikkeling moet immer doorgaan.

Rene Zaterdag 03 Juni 2023 at 10:23 pm | | Smurf

vier reacties

ria

Plannen moeten er wel zijn natuurlijk anders hebben ze niets om over te praten.
Gezellig hoor zo’n vol plein en jij kon alles goed zien.

ria, (URL) - 04-06-’23 13:38
די מריו

Sommige plannen hoeven misschien ook niet, maar die drukken we er ook even doorheen.

Love As Always
Dimario

די מריו, (URL) - 04-06-’23 21:45
Hans

Op en rond het marktplein is altijd wel wat te beleven. Hans

Hans, (URL) - 04-06-’23 21:51
Rietepietz

De leukste foto is die met de poes onder tafel.
Bij die plannen openbaar maken moet et altijd lijken alsof er inspraak kan zijn, helaas is dat meestal helemaal niet zo.

Rietepietz, (URL) - 04-06-’23 22:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.