Christina Aguilera Special @ RisingFlowRadio.nl

Jwl slaat de spijker op de kop:
Je weblog kan niet links genoeg zijn Smurf! Bovendien, waarom denkt iedereen toch dat je een koning(in) zou moeten vervangen door een president? We kunnen het toch ook gewoon zo laten. Koningshuis weg, geen vervanging, alleen maar een democratisch gekozen parlement waaruit een regering gevormd met een voorzitter. Een president is echt niet nodig. We kunnen best zonder.

Zo is dat, ik zou nu ook nog een opsomming kunnen maken over de kosten van Bea en consorten, maar dan moet ik zoeken en daar heb ik nou net geen zin in.
Gisteravond heb ik fijn naar Sundance radio geluisterd met Elger van der Wel, en ik won zowaar een prijs!
Er werd gevraagd of de luisteraars de vier transfers van de Nederlandse radio wisten, natuurlijk wist ik dat.

Maar goed, dat was gisteren.
Vanmiddag is het weer de beurt aan DJ  Fred op Risingflow
Met een Christina Aquilera Special, ik vroeg hem waarom:

Omdat Christina goeie muziek maakt en lekker is?

Dat zal best, de show begint ruim voor 16 uur.

Rene Zaterdag 07 Februari 2004 at 12:47 pm | | Smurf

dertien reacties

Fredjuuh

Thanx, Renésmurf :-D

Fredjuuh, (E-mail ) (URL) - 07-02-’04 13:32
Albert

Ik zal helaas niet luisteren, want ik ben weg. Dus sorry Fred!

Wel irri om te zien dat RFR weer in hun oude patroon vervalt, reclame maken op weblogs om luisteraars te trekken. Wordt het niet es tijd voor een reclame campagne jongens? ;-)

@RenéSmurf: dit is dus geen aanval op de inhoud van je weblog, waarde collega. Wordt alleen beetje ziek van dat opdringerige gedoe. Begrijp ook niet dat je dit opnieuw plaatst. Maar goed, ieder runt zijn weblog op zijn eigen manier en dat respecteer ik natuurlijk. Ik hoop dat je niet beledigd bent…

Albert, (URL) - 07-02-’04 14:37
peer

Smurfina Smurfilera?

peer, (E-mail ) (URL) - 07-02-’04 15:14
Tinmar

ik luister geen online radio, dus sorry Fred .:(

Tinmar, (URL) - 07-02-’04 15:25
Heintjuhh

Wat voor prijs heb je gewonnen?

Heintjuhh, (URL) - 07-02-’04 15:35
Kevin Nugter

De laatste tijd is internet radio beetje aan het achterlopen bij mij. Tijd dus om het in te halen?

Kevin Nugter, (E-mail ) (URL) - 07-02-’04 15:55
B@rt

Kopspijkers dus :-)

B@rt, (URL) - 07-02-’04 17:18
antje

he rene, leuk dat je zo achter deze jongens staat hoor, en reklame maken is helemaal niet erg, doet iedereen voor waar hij/zij ook mee bezig zijn, muziek of websites het maakt niet uit, als je er maar lol in hebt

antje, - 07-02-’04 17:30
keekstar

Ik luister ook geen online radio.. ik luister zoiezo geen radio. Maar ik vind Christina ook mooi zingen… en ja ze is ook lekker als ze zich een beetje normaal kleedt

keekstar, (URL) - 07-02-’04 18:45
Renesmurf

@Hein: Een single van brainpower en een single van het onbekende groepje “Pace Grace”

Renesmurf, (URL) - 07-02-’04 19:39
Albert

Ik merk dat sommige mensen aanstoot trekken aan wat ik geschreven heb. Ik hoop dat ik dan ook zo vrij mag zijn mijn reactie wat nader toe te lichten. Ik vind dat RFR geen reclame nodig heeft, want ik hoor de laatste tijd erg vaak dat ze een enorm groot luisteraarsaanbod hebben. 60 luisteraars per uitzending, 750 euro van (volgens mij) RenéSmurf, het kan niet op. Als dat allemaal zo is, waarom dan weblogs vervuilen met reclame? En waarom mensen smeken om bijdrages als je zoveel geld in je handen hebt? Dat hoef je toch niet meer te doen als alles zo meezit? Dat bedoel ik dus positief, maar dat kwam kennelijk niet zo over…

Ook zie ik dat er dingen worden gedaan die we bij TBR ook al deden. Zoals het weggeven van CD’s van onbekende bands of aandacht vestigen op onbekende bands. Ik meen me te herinneren dat ik ooit es een van de trendsetters was met dat soort acties tijdens mijn Metal Madness programma. Niettemin juich ik dat soort acties toe, maar ik dacht dat mensen die me toch aardig kennen (zoals Antje) dat wel begrepen. Kennelijk niet, maar dit terzijde…

RFR noemt zich vernieuwend, maar echt vernieuwend vind ik ze om bovenstaande reden niet. Maar datzelfde gevoel heb ik ook bij andere Internet radio’s, want ze kopieren klakkeloos van elkaar. Ik noem RFR nu overigens omdat dit logje over hen gaat, maar ik denk dat ook dit weer als gezeik zal worden uitgelegd door de mensen die RFR steunen. Voor mijn part steun je RFR tot je erbij neervalt, dat maakt mij echt niks uit. RFR valt alleen danig in herhaling zonder es nieuwe wegen te zoeken om reclame te maken. Tenminste, dat vind IK en daar irriteer ik me aan.

Ik hoop dat nu eindelijk es duidelijk is waarom ik dergelijke dingen zoals in mijn vorige reactie neerzet. Ik herhaal mezelf niet graag, maar schijnbaar is dat perse nodig voor mensen me snappen.

Albert, (URL) - 08-02-’04 19:34
poep

voeg mij toe op msn

poep, - 09-10-’06 12:43
cheap vicodin

Deeply sorry for that.

cheap vicodin, (E-mail ) (URL) - 21-12-’06 19:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.