Risingflow

Joepie, DJ Patrick blijft toch bij Risingflow, omdat hij toch liever meegroeit en de voordelen niet meer inziet.
Dan kan ik lekker slapen, zou je denken.
Nee dus.

Ik zal weer een paar uurtjes naar deze site moeten kijken.
Dan lukt het vast wel!
Als ik morgen maar niet wakker word met letters op mijn voorhoofd.

Rene Woensdag 15 Oktober 2003 at 11:42 pm | | Smurf

zeven reacties

Kevin Nugter

Cijfers?

Kevin Nugter, (E-mail ) (URL) - 15-10-’03 23:44
CiNNeR

Even totaal offtopic: wat is in hemelsnaam ‘Kiras’?

CiNNeR, (URL) - 16-10-’03 01:50
Maartenvisser

Zo, die schaapjes moet je niet tijdens werktijd gaan zitten tellen! I-)

Maartenvisser, (URL) - 16-10-’03 10:15
Domien

Hey René! Ik heb even gesproken met het desbetreffende station (Favorite FM) en de 2 grote leiders weten zelfs van niets! Patrick is gevraagd door iemand die niet zo vreselijk veel invloed hebben in het station, dus voorlopig kun je hem nog beluisteren op RFR. Zie hem ook nog niet weggaan daar! Ga je ook een keer naar Sundance luisteren? Ik ben op de radio heel aardig, haha :P Groeten! De Boze Logger ;)

Domien, (E-mail ) (URL) - 16-10-’03 10:16
Domien

Foei Domien, wát een fouten in je reactie…!

Domien, (E-mail ) (URL) - 16-10-’03 10:19
B@rt

Ik kwam tot 5 … zzzzzzzzzzzz……. En wat die radiozooi betreft: ik luister niet naar zoveel van die onbekende stations. Ik weet het, zou ik wel moeten doen…maarja…..

B@rt, (URL) - 16-10-’03 10:43
Bumble

het was vanacht voor mij ook weer een uur of 4.. pff dat verhuizen he, gaat je niet in de koude kleren zitten! Het was zo laat, ik had die schaapjes helemaal niet meer nodig, ik ging liggen en pats weg.. in dromenland!

Bumble, (E-mail ) (URL) - 16-10-’03 14:42