nou zeg!

Sis is een beetje zenuwachtig voor haar huwelijk, de ene dag zegt ze:

Hahahahaha, ik mag die smurf wel

Maar vanmiddag heb ik dat waarschijnlijk weer versmurfd, want:

Fijn hè, een mens zo in zijn waarde laten. Soms mag ik de bijbel wel, al was het alleen maar om de zin: wie zonder zonde is, werpe de eerste steen. Wie zeikt er nou nog over het verharden van de maatschappij ???????
Lees jezelf eerst maar eens !


Ten eerste heb ik die grap niet bedacht, ik quote  Ruud de Wild, ik hoorde het in de auto en ik moest erg lachen. Bovendien heeft Mabel mij ook voorgelogen, want de regering vertegenwoordigd mij. En ach, humor, tja, dat wat de een geweldig vindt daar kan een ander zich aan ergeren. Succes met je huwelijk, en dat meen ik!

Over politiek gesproken, Peter:

rene leg mij eens uit woorom de rechts stemmers dit willen ,,dat mensen dood geslagen worden ,,ik snap dat niet ,ik heb inderdaad op de LPF gestemt en zou het zo weer doen ,,jij bent van het slag volk dat mensen wilt helpen ,en kan me daar tot een bepaalde hoogte in vinden hoor .ik ben ook niet voor de doodstraf ,maar vind wel dat sommige elementen niet meer op straat horen ,en de gewone vind van hrde straffen alleen maar ,dat de tijd die ze opgesloten zitten komen ze niet aan mijn spullen en familie leden ,en wat mij betreft kan het voor dit soort tuig niet lang genoeg zijn ,,groetjes van iemand die iedere morgen om zes uur in de auto stapt ,om voor veel mensen de uitkeringen te verdienen ,,misschien ook wel die van jou ,,

Geen normaal mens wil dat mensen doodgeslagen worden, GOED LEZEN.
Maar minister Remkes begon zelf over "winkeldieven een rotschop verkopen"
Tja... das vragen om problemen.

Ik vind de LPF een nare partij.
Gelukkig worden ze vanaf heden steeds kleiner.
Ik ben inderdaad voor een vriendelijke softe aanpak.

Om het eens even heel grof te zeggen:
Rechts = denken aan je zelf.
Links = denken aan anderen.

Ik ben in de gelukkige positie dat ik gezond ben en werk heb.
Ik woon goed en heb goed te eten, niks mis mee.
Helaas zijn er ook mensen die, om wat voor reden dan ook, geen werk hebben, ziekelijk zijn, of door het leven moeten met een ongelukkige jeugd.
Achter elke crimineel schuilt een verhaal.
Niets is voor niets.

Rechtse mensen hebben het vaak makkelijk, en kunnen zich niet bedenken dat het ook anders kan.
Linkse mensen hebben gevoel in hun donder en willen de daklozen en drugsverslaafden zoveel mogelijk helpen, deels om de schade te beperken. 

En wees blij dat jij uitkeringen verdient voor anderen, en dat je niet anderen voor jou hoeft te laten werken.
Ik heb gezegd.
Tot zover logje numero 102!

Rene Dinsdag 14 Oktober 2003 at 12:17 am | | Smurf

twaalf reacties

Tinmar

Blijft overeind dat bepaalde mensen niet het recht hebben terug gte keren in de maatschappij, omdat ze gevaarlijk zijn voor de volksgezondheid. Het doorlopen van een baplaad psychologisch pad leidt niet immer tot ommekeer in gedrag

Tinmar, (URL) - 14-10-’03 00:27
Bumble

Laten we beginnen bij het begin; de straffen in Nederland. Het klopt gewoon niet. Iemand die steelt zit in verhouding veeeeel langer dan iemand die een klein meisje verkracht..

Bumble, (E-mail ) (URL) - 14-10-’03 00:31
Sandra

De LPF had zich vorig jaar beter eerst kunnen bewijzen in de oppositie. Mede door al het gedoe in de politiek van een tijdje geleden is het geloof in in een gezonde politiek een beetje aan het doodbloeien geslagen, vrees ik.

