Renesmurf meeting

Telkens als er een weblogmeeting is denk ik er over na.
En dan besluit ik om niet te gaan.
Er komen namelijk altijd mensen die ik niet zo aardig vind, en het moet wel leuk blijven.
Toen werd me gezegd, organiseer zelf een meeting!

Daar heb ik weinig behoefte aan.
Ik heb vrij veel lezers, maar dat komt ook omdat ik vrij veel logs lees.
Daarom werp ik de volgende vraag op:

Als ik een meeting organiseer ergens op een zaterdag in februari te Winschoten, komt u dan?
Verklaar uw antwoord alstublieft.

Ik organiseer dus niks, ik peil alleen even de meningen
Rene Vrijdag 19 November 2004 at 4:24 pm | | Smurf

38 reacties

Mark

Ik kom , want een DJ is vast altijd nodig ;)

Mark, (URL) - 19-11-’04 16:40
Bjorn

Als ik de datum kan dan zou ik wel komen als er aardig wat mensen kwamen ;)

Bjorn, (E-mail ) (URL) - 19-11-’04 17:02
vergifjuh

ik kom niet en das heel simpel te verklaren, 1. winschoten is mij te ver weg…en 2 ik heb mijn eigen bruiloft begin februari en hoop de rest van de maand februari ergens op de cariben rond te hangen , wat nog veel verder weg is van winschoten :)

maar het idee is goed, vooral gewoon doen…
ik organiseer (of help te organiseren) wel vaker meetings, maar dan van een irc-gemeente, en die zou ik zelf allemaal nie thuis willen hebben dus ik zou je sterk adviseren om ergens naar een gezellige kroeg te gaan alwaar je elkaar eens kan ontmoeten en met degenen die jij op zeker leuk vind kun je nog wat doorzakken bij jou thuis…
magoed…..succes ermee :)

vergifjuh, (URL) - 19-11-’04 17:06
peer

Winschoten is veel te ver weg. Meer iets voor de noordelingen onder je lezers.

peer, (E-mail ) (URL) - 19-11-’04 17:16
Cynthia

De plek is inderdaad niet echt dicht bij huis, voor mij dan. ;) En ik ben best benieuwd naar een aantal loggers, maar dat is maar een heel klein clubje. En de anonimiteit is ook best prettig. Dus al met al, ik denk het niet. (Eerlijk he?) ‘t Is niet persoonlijk bedoeld hoor! :)

Cynthia, (URL) - 19-11-’04 17:17
jwl

Nee, ik zou niet komen, maar dat heeft niets met jou te maken. Ik vind het prettig om bij het loggen enige anonimiteit te houden. Bovendien zou het ontmoeten van anderen wel eens ontnuchterend kunnen werken zonder dat ik dat wil. Je kunt een weblogpersoonlijkheid aardig vinden, maar diezelfde persoon kan in ‘in het echt’ tegenvallen. Eigenlijk wil niet eens foto’s zien van andere webloggers, alleen maar tekst.

jwl, (URL) - 19-11-’04 17:18
sillyfish

Nee; heb ik geen behoefte aan.

sillyfish, (URL) - 19-11-’04 17:25
ViperGirl

Ik ben het met jwl eens, en zal daarom ook niet zomaar naar zo’n meeting gaan.

ViperGirl, (E-mail ) (URL) - 19-11-’04 17:35
Leibele

Loggen is best leuk om te doen natuurlijk.En een initiatief zoals de Logstraat van Downer vind ik best leuk.Maar een meeting?Nou nee zeg.Niet persoonlijk bedoelt hoor Renesmurf,maar sommigen die reageren op sommige logs hoef ik in het echt niet te zien.Deze anonimiteit bevalt me prima.

Leibele, (URL) - 19-11-’04 17:52
Aad

Ik kom ook niet. Te ver weg en voor de rest een mixje van Cynthia en jwl.

Aad, (URL) - 19-11-’04 18:14
Cynthia

Oeh, ik word gemixt… :-D

Cynthia, (URL) - 19-11-’04 18:30
Dolbee

Wát graag zou ik een ontmoeting met je honden hebben, maar daar blijft het bij.;-)

Dolbee, (URL) - 19-11-’04 18:44
Darkrain

Denk niet dat ik kom als de meeting in Winschoten is. Is iets te ver reizen met de trein. :-p

Darkrain, (URL) - 19-11-’04 18:44
René

Wie weet :-)

René, (URL) - 19-11-’04 18:47
René

Test

René, (URL) - 19-11-’04 18:47
kurai

AAAAAAARGH!!!!!!!!!!!!!!!!! kom morgen gewoon!!.. ik kom wat later.. maar dat geeft niets….

en anders tot in winschoten!!! plak ik er gelijk een bezoek aan het stripmuseum in groningen aan vast…

kurai, (E-mail ) (URL) - 19-11-’04 19:13
ria

ik kom niet, het is gewoon te ver, ik woon in zeeland. Maar verder kan ik je aanraden het gewoon te doen hoor, ik heb al meerdere malen mensen van verschillende sites bij me thuis gehad, zo rond een man of 15 en het is altijd een groot succes geweest en het idee van “die wil ik eigenlijk niet ontmoeten” moet je helemaal overboord gooien, mensen zijn soms heel anders dan dat ze op het net overkomen ;-)

ria, (URL) - 19-11-’04 19:50
Cerito

Groeten uit Curacao…(das pas ver!!!!!)

