Takketivusteringtrut

Ga eens naar google  , vul in: vreemdelingenhaat  en klik op: Ik doe een gok.
U zult niet verbaast zijn dat u dan op de site van Rita Verdonk uitkomt.
Want als er iemand is die ik vreemd vind en echt haat is het Rita Verdonk wel.
En ik haat niet snel mensen, maar haar kan ik niet uitstaan.

"Ik voer alleen de regels uit" en "ik voer het beleid uit wat de mensen willen" en "regels zijn regels" zijn allemaal uitspraken die niet echt getuigen van eigen verantwoordelijkheid.

De mensen die destijds de joden vergasten voerden ook regels uit, voerden ook het beleid uit dat de mensen wilden en ze hielden zich ook aan de regels.
Dat geldt ook voor de beulen die homo`s ophangen in Iran, en beulen elders op deze aardbol.

"Homo`s moeten het in Iran maar stiekem doen, en christelijk zijn is daar ook verboden, dat moet ook maar stiekem."
Dat zijn onverantwoordelijke uitspraken van een minister, want ook de autoriteiten in Iran worden vast wel op de hoogte gehouden wat Europese bewindslieden zeggen.
Volgens mij is het onverantwoord om mensen die van daar komen terug te sturen.

Als dat de wet is dan klopt die wet niet.
Als dat is wat de mensen willen dan kloppen die mensen niet.
Als dat het beleid is dan klopt het beleid niet.

Onderzoek wees uit dat vrij veel mensen toch achter Verdonk staan.
Dat verbaast me en dat vind ik eng.
Waarom durven die mensen dan niks te zeggen?
Bestaan die mensen wel?

Oproep aan VOORSTANDERS van Verdonk: Kom eens met argumenten!
(Want ik heb een beetje de indruk dat de rechtse mensen me links laten liggen)
Rene Zondag 05 Maart 2006 at 12:00 am | | Smurf

51 reacties

rob

Jou hoef ik niet meer te vertellen wat ik van die Verdonk vind. Jouw verhaal, geschreven met het hoofd en vooral ook met het hart, staat voor mij in elk geval als een huis.

rob, (URL) - 05-03-’06 00:13
Brillie

Ik heb al vaker gezegd dat ik graag Verdonk wil uitzetten. En dan graag naar een land waar het voor haar best wel veilig is. Als ze maar niet verteld dat ze mensen heeft uitgezet.

Winnaar van de LogSpiders® plakplaatje 2006

Brillie, (URL) - 05-03-’06 00:14
ria

Mevrouw Verdonk stuit mij ook behoorlijk tegen de borst, raar mens.

ria, (E-mail ) (URL) - 05-03-’06 00:14
Robbert

Je hebt lef om je zo uit te laten, Rene. Zelf ben ik wel een voorstander van Verdonk. Niet dat ik het eens ben met de regels. Maar als ik haar was zou ik precies hetzelfde doen. Sterker nog, ze heeft, vind ik, geen andere keuze. Dit is blijkbaar wat de meerderheid van de Nederlanders wil. Daar ben ik het niet mee eens. Wel ben ik het er mee eens dat Verdonk niet over zich heen laat lopen. Ze doet wat ze moet doen, ze weet waarom ze het doet en ze wat wát ze doet. Er zullen weinig mensen zijn die het lef hebben om net als Rita Verdonk die baan aan te nemen met zo’n doel. Verder heb ik nu weinig tijd. Dus ik ga weer stoppen met typen. Overigens vind ik discussieren over de computer erg lastig. Er zit meer in mijn hoofd dat ik wel zeggen, maar zo snel kan ik niet typen ;-)

Robbert, (URL) - 05-03-’06 00:29
Brillie

@ Robbert: Iedereen heeft een keuze. Ook zij. Alleen ze maakt de verkeerde keuze.

Brillie, (URL) - 05-03-’06 01:56
Hansje

Sorry, aan argumenten vóór minister Verdonk kan ik je niet helpen, Smurf.

