Even denken...

Dit is mijn log en zet hier neer wat in mij opkomt. Ik kan absoluut niet loggen, ik doe maar wat. Er is bestaat overigens geen enkele ook  weblog die "beter" is dan deze. Bezoekersaantallen zeggen mij niks, het gaat mij meer om de reacties. Maar dat is reeds bekend. Eigenlijk moet een weblogger iets te melden hebben. En soms heb ik zeker dingen te melden, en soms niet. Maar ik log wel gewoon door. Ik hou wel van continuiteit. En als ik niets weet dan lul ik gewoon wat. Misschien komt er nog iets van nivo op. Dat met die linkjes vind ik zeer belangrijk. Ik vind een weblog pas leuk als de auteur van die weblog mij ook de moeite waard vindt. En soms sta ik ergens tussen en verdwijn ik weer. Dat is allemaal best, ik wilde dat vanmiddag even uitzoeken. En als ik daardoor minder populair word zal mij eerlijk gezegd worst wezen. Bij de volgende dumpronde zal ik de zwijgers dumpen. Behalve Wim de Bie, daar ben ik liefhebber van, net zo als Marcel van Eeden, en Snef, die mij mijn chatboxje gaf. En nieuwe linkers zijn altijd welkom. Misschien ben ik iemand vergeten. Meld dat maar even. Mijn voornemen om op de zondagavond een wekelijkse korte linkdump te plaatsen zonder al te veel te lullen is bij deze mislukt. Wel wijs ik jullie nog even op de zangkunsten van Gert Jan.

Rene Zondag 09 November 2003 at 11:47 pm | | Smurf

28 reacties

Hansje

Ik vind je eigenlijk ook veel leuker als je wél veel lult… ;-)

Hansje, (URL) - 10-11-’03 00:51
Sannet

Kom op, niet lullen, logjes vullen! (Vooral veel lullen dus, eigenlijk, dan)

Sannet, (URL) - 10-11-’03 00:56
Tink

Oh en nu moet je hier ook al verplicht reageren? Das raar ReneSmurf, das pas heel raar. En daar gooi ik wel de kont tegen mijn krib van.

Tink, (URL) - 10-11-’03 08:36
keekstar

ik hoor geen liedje :( maarja me internet doet gewoon een beetje raar…

keekstar, (URL) - 10-11-’03 09:08
marjanne

jammer smurf.

marjanne, - 10-11-’03 10:21
*S*uusje

Ik sluit mij bij Tink aan smurf.. het zal jou een worst wezen maar jouw reactie dat je alleen logs bezoekt uit jouw lijst die bij jou reageren? En als een stukje mij niet aanstaat omdat ik er niks mee heb dus ook geen reactie op weet?? Dan kom je dus niet ook al heb ik een ping.. Kun je toch een beetje veel leuke dingen missen bij anderen denk ik dan….

*S*uusje, (URL) - 10-11-’03 10:53
René

Ik link jou, link jij mij?

René, (E-mail ) (URL) - 10-11-’03 11:04
Albert

Ik vind je teksten altijd goed, Renesmurf. Maar ja, ik ben dan ook niet kieskeurig in de zin van “alles wat geschreven word, moet een bepaald iets zijn” of zo. Ik vind veel zaken interessant en vind het bovenal leuk om te zien wat andere mensen met hun log doen. Ik ben al heel wat verschillende soorten logs tegen gekomen, bijna geen eentje is er hetzelfde.
Over dat reageerders, als ik merk dat er mensen voor de eerste keer op ons log komen ga ik altijd even kijken bij hun sites. En meestal reageer ik dan ook wel. Daarna gaat het eigenlijk over en weer, reageren en linken.
Wat me ook wel es overkomt is dat mijn reacties worden verwijderd. Dat vind ik dus echt kul! Op zulke logs zie je mij dan ook niet meer, als je enkel reacties in een bepaalde context wilt, begin dan geen openbaar log of zo. Logs zijn er immers voor iedereen dacht ik zo. Ons log straalt dat tenminste wel uit, althans dat hoor ik de laatste tijd…

Albert, (URL) - 10-11-’03 12:18
Dorian

Blijkbaar doet het je meer dan je laat merken, want schijnbaar voel je toch de drang om jouw log uit te gaan leggen.

Jongen, wees volwassen en verstandig. Je kunt niet iedereen tevreden houden, en er zijn altijd mensen die je ding niet leuk vinden. Dat gebeurt, maar ga er ook gewoon volwassen mee om. Je gedrag van de laatste dagen bewijst dat je wat dat betreft nog wel wat te leren hebt.

Dorian, (URL) - 10-11-’03 17:00
De Schulpjes

Een smurf smurft dat is nou een maal een smurfenwijsheid.

De Schulpjes, (URL) - 10-11-’03 17:00
B@rt

Lullen maar met di handel. ik lees het altijd met plezier. Vandaar ook een link op mijn pagina. Vwb Gert-Jan daar snap ik geen ene moer van. Iedereen schijnt hem te kennen. Ik ken hem alleen maar van een log die hij eigenlijk nooit gehad heeft. Maar volgens mij is die L op zijn site van Liesbeth ?!