Cerito, - 19-11-’04 20:03
Menno Nicolai

Ik wil wel Winschoten zien (dank zij je foto’s), maar webloggers hoef ik niet te ontmoeten. Ik vind het virtuele contact genoeg.

Menno Nicolai, (URL) - 19-11-’04 21:09
franzje

Helaas ikke niet het is een beetje ver van Zeeland, maar ook dit is eigelijk veel leuker elkaar kennen via het log en niet persoonlijk !!!

franzje, (E-mail ) (URL) - 19-11-’04 21:41
Miss Marple

Helaas, hou me nog lekker verscholen achter mijn toetsenbord. Anders wel lid geworden van een breiclupje!!

Miss Marple, (URL) - 19-11-’04 22:52
MacPhisto

Misschien na februari wel. In Bergen op Zoom heeft men het vanaf 11 januari vier weekenden (zaterdag + zondag!) lang druk met zuipen, vrouwen/mannen versieren, dansen, veel/vet eten, weinig slapen en de ongemakken van stinkende oude kleding verdragen: VASTENAVEND! :o)

MacPhisto, (URL) - 19-11-’04 23:06
Kees

Kan ik nu nog niet over oordelen… de datum is iets te ver weg. En verder zou het eraan liggen wie er komen.

Kees, (E-mail ) (URL) - 19-11-’04 23:37
leidje

Nee, harry en ik zouden niet komen, dit is gewoon leuk op deze manier.. en verder dan dit hoeft t voor ons dus niet te gaan ;-)(monkey)

leidje, (E-mail ) (URL) - 20-11-’04 00:23
Paola

ik heb wel eens ontmoetingen met webloggers maar meer in het klein zeg maar… verder spelen er veel te veel andere dingen mee in mijn leven om dat soort afspraken te maken…. zoals laatst de dierentuinmeeting…dat leek me geweldig…helaas kon ik niet mee….

Paola, - 20-11-’04 00:35
Jolanda

winschoten is voor mij de andere kant van de wereld. zou voor mij dus moeilijk worden…

Jolanda, (URL) - 20-11-’04 01:05
Bart

Ik ga eigenlijk ook nooit naa meetings, maar wie weet :-)

Bart, (URL) - 20-11-’04 10:27
Ster

Het voordeel van internet is dat ik mijn huis niet uit hoef…..dus, nee ;-)

Ster, (URL) - 20-11-’04 10:55
Karlijn

Nee, veel te ver weg. En ik ken er niemand, dus kom ik zeker niet.

Karlijn, (E-mail ) (URL) - 20-11-’04 11:29
jimbaar

ik vrees dat dat technisch niet haalbaar is.
vokgned weeknd ga ik paintballen met een paar forumleden en cartoonisten die ik enkel ken via het web en ik denk dat dat wel leuk zal zijn. anderzijds begrijp ik wel waarom zo’n meeting je niet direct aanspreekt.

jimbaar, (E-mail ) (URL) - 20-11-’04 11:53
Daan

ik blijf liever anoniem

Daan, (E-mail ) (URL) - 20-11-’04 15:26
Jeanette

Als ik in de buurt ben wel. Maar dat ben ik niet want Winschoten is een takke-eind weg. En koud in februari. Ook dat nog. Dus graag maar toch maar niet.

Jeanette, (E-mail ) (URL) - 20-11-’04 15:36
berta

Veel te eng…

berta, (URL) - 20-11-’04 15:41
Theo

Ondanks die schitterende foto’s van Winschoten kom ik denk ik toch niet. Al die loggers in het echt… Brrr…. Het moet wel leuk blijven toch?

Theo, (E-mail ) (URL) - 20-11-’04 18:02
Ladyloela

In Winschoten?? Dat is wel heel erg dichtbij. Verleidelijk is het wel……..Maar, nee. Daarvoor log ik nog te kort. Als we een half jaar verder zijn, wie weet. Ik weet waar je woont. Dus ik zou zo op de koffie kunnen komen, maar je wenste geen bezoek aan huis…….:-D

Ladyloela, (URL) - 20-11-’04 18:45
Raoul

Nee, waarschijnlijk niet.

Het idee lijkt me wel leuk, alleen is Winschoten te ver weg en is het voor mij vrij lastig om in februari nog een zaterdag vrij te pakken.

Raoul, (E-mail ) (URL) - 20-11-’04 21:27
TalX

Nee ik zou niet komen en vanwege de simpele redenen dat Winschoten te ver weg is en omdat ik denk dat jij voor mij geen interessante persoon zult zijn waarmee ik een normaal gesprek kan voeren zonder dat een van ons beiden zo ongeveer uit zijn vel springt!

Ehh…meningen uiten mocht toch wel?

TalX, (URL) - 21-11-’04 19:53
TalX

En bovendien log ik liever anoniem…dan blijft er nog wat te raden over toch?

TalX, (URL) - 21-11-’04 19:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.