Hansje, (URL) - 05-03-’06 02:07
Leibele

Je maakt een terechte en heel juist geformuleerde link naar de Shoa(de moord op de Europese joden).Enge Rita hanteert dezelfde redenatie als Eichmann en vele andere Nationaal Socialistische kopstukken.Dat vele “Hollanders“zwijgen is in het licht van de historie ook niet echt verwonderlijk.Gelukkig zijn er nog mensen als jij, die wel hun mond open doen.

Leibele, (URL) - 05-03-’06 04:08
Aletta

Ik ben ook niet zo’n fan van Rita!

Aletta, (URL) - 05-03-’06 09:31
V@nM@n

De eerste die ze Nederland uit moeten zetten is Verdonk, maar dan wel zonder een eurocent op zak midden in Iran…

V@nM@n, (URL) - 05-03-’06 09:33
Mannie

Ik ben het er ook niet mee eens. En die peilingen van wat de mensen vinden geloof ik niet in, dat zullen ze ook nog wel merken als de verkiezingen komen denk ik zo

Mannie, (E-mail ) (URL) - 05-03-’06 10:18
jan

Ik heb me wel eens afgevraagd of ik iemand haat, maar dat ging me te ver. Er zijn wel mensen over wie ik heen zou stappen als ze voor m’n neus een been zouden breken. Of is dat net zo erg?

jan, (URL) - 05-03-’06 10:31
travelagent

Ik ben links dus rechts kan me niet zoveel schelen.
En Rita ken ik niet zo.

travelagent, (URL) - 05-03-’06 10:35
michel

en nu gaan er heel veel nederlanders rond die zich al oefenen op het zeggen van wir habben es nicht gewust , of in het nederlands wij wisten het niet.

Nu woon ik al jaren niet meer in nederland ( gelukkig maar ) maar ik heb toch wel een mening over rita, en die is niet erg positief. Maar ik heb ook vragen zou ze echt zo dom zijn te denken dat je veilig homo´s naar iran kunt sturen of gelooft ze haar personeel en zijn die zo dom.

michel, (URL) - 05-03-’06 10:36
marlis

Verdonk is nog altijd de meest gewaardeerde minister in ons land. Ik begrijp er ook niks van. Ik ken niemand die zich in het beleid kan vinden, toch is ervoor gekozen en zal er misschien opnieuw voor gekozen worden.

Waar zitten die mensen die vóór stemmen inderdaad. Goeie vraag.

marlis, (URL) - 05-03-’06 10:39
Maurice

Luister. Ik ben ook niet voor haar beleid, maar haar beleid is goedgekeurd door die kontendraaiers in Den Haag en de stemmers op haar partij.
Zij voert haar taak uit, zoals jij een kozijn schildert.
Of je doet het goed, of je doet het niet. Twijfelen mag. Zoals jij misschien zou twijfelen of een verfkleur wel de juiste is die afgesproken is met de opdrachtgever, smeer je de verkeerde er op, dan kost dat tijd, geld en excuses.
Als er twijfel bestaat over een uitzetting doet Rita V. het ook, dan bekijkt ze (of haar medewerkers) het dossier nog een keer.

En begin niet over Duitsers, dat slaat kant nog wal. Reken maar dat er ook Duitsers waren die – uit medemenselijkheid – Joodse families “toevallig” over het hoofd zagen. Laten we dat ook niet vergeten. Niemand wil voor beul spelen namelijk; zeker als je weet dat die Joden, homo’s, zigeuners, geestelijk gehandicapten niet naar Centerparcs werden vervoerd maar de dood in.