B@rt, (URL) - 10-11-’03 17:01
Renesmurf

Tink, er zijn ook mensen die nooit langskomen, die bedoel ik. Marjanne, link jij mij, dan link ik jou, deal?
Suus, jij staat bij mijn links, die bezoek ik zeker. Dorian, wat lul je nou?

Renesmurf, (URL) - 10-11-’03 17:47
Dorian

Juist, het wapen der ontkenning. Goed hoor knul, jij komt er wel…

Dorian, (URL) - 10-11-’03 18:41
Carlo

JA WAT LUL JE NOU?

Het is toch duidelijlijk wat de beste jongen ‘lult’..

Blijkbaar doet het je meer dan je laat merken, want schijnbaar voel je toch de drang om jouw log uit te gaan leggen.

Wat valt hier nou niet aan te begrijpen?

Nee hoor, jij komt er wel. In 2064 ofzo.

Carlo, - 10-11-’03 19:16
Carlo

Oja en ik zit er over te denken om je te gaan linken, maar dan wil ik wel een linkje terug hoor!

Carlo, - 10-11-’03 19:16
marjanne

sorry hoor, maar in principe heeft dorian gelijk. rene zegt eerst dat t m niets kan schelen wie m linkt, maar roept daarna wel dat ie iedereen verwijdert die hem niet linkt. t Kan m dus wel schelen!

@renesmurf: dat linken, ik zal erover nadenken!

marjanne, - 10-11-’03 19:48
TinyBear

Ik schaar me bij de groep die vind dat je gewoon moet doen wat je zelf wilt…laat de rest maar lullen. Ik “doe” dit net, vind het leuk om reacties te zien op mijn site. Kijk ook gelijk even op de site van de schrijver & als die voor mij “lekker leest”, volg ik het & zet het uiteindelijk bij mijn links van favo logs….als anderen dat ook zo doen, prima…niet? ook prima, doe vooral wat je niet laten kan maar verwacht van anderen niet hetzelfde.

Renesmurf...smurf zo door, je leest lekker al heb je weinig te melden ;) DePositivos…cool, houwen zo :D
@DeNegativos….vooral doorgaan hoor, zulk “gezellig gebrabbel” leiden bij mij iig niet tot linkacties, ik lees niet eens…:(

Ciao!

TinyBear, (E-mail ) (URL) - 10-11-’03 19:53
Bumble

laten we ons niet druk maken, en vooral de logjes van Renesmurf met veel interesse lezen!

Bumble, (E-mail ) (URL) - 10-11-’03 19:56
Albert

Om het heel kort samen te vatten, we lezen gewoon de logs die we leuk vinden! De logs die we niks vinden bezoeken we gewoon toch niet?

Albert, (URL) - 10-11-’03 21:43
B@rt

Juist Albert, zo is het en niet anders !

B@rt, (URL) - 10-11-’03 21:59
cruler

“webloggen” is schrijven en over geschreven worden, of zoiets. Lezers komen omdat ze je log leuk vinden, of als je ze op welke manier dan ook irriteert, maar komen doen ze. Publiek is publiek, ook negatief publiek.

cruler, (URL) - 10-11-’03 21:59
DarK RaiN

Renesmurf nix aantrekken van die mensen die wat te zeuren hebben over je weblog, die zijn er altijd wel. Als ze je logs niet leuk vinden dan blijven ze toch gewoon weg!

DarK RaiN, (URL) - 10-11-’03 23:02
Neneh

Ga je dreigen?
Moet ik nu bang worden……

tsssssssssssssssssssssssssssss

Neneh, (URL) - 10-11-’03 23:08
K-Noord

Waarom dump je niet gewoon iedereen, dat gaat het snelste en dan hoef je ook niet iedere dag een nieuwe dump-groep te selecteren.

K-Noord, (URL) - 10-11-’03 23:10
Kees

He smurf, wat is dat nou? Je gebruikt het woord ‘eigenlijk’! Kan dat wel? ;-)

Kees, (E-mail ) (URL) - 11-11-’03 00:23
Domien Verschuuren

Damn. Gert Jan kan dus TOTAAL niet zingen!!!

Domien Verschuuren, (E-mail ) (URL) - 11-11-’03 13:10
Bjorn

Ik blijf gewoon bezoeken Renesmurf, al is het niet meer zo vaak als eerst, maar ja heb ik je via msn al uitgelegd :)

Bjorn, (E-mail ) (URL) - 11-11-’03 13:26
Chrizzy

Eerlijk gezegd vind ik dat gedoe met die linkjes een beetje triestig.
Mijn loglijst bestaat uit linkjes die Emmy en ik leuk vinden en zo nu en dan (of iedere dag) lezen, ongeacht of die loggers Chris.nl.nu lezen.
Een linklijstje is toch een persoonlijke favorietenlijstje, toch niet een lijstje gebaseerd op mensen die jou willen linken?

Chrizzy, (URL) - 11-11-’03 17:16