Kijkcijfergeilheid!

Ooit waren Van Kooten en De Bie elke zondag op de VPRO televisie.
Op een dag hadden ze alle ondewerpen wel behandeld, en stopten ze er mee.
Hun oeuvre kan tot in de eindeloosheid worden herhaalt, altijd weer wordt het actueel.
Min of meer.
Voorts wil ik nog even kwijt dat ik vind dat als Peterrrrrrrrrr de Vries informatie heeft dat ie dat meteen moet melden, en niet aanstaande zondag, of hij moet dat nieuws voor zich houden tot aanstaande zondag.
Alles voor de kijkcijfers, die man gaat over lijken!
Joran wordt aan alle kanten beschuldigd, onder andere op het internet, dames en heren: Daar is de rechter voor!
SBS liet ondertussen doodleuk weten dat er nog reclamezendtijd verkocht kon worden.

Joran ging stappen, dat moest vastgelegt worden op de foto, en dat staat nota bene de volgende dag loeigroot op de voorpagina van de krant!
En er is helemaal geen nieuws!
Het nieuws is dat er zondag nieuws is, en dat is dus niet op de vrijdag het geval!

Journalisten moeten niet Peterrrrrrrrrrr  nakouwen en uitnodigen, hij vertelt toch niks.
Ze moeten uitzoeken wat ie weet, dan pas hebben ze nieuws.

Peterrrrrrr verspreide nog even een leugen, dat de VARA via het nieuws weer moest tegenspreken.
Dit is een vorm van de media bespelen die zijn weerga niet kent.
Ik vind het afschuwwekkend.
Dit is niet de wereld waar ik graag in leef...

Rene Zondag 03 Februari 2008 at 11:00 pm | | Smurf

23 reacties

Brillie

Je kan altijd een klacht insturen naar Peter R, die morgen in de USA is om nog meer geld te vangen. Ik kom daar mogen ook nog even op terug.

Waar mij het meer over gaat is dat Van Kooten en De Bie eigenlijk niet alle onderwerpen behandeld hebben. Mar gewoon zin hadden in een andere cake. En dat kan ik mij wel voorstellen. Hoe jammerlijk ik het ook vind. Want ze zijn goed.

Brillie, (E-mail ) (URL) - 03-02-’08 23:07
Bart

Ik oordeel niet, maar vind het wel bere interessant !

Bart, (URL) - 03-02-’08 23:09
Terrebel

Als op een dag Het Volk aan de macht is zal Peter R. de Vries dan ook worden verboden. Jammer dan toch eigenlijk dat dat plannetje niet door kan gaan want Het Volk smult van Peter R. de Vries. Helaas, het is dan maar zo.

Terrebel, (URL) - 03-02-’08 23:29
Frank

Dat hele media circus van de Vries lijkt verdomd veel op belemmering van de rechtsgang. Info acherhouden tot het hem uitkomt. Ik snap dus niet dat hij daar zo mee weg komt.

Frank, (URL) - 04-02-’08 06:38
Pasula

Ik volg Peter R. de vries totaal niet en nu blijkt maar weer waarom…
ik ben blij met je log Rene.

Pasula, (E-mail ) (URL) - 04-02-’08 07:05
Geertje

Koot en Bie; echt twee favorieten van mij.
We hebben zelfs een video van hun met oude beelden.
Geweldig vond ik ze!

Ja, die P. de Vries; ik vind het ook waardeloos zoals hij kijkcijfers omhoog krikt.
Walgelijk.
Heb tussen neus en lippen gekeken, het blijft nieuws.
Blijf het een irritant mannetje vinden.

Geertje, (URL) - 04-02-’08 09:49
ria

Hier stond het wel aan, maar ja dan word je weer gestoord op MSN ;-)

ria, (E-mail ) (URL) - 04-02-’08 10:01
Mannie

Tjah, ik weet het allemaal niet hoor. Onderzoekers maken nooit gelijk dingen bekend, of dat nu in deze zaak is of in een onderzoek naar ziektes. Natuurlijk is het aan de rechter om te bepalen wat er gebeurd verder. Maar voordat de rechter dat bepaald dient er onderzoek gedaan te worden en wat peter nu doet is in feite gewoon tips geven aan het OM. Die moet dit eerst onderzoeken. Trouwens ben ik nog niet overtuigd na gisteren het verhaal van joran gehoord te hebben

Mannie, (E-mail ) (URL) - 04-02-’08 10:32
Belinda

Tja Peter is duidelijk publiciteitsgeil maar dat trek ik nog wel. Als we in een wereld komen te leven die gevuld is met Joran van der Slootjes die niet weet of een meisje echt dood is en zomaar het lichaam in zee laat gooien en dan ook nog eens op gaat voor een schadevergoeding dan leven we echt in een rotte wereld!