Maurice, (URL) - 05-03-’06 11:37
Ster

IJzersterke uitsmijter ;-)

Ik ben ookgeen voorstandster van Verdonk; ik zie wel het gore spelletje wat ze speelt. Onder het mom van: het volk wilde regels en die voer ik nu uit, trekt ze haar eigen plan. De regering voorop is uitdrager van het “vol=vol” beleid. Wij (lees:het volk) zijn zo gehersenspoeld hierdoor dat de massa dit ook gaat zeggen. Maar wanneer is het vol? Kunnen we nou echt niet een beetje plaats maken voor mensen die het echt nodig hebben. En om het op personen te betrekken: Voor Kalou ind ik de situatie héél anders dan voor Taida. Voor die laatste maak ik graag plek. Kalou kan de “normale” wegen nog ewandelen en er zelf voor zorgen dat hij niet wéér zakt voor zijn toelating.

Ster, (URL) - 05-03-’06 11:59
Bart

Nee hoor smurf, ik bezoek je trouw en laat je in je waarde. Kom een dagje in Rotterdam lopen, dan snap je dat er een probleem is in Nederland en het is een keus om dat streng aan te pakken. Natuurlijk werkt dat niet altijd goed, maar er is niets makkelijker dan een“individueel geval helemaal uit te lichten en vol tranen te presenteren terwijl wij Nederlanders (direct met een oordeel) niet eens de feiten kennen. Het is allemaal niet zo makkelijk als er door veel mensen wordt gezegd (geschreeuwd). Links wint nu de verkiezingen waarschijnlijk, maar wedden dat het over een paar jaar weer andersom is ? Dan schreeuwt iedereen weer dat het harder aangepakt moet worden. En zo golven we jaar in jaar uit van links naar rechts. Dat doet Verdonk niet, dat doen de kiezers !

Bart, (URL) - 05-03-’06 12:15
Erik B

Tja Verdonk, en zo zijn er nog meer, maar we hebben deze regering toch zelf gewild, door op deze partijen te stemmen, waar deze bewindslieden bij horen.

Erik B, (URL) - 05-03-’06 12:21
Cornette

Geweldige log ! Het is toch totaal onbegrijpelijk dat Verdonk zo geliefd is? Door wie dan? En jij zit lekker ver bij haar vandaan maar ik kan haar iedere dag tegenkomen in de supermarkt.

Cornette, (URL) - 05-03-’06 12:45
Mm..

Goede log inderdaad, Rene! Ik kan Verdonk niet uitstaan. Schamen zullen we ons met z’n allen, niet nu maar later wel..

Mm.., (URL) - 05-03-’06 13:07
Renesmurf
Mevrouw Verdonk jaagt mensen rechtsreeks de dood in. Dat kan ze weigeren, maar dat doet ze niet. Zo heb ik eens geweigerd om de onderkant van een windveer te schilderen waar allemaal volle vogelnestjes onder zaten. Op zo`n moment is het jonge leven me meer waard dan mijn baan, ik wil mijn werk met plezier doen en anders niet. En ik heb de indruk dat mevrouw Verdonk enorm geniet als er afkeurend gejoel klinkt, ze is ziek.

Ik had het niet speciaal over Duitsers, ik had het over beulen.
Mensen die anderen de kop afhakken doen ook gewoon hun werk volgens de regels, met toestemming van Verdonk, want ze hadden maar stiekummer moeten doen.

@Bart :Ongeveer de helft van de mensen is links, ongeveer de helft is rechts, en de middenmoot bepaald het uiteindelijk. Rotterdam is van oudsher een rooie stad, schijnt. Toen ik vorig jaar in Rotterdam was proefde ik wat van de mentaliteit, dat was niet bepaald altijd even vriendelijk. Maar toch is het moeilijk voor te stellen dat de meerderheid van de mensen problemen op wil lossen door mensen de dood in te jagen.

@Erik B: Volgens mij is er gekozen voor een CDA/PVDA kabinet, en niet wat er nu zit!

@Mm.. :Ik hoef me niet schamen, ik heb altijd de url van mijn log nog!