Sandra, (URL) - 14-10-’03 08:19
Bjorn

Conclusie: Stem SP

Bjorn, (E-mail ) (URL) - 14-10-’03 09:40
Ricky

Dat is mooi kort samengevat van ‘links’ en ‘rechts’. Daar komt het inderdaad wel op neer ja.

Ricky, (URL) - 14-10-’03 13:32
Erwin

Je zou ook kunnen zeggen: links is voor nu, rechts is voor de toekomst.

Erwin, (URL) - 14-10-’03 16:50
Kevin Nugter

Die Mabel! Zelfs Edwin Evers maakt er een liedje, en een grapje om :-)

Kevin Nugter, (E-mail ) (URL) - 14-10-’03 17:04
peter

dat de LPF niet helemaal goed bezig is geweest ,,ben ik met je eens ,maar je kan het een nare partij vinden ,hij is toch gekozen ..elke partij is ooit moeten beginnen ,maar denk niet dat er van de gevestigde partijen ooit de lijstrekker is vermoord door een groene terrorist dacht het niet ,,die maar elf jaar hoeft te zitten ,,en nog even over de uitkeringen ..als je hem verdient niks mis mee ,ik heb een beroep waar ik veel risico mee loop dus kan er ook maar zo aan de beurt zijn , maar loop op de dag een willekeurig cafe/ koffiehuis binnen zitten er genoeg die hem dus niet verdienen ..en daar mag best iets aan gedaan worden ,,of is dat ook een naar iedee??

peter, - 14-10-’03 18:04
cruler

ik vind het erg makkelijk om het verschil tussen rechts en links in 2 zinnetjes weer te geven. Het klopt niet René. Als je werkelijk een verschil wilt aangeven tussen rechts en links, dan moet je terug in de geschiedenis, naar het ontstaan van het liberalisme en socialisme, Locke, Wolfe, Rousseau en Montesqiue. Er zijn linkse ideeën die uiteindelijk heel onsociaal zouden uitpakken. Er zijn rechtse ideeën die gebasseerd zijn op sociaal denken. Ik kan je voorbeelden geven van ogenschijnlijk rechtse ideeën, die heel eigenlijk heel sociaal zijn. Ik vind het makkeljk scoren om rechts en links op deze manier tegenover elkaar te zetten René.

cruler, (URL) - 14-10-’03 18:10
Tinmar

@Cruler: Wat gebeurd is, is gebeurd, Cruler. Maar op dit moment op deze plek heeft het meer weg van Renées weergave dan van het historische verschil tussen links en rechts.

@Peter: Een lijst verdient zijn bestaansrecht niet uit het feit dat zijn liijsttrekker is vermoord, maar uit de daden van die partij. Helaas is met het heengaan van Pim ook veel van zijn gedachtegoed te grabbel gegooid. Ik vind het zonde dat hij niet kon uitvoeren hetgeen hij voor oge had. Ik had het graag meegemaakt, hoewel hij een hele andere kant uit wilde als ik. Het afschaffen van de sociale zekerheid werkt helaas alleen maar geweld in de hand. Er zitten mensen genoeg die graag aan de bak willen, maar die geen kans krijgen. In plaats van afgeven op de groep die een uitkering krijgt is het opbouwender er iets aan te doen. Betere verdeling van arbeid, hogere beloningen in zorg en onderwijs, etc, etc

Tinmar, (URL) - 14-10-’03 18:51
Sis

Smurf, ik reageerde niet zo zeer op jouw item; ik zag dat meer als een melding. Een aantal reacties daarop maakte me een beetje boos. Een beetje boos, heel erg boos dus. Het is zo makkelijk om iemand af te zeiken die openbaar aan de schandpaal genageld wordt.
Groeten van een echtgenoot >;-)

Sis, (E-mail ) (URL) - 15-10-’03 19:09
felicitas

This site is a lot of fun very well designed.

felicitas, (E-mail ) (URL) - 16-03-’06 12:00