Yep een gastlogger, Teun over: Abraham boer

Volgens goed achterhoeks gebruik zet je bij een 50 jarig jubelium een abraham. Iemand van D.T.A.O. kwam met idee 3 maanden van te voren om dit uit te voren als de Graafschap (voetbalclub) 50 jaar zou worden. Een kleine maand van te voren werden de spullen ingekocht voor de actie. Niet veel dagen later gingen we aan de slag om de abraham spandoek en de rest te maken. Na een hele lang avond en een klein stukje nacht met veel bier kwam het einde in zicht. De abraham en de rest was klaar voor gebruik.

Op de nacht 9 april naar 10 april was het zover. Het ging eindelijk gebeuren. Niemand wist er wat van, alleen D.T.A.O. wist het, dat was het mooie!! Na dat we eerst heel lang in de suporters kantine hebben gezeten tot de laatste weg waren en het stadion afgeloten was gingen wij naar onze contactpersoon de spullen ophalen. 50 meter verwijderd van het stadion gingen de masker's en bivakmutsen op omdat we niet wisten wat de eerste reactie van de voetbalclub was.

Met 6 man voerde wij de actie uit we gingen over de hekken en we gingen naar de middenstip, de abraham werd snel en goed geplaatst de spandoeken werden uitgerolt, hooi eronder en een hooivork erbij en we gingen snel weer weg. Rond 1 uur toen ik wakker werd kreeg ik gelijk reactie's over een arbraham die op de middenstip van stadion de Vijverberg geplaatst zou zijn. Alleen maar positieve actie's!!

Zelf op http://www.graafschap.nl/ stond: 'Een blik op de middenstip van het stadion leerde dat ook de supporters zich niet onbetuigd lieten om het lustrum te vieren.' Prachtig vond ik deze reactie's later ging ik met nog een andere D.T.A.O.-er nog foto's maken in het daglicht van de abraham en het was zo positief dat we konden zeggen: Wij waren het met nog een stel anderen! De pers van verschillende kranten en televisie zenders waren bezig om de pop zo mooi mogelijk op de lens te krijgen. Wij zijn zeer trots op onze actie !!Voor foto's http://www.deteuntrekkers.nl/ en laat graag een bericht achter over wat je van het resultaat vind..!

Ik ben een webloger: Teun...

Rene Zaterdag 10 April 2004 at 10:27 pm | | Smurf

veertien reacties

Gert-Jan

mooie pop… nog 31 jaar en je kan er in mijn tuin ook een zetten

Gert-Jan, (E-mail ) (URL) - 11-04-’04 00:11
Teun

hahahaha, dank je voor de mooie reactie

Teun, (E-mail ) (URL) - 11-04-’04 00:17
Hansje

Leuke actie!

Hansje, (URL) - 11-04-’04 01:31
Hitw@tcher

Zoals ik al zei, zeer leuke en grappige actie ;-)
Fred

Hitw@tcher, (E-mail ) (URL) - 11-04-’04 08:22
Hitw@tcher

Enne, proficiat ;-)
Fred

Hitw@tcher, (E-mail ) (URL) - 11-04-’04 08:22
Arjan

Best wel goed gelukt die Abraham, leuke actie!

Arjan , (URL) - 11-04-’04 08:56
TheBlackWidow

GEWELDIG! Het ziet er geslaagd uit!
En gefeliciteerd!
:)

TheBlackWidow, (URL) - 11-04-’04 10:16
Marco (IN)

Kick gedaan, echt leuk

Marco (IN), (E-mail ) (URL) - 11-04-’04 11:04
Brillie

Wat anders dan de stip jatten.

Brillie, (URL) - 11-04-’04 11:58
henk

wow.. een webloger over een jubelium.. :S

henk, (URL) - 11-04-’04 13:16
MikEy

Ja ja teis hele moooi pöp!!!!!!

MikEy, - 13-06-’04 02:06
roxanne

Harstikke leuk

roxanne, - 05-10-’04 21:20
online soma4983

pjifjsDo not be angry please

online soma4983, (E-mail ) (URL) - 24-12-’06 09:25
nokia ringtone5961

okfdgpSorry that I did that

nokia ringtone5961, (E-mail ) (URL) - 25-12-’06 06:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.