Renesmurf, (URL) - 05-03-’06 13:23
Erik B
Klopt maar cda wide toch niet met de pvda dus krijg je dit, en dat wisten de mensen die cda stemden voor die tijd dat cda/ pvda er niet ging komen. Of zie ik het nu fout.
Erik B, (URL) - 05-03-’06 13:40
Renesmurf
Dat klopt. En toch hoor ik weinig van haar medestanders.
Renesmurf, (URL) - 05-03-’06 13:45
Erik B
Ik ook niet, wat ik wel steeds meer hoor is we gaan niet meer stemmen want ze doen toch wat ze zelf willen. En daar wordt ik nu bang van.
Erik B, (URL) - 05-03-’06 13:53
Dominiek

Daar ik uit Belgie ben ken ik die Verdonck niet,groetjes

Dominiek, (E-mail ) (URL) - 05-03-’06 14:18
Kitty

En als je “Takketivusteringtrut, Rita Verdonk “ invult bij Google, kom je dan op jou site terecht ? ;-)

Kitty, (URL) - 05-03-’06 14:31
Irma

Verdonk? Sorry, alleen voorstanders werden opgeroepen te reageren…wis deze reactie dus maar! ;-)

Irma, (URL) - 05-03-’06 14:52
hanscke

Ik ben niet een echte fan van Rita, maar ik vind wel dat ze haar rug recht houdt en niet duikt voor de felle kritiek met uitspraken welke ik zeker niet kan waarderen zoals een vergelijk met Eichman of id. Waar ligt de grens, een aantal jaren geleden was er het gekrakeel dat Nederland iedereen maar toe liet. Uiteindelijk zullen de mensen in Iran zelf tegen die rechtsongelijkheden moeten gaan vechten. Het is hier ook nog niet zo heel lang geleden dat homo’s niet voor hun geaardheid uit durfden te komen. Ook zij hebben daarvoor moeten vechten. Vluchten is uiteindelijk niet moedig, vechten tegen de machtsorde wel.

hanscke, (URL) - 05-03-’06 14:53
Renesmurf
Hier stond er niet de doodstraf voor. Voor zover ik weet.
Renesmurf, (URL) - 05-03-’06 16:17
Alice

Ik zou Verdonk graag willen uitwijzen naar een land waar het liberalisme verboden is. Eens kijken hoe ze het vindt om dat geheim te moeten houden…

Alice, (URL) - 05-03-’06 17:03
MacPhisto

Mbt dat snotterende meisje Taida begreep ik het beleid van minister Verdonk nog wel enigszins. Maar ik viel afgelopen week echt van mijn bureaustoel bij het horen van redenering waarom homoseksuelen makkelijk terug naar Iran kunnen. Hoe naief kan iemand zijn?

MacPhisto, (URL) - 05-03-’06 17:20
Renesmurf
Zo Liberaal is ze niet, Liberalisme staat voor vrijheid. Lekker dan als je alles stiekem moet doen.

@MacPhisto: Tegen Taida begreep ik haar ook niet, maar daar had ik het al over gehad. Verdonk gaat steeds een stapje verder…

En haar medestanders hoor ik maar niet!

Renesmurf, (URL) - 05-03-’06 17:24
Only Emmy

Voorstanders van Rita Verdonk hoor je hier niet, die volgen haar en doen het stiekum. Ik begrijp haar niet. En wat ik niet begrijp, vind ik vaak eng. Dus conclussie: Verdonk is eng. En de VVD ook.

