EVEN MEDEDELEN

Al mijn archieven zijn verloren gegaan, dat geeft niet, dit is een fris nieuw begin.
Eerst moet ik pivot onder de knie krijgen.
En dan direkt een plaatje leren plaatsen, dat werkt overal anders.

Omdat vele mensen ook ooit de archieven hier zullen bekijken leg ik het nog een keertje uit!
Ik surfde wat rond en kwam via de Moordgasten bij CultOnline en als ik ergens vaker kom, klik ik ook op de links.
Aldaar aangekomen ontdekte ik de site van Sudesh Ramadin.
Dat was een weblog, en daar kon je fijn op reageren.
Dat deed Rene , terwijl ik al een paar keer onder die naam had gereageerd!

En toen bedacht ik wat anders.
Bij Rene aangekomen, bleef ik daar ook maar hangen.
En bij zijn broer Mark ook.
En ik werd meegesleept naar Kantoor.
Daar ben ik portier.  

Op een dag voegden we mekaar toe op msn, en zijn broer ook.
Mark moest naar de Ardennen en vroeg mij gastloggertje te spelen, en aldus geschiedde.
Tafkas zag dat, geen wonder met mijn gespam, en maakte als verrassing een site voor mij!
Blogger is gratis, maar ook wat sloom.

Vandaar dat ik nu hier zit.
Duidelijk zo?
Wie bij de links wil moet het zeggen, wel teruglinken dan graag.
En zo blijven we fijn bezig, wat is jullie internetgeschiedenis?

(spammen mag hier)

Rene Zondag 17 Augustus 2003 at 5:46 pm | | Smurf

tien reacties

B@rt

Je Blogroll is nog wel de oude Blogspot. !

B@rt, (URL) - 17-08-’03 20:04
Pinksoup

Ik heb nauwelijks een internetgeschiedenis. Maar ik heb nog een heel lange internettoekomst, hoop ik!

Pinksoup, (URL) - 17-08-’03 22:33
Blauwdruk

Ik ben al bijna een echte Internet veteraan! ;)
Toen ik begon ging het meeste nog met telnet.

Heb al heel wat dingen gedaan op het internet (en met de nodige hardware) en ben uiteindelijk bij een IT bedrijf terecht gekomen.

Nu ik ouder wordt heb je wel eens de behoefte om je gedachten op digitaal papier te zetten… vandaar dat ik ben begonnen met Blauwdruk.

Blauwdruk, (URL) - 17-08-’03 23:31
Kees

Mijn internetgeschiedenis… dat is alweer geschiedenis.
In, wow zo lang geleden alweer, november 1996 begon het www-verhaal voor mij. Ik dacht, ach toch wel leuk, om internet te hebben. Voor die tijd was ik al eens bezig geweest met Videotex en af en toe bezocht ik wel eens een BBS (Bulletin Board System). Internet leek me toch wat leuker. En zodoende. Eerst nog via de telefoon, maar ik had toegang… een wereld ging voor me open… ik maakte mijn eerste site… en kreeg HTML een beetje onder de knie.
Ik ging meer stoeien met HTML en maakte nog een site. Ik wilde vaker online dus… over naar de kabel. Maakte later een site voor de zaalvoetbalvereniging. Ik kwam via SpockSpot (Patrick) en De zon schijnt (Marleen) in aanraking met het loggen (hoewel ik van het bestaan ooit wel eens gelezen had) en dacht: ‘dat lijkt mij ook wel wat’. Eerst ook via Blogger, maar dat beviel me al heel snel niet meer… een domein aangevraagd en voila… het gras groeit daar.

Tja, en dat is in het kort (nou ja???) zo’n beetje mijn internetgeschiedenis.

Had ik hier eigenlijk niet beter een stukje over kunnen schrijven?

Kees, (E-mail ) (URL) - 18-08-’03 00:18
Kwak

@Kees: Misschien wel, het leek mij in ieder geval een leuk idee, dus op mijn log staat mijn geschiedenis. Na tweee maanden via de telefoon en de daarbijbehorende schrikreactie op de rekening stapte ik vrij snel over op de kabel. In tegenstelling tot geluiden die ik om mij heen hoor, ben ik heeeeeeeeel tevreden met UPC

Kwak, (URL) - 18-08-’03 08:08
Rene

Hmmm, waar begon het, met de telefoon, zonnet, poe, 1 keer in de week een uurtje onder ouderlijk toezicht, door een echte ouder ;)
Want natuurlijk had mijn moeder in de jaren 1998 wel gelezen wat voor enge dingen konden gebeuren.
Toen kwam super nep, euh, WEB, 2 uur internetten en daarna flinke tijd inbellen, in dat halfjaar waren we dus niet te berijken met telefoon want we waren bijna dag en nacht aan het inbellen :D, want de buurvrouw had ook supernep, die had zo’n dialer gevonden dat we dus de hele dag konden inbellen om niets te doen.
Maar dat werden we dus ook zat, dus mijn moeder zei, we nemen Kabel of weer wat anders.
Nou, dat was snel beslist, dus in juni2000 kregen we kabel :)

Rene, (URL) - 18-08-’03 13:09
Mootje

Mijn internet geschiedenis vind ik niet zo belangrijk om te vermelden.
Wel dat deze site er een stuk volwassener uitziet, voor zover dat kan met smurfen op je site dan ;-)

Mootje, (URL) - 18-08-’03 23:51
Sproet

Jeuj Rene, dit ziet er heel mooi uit joh! Jammer van je archieven, maar toeval bestaat niet. Het zal wel zo hebben moeten zijn, ofzoiets. Kweenie hoe het internetgeschiedenis gedoe hier begon (dat iedereen erover schrijft bedoel ik) maar ik kreeg mijn eerste pc in 1988 toen onze Hein (van Scheepslog weetjewel) nog net niet geboren was, de pc was een XT. Ook ik ontdekte de BBS’en en zodra er internet was, zaten wij daar op zo’n beetje, geen idee wanneer dat is begonnen. Een echte die-hard dus :-) met een eigen domein sinds eh…2001?

Sproet, (E-mail ) (URL) - 19-08-’03 18:18
Heintjuhh

Nog maar 14 jaartjes jong maar wel al een lange internetgeschiedenis… Goed he :P

Heintjuhh, (URL) - 19-08-’03 22:36
us cellular ringtone9777

spjajaSorry that I did that

us cellular ringtone9777, (E-mail ) (URL) - 23-12-’06 09:33