Leuke Gids

Dat de VPRO de beste omroep is staat als een paal boven water.

(er staat wel meer als een paal boven water)

Dat ze uniek zijn merk je aan alles, ook aan de covers van de gidsen.

Andere omroepen vinden het leuk om iemand haar kop er op te zetten, meestal die van een dame.

Dit is de cover van de VPRO Gids van deze week:



(is weg)





Twee maanden geleden nodigde de VPRO Gids haar lezers uit om een cover te maken met als thema De Spelende Mens. De redactie heeft nu uit honderden inzendingen het winnende ontwerp gekozen, dat op de voorkant van VPRO Gids 1 van 2004 staat.



De rest van de kanidaten werden allemaal nummer twee.

Het resultaat ziet u hier
Rene Zaterdag 03 Januari 2004 at 2:30 pm | | Smurf

zestien reacties

CasaSpider

Dat bord boerenkool steekt er wel met kop en schouders bovenuit.
Overigens leuk voor een keer, maar als alle programmabladen, en straks ook de Cosmopolitan, Elegance, Voetbal International en dergelijke foto’s van stamppot en groente op hun cover gaan zetten, hmmmm, neen dan prefereer ik toch een leuke dame!
Maar ja, iedereen zijn smaak Renesmurf…

CasaSpider, (URL) - 03-01-’04 14:43
DarK RaiN

VPRO de beste omroep dat vind ik niet maar dat is mijn mening, verder vind ik t wel een leuk id van de vpro om mensen hun 1ste cover van 2004 te laten ontwerpen

DarK RaiN, (URL) - 03-01-’04 14:44
Domien Verschuuren

Ik vind de VPRO vaag, laat dat voor op staan. Maar Villa Achterwerk is een geweldig programma dat cultuur aanbrengt in de jonge kinderzieltjes die dood worden gegooid met Pokémon en Shin Shan.
Over de cover; hij is geweldig.

Domien Verschuuren, (URL) - 03-01-’04 15:27
Sis

Wij zijn al jaren lid van de VPRO omdat zij snappen dat er ook nog andere mensen bestaan dan de hapklare brokkencultuur. Maar dat aan deze cover een wedstrijd verbonden was wist ik niet Smurf. Bedankt voor de link !

Sis, (E-mail ) (URL) - 03-01-’04 16:36
Sarita

Yeah! VPRO rulez, vaak dan. :-)
Ik zal ‘m missen, nu ik sinds deze week voor het eerst sinds jaren zonder moet :(
Voortaan online checken “wat er is”, en bij moeder De Gids spellen! :)

Sarita, (URL) - 03-01-’04 17:41
B@rt

Jouw inzending ???

B@rt, (URL) - 03-01-’04 17:45
jwl

Toch kan ik me tijden herinneren dat ik de VPRO nog beter vond. Mijn enthousiasme is wel teruggelopen, maar in veel opzichten vind ik ze creatiever dan andere omroepen en zenders. De VPRO heeft gelukkig nog steeds een goed uitgangspunt: we maken wat wij leuk vinden en zien wel of anderen dat ook willen zien. Dat leidt soms tot geniale, soms tot vervelende tv. Maar spannend blijft het wel.

jwl, (URL) - 03-01-’04 17:47
tinmar

leuk cover! Leuke wedstrijd! Bij tijd en wijle een leuke omroep.

tinmar, (URL) - 03-01-’04 18:05
Keekstar

Ik vind vooral de achterwerk gaaf, de laatste bladzijde van de gids. Die mis ik echt, ik heb er lang niet aan gedacht maar nu mis ik hem weer. Verder is de voorkant van die gids altijd bijzonder, best artistiek eigenlijk! Ja Renesmurf je hebt een goede smaak! Gooi eens een achterwerkbrief op je site, kan ik weer eens meegenieten :)

Keekstar, - 03-01-’04 19:30
cruler

VPRO is voor mij alleen nog maar interessant als het om kinderprogramma’s gaat. Verder vind ik het helemaal niets, maar goed, ik vond Van Kooten en De Bie ook altijd al verschrikkelijk zuigen.

cruler, (URL) - 03-01-’04 20:50
Br@in$torm

Blijft een vage omroep.
Geef mij toch maar een babe op de cover hoor.

Br@in$torm, (URL) - 03-01-’04 22:34
Sannet

Mmm, krijg spontaan trek in boerenkool met rookworst – van die sponsor van die oranje mutsjes natuurlijk :-p

Sannet, (URL) - 03-01-’04 22:57
Daan

Hónger!

Daan, (URL) - 03-01-’04 23:13
Bumble

Ik vind het niet zo bijzonder.

Bumble, - 04-01-’04 00:28
tylani

ik ben gék op boerenkool!

tylani, (E-mail ) (URL) - 04-01-’04 16:01
zeppo

Geweldige foto!

zeppo, (URL) - 05-01-’04 00:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.