Only Emmy, (URL) - 05-03-’06 18:22
Anastasia

stom mens is het …

Anastasia, (URL) - 05-03-’06 19:24
sylans

Verdonk is een typisch geval van doordraaien.
Die Iraanse Homo’s doen toch niemand kwaad.
Dat zijn geen potenrammers van allochtone afkomst.
Nee hoor. Ze mogen blijven.
Iedereen mag trouwens komen en blijven.
Alleen geld geven doen we niet meer.
Iedereen moet werken.
Als ze niet werken, dan ook niet eten.
En misdadigers gaan naar de gevangenis.
Zonder pardon.

sylans, (E-mail ) (URL) - 05-03-’06 19:56
maria

ja hier nog een tegenstander van verdonk.
ik snap niet dat zij met deze uitspraken weg komt.
mensen de dood in jagen nee dat kan echt niet.

maria, (URL) - 05-03-’06 20:43
Bloggie

Ik kan Verdonk ook niet uitstaan en verder wil iker niks over zeggen wat ik wordt al boos al ik aan dat mokkel denk.

Bloggie, (E-mail ) (URL) - 05-03-’06 20:43
Leidse Glibber

Helemaal mee eens.
En blanco stemmen is ook stemmen hoor Renee

Leidse Glibber, (E-mail ) (URL) - 05-03-’06 21:17
Jolanda

voorargumenten zou ik niet wetenm…heb net zo´n hekel aan die trol als jij

Jolanda, (URL) - 05-03-’06 21:22
Renesmurf
Geef jij iedereen maar even een goed bevallende baan dan.
Renesmurf, (URL) - 05-03-’06 22:39
Peter

misschien moet Links maar eens beargumenteren waarom we iedereen maar binnen moeten laten ? Wat is er mis met opvang in de eigen Regio ..Over de 1000 Schrijnende gevallen die wel van Verdong de verblijfstatus krijgen hoor ik niemand over, mensen moeten eens erkennen dat vele zo niet het merendeel van de “ Asielzoekerts“op zoek zijn naar gouden bergen en er zo min mogelijk voor willen doen . Tien jaar geleden werd je er nog voor opgepakt , maar Vol Is Vol ..en ja dan ben ik maar een racist of een rechtsextremist.Ga stemmen de 7e en zij die niet gaan,, mond houden graag .

Peter, (URL) - 05-03-’06 22:47
Renesmurf
Iedereen binnenlaten omdat de wereld van iedereen is en Nederland zeker! En omdat ik niet door wil werken tot mijn 78ste. 1000 mensen toelaten is leuk voor die 1000, niet voor die weg moeten. Ieder mens wil gouden bergen zonder er iets voor te doen, kijk maar naar de loterijen, dat is gewoon menselijk.

Tien jaar geleden was racisme verboden, tegenwoordig populair.
Maar ik hoef niet polulair te zijn, ik heb wel een geweten.

Renesmurf, (URL) - 05-03-’06 22:55
Eljo

Ja dit is weer een Smurfs grove titel en een verhaal met een inhoud waar ik even rustig over na moet denken.

Eljo , (E-mail ) (URL) - 06-03-’06 00:52
Linda

Ik ben het niet met haar eens, ook al doet ze dingen die in het kabinet afgesproken….menselijk vind ik haar momenteel niet……

Linda, (E-mail ) (URL) - 06-03-’06 20:37
Renesmurf
Neem de tijd.
Renesmurf, (URL) - 06-03-’06 22:28
Mm..

Er zijn sites genoeg waar Verdonk openlijk wordt bewonderd. Ga maar eens op forum.fok.nl kijken. Idioten zat..

Mm.., (URL) - 07-03-’06 13:10
Renesmurf
Ik heb even gekeken, en ik weet niet waar jij kijkt, maar ik zie totaal geen argumenten.
Renesmurf, (URL) - 07-03-’06 16:53
JJ

Nederland kan simpelweg niet voor iedereen zijn, daar is ons land te klein voor..

JJ, - 08-03-’06 14:20
Renesmurf
Er is ruimte genoeg voor iedereen, kijk maar eens naar de leegstand van woningen!
Renesmurf, (URL) - 08-03-’06 14:46
Dikke Leo

Chapeau!

Dikke Leo, (URL) - 20-05-’06 23:19
online nexium8548

lpjnfnDo not be angry please

online nexium8548, (E-mail ) (URL) - 24-12-’06 09:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.