Belinda, (E-mail ) (URL) - 04-02-’08 11:21
Jolie

Ja hee, natúúrlijk is het smakeloos, maar… Die jongen heeft een BOEK geschreven. Geriskeerd dat hij gearresteerd werd in de VS (wat ook inderdaad gebeurde) om daar op TV zijn verhaal te doen, Joran heeft elke kans benut om zijn verhaal in de media te krijgen. Nu mogen we als voorgelogen publiek ook wel weten wat Joran over de zaak beweert, als hij zelf denkt dat er géén camera’s op hem gericht zijn. Toch? En net als Mannie denk ik trouwens ook dat dit niet het hele verhaal was…

Jolie, (URL) - 04-02-’08 11:37
Redstar

Ik heb het niet gezien… Gelukkig zou ik zeggen.. ik hoor het wel als ze de waarheid weten..

Redstar, (E-mail ) (URL) - 04-02-’08 12:00
jager

Ik was allang afgehaakt van die TV, ik kijk het journaal rond twaalf uur s’nachts en voor de rest zit ik achter de pc. Die publieks geile PeterRDV kan mij gestolen worden net als boer zoekt vrouw waar blijkbaar ook half nederland naar kijkt…Ik haat al die feel good tv sensatie.

jager, (E-mail ) (URL) - 04-02-’08 12:24
Chantal

Koot en Bie zijn tijdloos… wij hebben laatst alle op dvd uitgebrachte dingen van hen gezien… en weer genoten we.

Chantal, (E-mail ) (URL) - 04-02-’08 13:10
Leibele

Wat een ongeloofelijke boerenlul is die Peter toch.

Leibele, (E-mail ) (URL) - 04-02-’08 13:21
Me!

Goeie aktie van Koot en Bie. De Rrrrrrrrrrrrr is inderdaad alleen maar om zich interessanter voor te doen dan dat ie is

Me!, (E-mail ) (URL) - 04-02-’08 16:35
Hette

Ja, van Kooten en de Bie blijven leuk!

Hette, (URL) - 04-02-’08 17:47
Jolanda

Dat is werk voor de rechter ja…maar ja die doen niks…gelukkig bestaat er dan een Peter r de vries die de *** wel weet te ontmakseren

Jolanda, (URL) - 04-02-’08 19:58
Linda

Ik vind wel dat Peter R de Vries het gelijk naar buiten had moeten brengen toen hij het verhaal compleet had maar verder vind ik dat hij geweldig werk heeft verricht.

Linda, (E-mail ) (URL) - 04-02-’08 19:58
Ster

Ik leef niet graag in een wereld waar de Jorans ongestraft hun gang kunnen gaan……het doel heiligt in dit geval voor mij de middelen.

Ster, (URL) - 04-02-’08 20:28
frank-103

Helaas draait alles om geld, zowel bij rtl, sbs als bij nederland 1 tot en met 3. Alleen krijgen de publieke omroepen geld uit een subsidiepotje, mits ze dat uitzenden (en maken) wat de subsidieverstrekker wil.

frank-103, (URL) - 04-02-’08 21:01
tagrijn

Dit is niet de wereld waar ik graag in leef…
OK, jouw keus, maar wat dacht je daar dan aan te doen?

tagrijn, (E-mail ) (URL) - 04-02-’08 21:10
henriette

Het gaat echt nergens over, waarom is dit blonde grietje zo belangrijk dat het wereldnieuws is?

henriette, (URL) - 04-02-’08 21:13
Brigitte

Peter doet wat geen agentje hier kan doen, dat is toch schokkend.

Brigitte, (URL) - 04-02-’08 22:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.