Verwarrend

Gistermiddag was weer een enerverende computermiddag. Na Het Steenen Tijdperk op radio 2 is het tijd voor Gert Jan op Risingflow radio. Maar ik wist dat Domien Verschuuren op datzelfde tijdstip via Sundance te horen zou zijn. Wat nu gedaan? Ik probeerde even wat. Ik zette Risingflow aan met mijn Windows Media Player en probeerde Sundance met de Real One player aan te zetten. Dat lukte. Een enorm kabaal op mijn koptelefoon was het gevolg. Omdat ik vooral geintereseerd ben ik het gepraat van de DJ`s zette ik degene die even niet praatte wat zachter tot de ander weer begon te kletsen. Het waren erg leuke shows.

Domien doet me denken aan Frits Spits. Luidruchtig, passievol en zeer proffesioneel en onderhoudend. Helemaal top!

Gert Jan is te vergelijken met Henk Westbroek. Hij draait veel achter elkaar maar als hij begint te kletsen blijft hij ook tien minuten bezig. Bovendien toonde hij zijn zangkunsten. Ook helemaal top!

Twee zenders tegelijk is eigenlijk geen doen. Vooral omdat ze soms gelijktijdig begonnen te kwekken. Omdat Gert Jan om de week moet werken luister ik voortaan om en om. En dan te denken dat er nog veel meer zenders zijn!

Rene Maandag 03 November 2003 at 5:27 pm | | Smurf

zeventien reacties

Albert

Ik heb beiden eigtenlijk nog nooit gehoord, dus ik kan jouw woorden alleen maar aannemen. Wat me wel aan Domien is opgevallen is dat ie Gert-Jan nogal graag afzeikt. Waar dat vandaan komt weet ik niet, maar ja, echt professioneel vind ik dat niet. Ik heb zelf ook een tijd gedraaid bij The Battle Radio en dat ik andere DJ’s belachelijk maakte of afzeikte moet nog gebeuren. Dat ben ik overigens geenszins van plan, het staat gewoon niet professioneel. En verder, laat ieder toch in zijn waarde. Ach ja, radio maken is heel leuk, in februari 2004 begin ikzelf ook weer als DJ bij Net Voice Radio, maar moet ik me daardoor uniek voelen of zo? Voor mij is het hobby en misschien zouden sommige mensen dat ook eens moeten gaan denken…

Albert, (URL) - 03-11-’03 19:10
Golden

hmmm ja battle radio was een leuke tijd

Golden, (URL) - 03-11-’03 19:47
B@rt

Staat er ook wat online ? (archief)

B@rt, (URL) - 03-11-’03 20:51
Bumble

druk aan je hoofd moet dat geweest zijn!

Bumble, (E-mail ) (URL) - 03-11-’03 21:31
Sannet

Hm. Met twee oren zou dat in theorie toch geen probleem moeten zijn.

Sannet, (URL) - 03-11-’03 22:58
*S*uusje

VERONICA!! Ik wil ze terug op de KABELGRRRRR eerst ons mee laten genieten en na een paar weken besluiten het uit het pakket te halen, kut UPC….

*S*uusje, (E-mail ) (URL) - 03-11-’03 23:28
Ricky

Kon je dan niet iets opnemen of zo?

Ricky, (URL) - 03-11-’03 23:44
Domien

@Albert: Dat ik Gert-Jan afzeik heeft niets met mijn of zijn radioachtergrond te maken hor :-S

Domien, (URL) - 04-11-’03 10:22
Kevin Nugter

Ja, Domien heeft een goeie radio studio! En Gert-jan doet het denk ik met de pc gewoon? ‘Is dat een verschil dan??’ Ja dat is een enorm verschil.

Kevin Nugter, (E-mail ) (URL) - 04-11-’03 10:46
Gert-Jan

@Kevin Nugter: Ik heb hier ook een (kleine) studio

Gert-Jan, (E-mail ) (URL) - 04-11-’03 11:12
Sis

Ehm, mogen Domien en Gert-Jan ook gewoon op zichzelf lijken. Er wordt al zoveel, ten onrechte, vergeleken.

Sis, (E-mail ) (URL) - 04-11-’03 12:39
Dolinda

Doe zelf ook uitzendingen maar ja helaas alletwee niet gehoord en net wat albert zegt je hoort elkaar te steunen en zeker niet af te zeiken….gaat om hoe je de luisteraars entertaimt …en dat je een deel van hun kan geven waar ze naar verlangen

Dolinda, (URL) - 04-11-’03 14:11
ello

Ik luister noooooit naar radio….

ello, (E-mail ) (URL) - 04-11-’03 15:31
Albert

@Domien: dat heb ik ook niet beweerd. Ik weet helemaal niets van je achtergrond, dus daar hoor je mij ook niet over. Van Gert-Jan ook niet, dus daar zal ik ook niks over zeggen. Het ging er mij alleen om dat ik gewoon niet snap dat mensen die feitelijk collega’s zijn (al of niet werkzaam bij een ander radiostation) elkaar publiekelijk (op logs etc.) uit gaan lopen lachen of zo.

@Kevin Nugter: ik heb beiden nog niet gehoord, dus ik kan er niet over oordelen of het anders klinkt. Maar ja, ik luister bv. vooral naar hoe de DJ het doet qua presentatie en dergelijke, dus ik houd me niet echt met de technische zaken bezig, om het zo maar even te zeggen…

Albert, (URL) - 04-11-’03 16:31
elise

Pfft… Het grote nut van radio vind ik dat je er even ontspannen naar kan luisteren. Een achtergrondmuziekje. Iets waar je niet al te veel aandacht aan hoeft te besteden. Werd je hier niet helemaal bekaf van?

elise, (URL) - 04-11-’03 17:52
Albert

Nee hoor, ik ben gewend lange teksten te schrijven ;-)

Albert, (URL) - 04-11-’03 18:09
Alex

good site!

Alex, (E-mail ) (URL) - 14-06-’06 03:42