Cultureel verschijnsel

Liefste Flair,

Vorige week vertrok ik 's morgens van huis naar mijn werk. Zoals altijd zat mijn man televisie te kijken. Ik reed ongeveer 1,5 kilometer toen de auto er mee stopte. Ik probeerde te starten, de motor ging wel rond maar sloeg niet meer aan. Ik ben toen naar huis teruggelopen en toen ik thuis kwam zat mijn man niet meer op de bank.
Wat ik toen boven aantrof had ik zelfs in mijn stoutste dromen niet kunnen denken! Mijn man liep gekleed in mijn lingerie en met mijn ultra hoge pumps en een laag make-up voor de grote spiegel heen en weer te paraderen.............
Ik ben 36, mijn man is 38 en we zijn al 12 jaar gelukkig getrouwd. Toen ik hem betrapte probeerde hij nog met een smoesje over dat al zijn ondergoed in de was zat enzovoort een uitvlucht te verzinnen, maar de schoenen en de make-up dan?
Hij is toen echt helemaal ingestort en heeft bekend dat hij dit al een maand of vier doet. Ik heb hem toen gezegd dat als hij er niet mee zou stoppen ik wil gaan scheiden. Mona, je moet weten dat hij een half jaar geleden zijn baan kwijt is geraakt en daar heel erg depressief van is geworden. Sinds ik hem heb verteld dat ik wil scheiden als hij dit blijft doen is hij heel erg teruggetrokken en afstandelijk..... Het lijkt wel alsof ik helemaal geen contact meer met hem kan maken.
Kan jij mij helpen??

M. Verbeeck uit Stekene

ANTWOORD VAN FLAIR:

Beste M.

Het zou de automatische choke kunnen zijn, vooral omdat het al zo dicht bij huis gebeurde, anders zou ik gewoon nieuwe bougies laten monteren.

Met vriendelijke groeten,

de Flair-redactie


Hierboven staat een mop.
En ik vond het zeer herkenbaar.

Dit is een typisch voorbeeld van de inleiding lezen en dan meteen reageren.
Iets wat op weblogs, en met name de mijne, bijna elke dag wel een keertje voorkomt.

Vroeger kon ik me er aan ergeren, later kon ik er wel om lachen, en tegenwoordig maakt het me onverschillig.
Temeer daar ik een liefhebber ben van gegronde argumenten.


Rene Dinsdag 23 Februari 2010 at 6:00 pm | | Smurf

26 reacties

ria

hahaha, dit is wel heel absurd.
Ik lees altijd alles, het gebeurt alleen wel eens dat er meerdere dingen in een logje besproken worden, dan komt het wel voor dat ik maar op 1 ding reageer. Ach ja, blijven lachen maar.

ria, (E-mail ) (URL) - 23-02-’10 18:46
Peter

Beste M: Zolang hij niet stiekum rookt zou ik me nergens ongerust over maken!
Mona

Peter, (E-mail ) (URL) - 23-02-’10 18:50
Bart

Geweldig man ! Superposting !

Bart, (URL) - 23-02-’10 18:53
Neneh

LOL… dit is briljant!

Neneh, (E-mail ) (URL) - 23-02-’10 19:04
Stommerik
Jup dit heb ik idd ook. Leuke mop :D
Stommerik, (E-mail ) (URL) - 23-02-’10 19:27
Liesbeth

grappig:), ik denk dat we daar allemaal wel te maken mee hebben, zo nu en dan is het wel jammer ja..

Liesbeth, (E-mail ) (URL) - 23-02-’10 19:44
Thérèse

Hahaha, ik zal eens extra gaan opletten. Volgens mij blijft de laatste zin meer hangen, op de weblogs dan…
Nou Renesmurf, ‘t is iets wat ik niet durf.

Thérèse, (E-mail ) - 23-02-’10 19:54
Me!

Ik vind het een schitterende reactie van Flair..

Me!, (E-mail ) (URL) - 23-02-’10 20:10
frank103

Het is een domme reactie van Flair! Tegenwoordig heeft iedere auto electronische inspuiting en regeling van de motor, het ligt vrijwel nooit aan de choke of aan de bougies die ook nog eens 30.000 km of meer probleemloos meegaan. Nee, het is veel eerder de benzine, die zal wel op zijn! Of ze heeft diesel in de tank gedaan. Stomme vrouwenblaadjes moeten zich ook niet met techniek bemoeien!

:-)

frank103, (URL) - 23-02-’10 20:16
Annemarie

Het gebeurd zo vaak inderdaad…
Nouja dan maar niet denk ik altijd. :-)
Ik maak denk ik mezelf er ook wel af en toe aan schuldig..
Zeker nu ik hier in Oostenrijk zit en ik weinig tijd heb maar ‘t ook wel weer heel leuk vind om te reageren. Oeps, gaat niet samen.

leuke nieuwe layout smurf!

Annemarie, (E-mail ) (URL) - 23-02-’10 20:28
Menno Nicolai

Je auto is toch net gerepareerd?

Menno Nicolai, (E-mail ) (URL) - 23-02-’10 20:44
Menno Nicolai

O shit, ik las te snel. Heb jij een man? Dat wist ik helemaal niet … Geeft niks hoor, dat moet je niet denken, maar nou ja, ik was even verbaasd.

Menno Nicolai, (E-mail ) (URL) - 23-02-’10 20:45
tagrijn

Waarom zou het niét ZIJN choke kunnen zijn?

tagrijn, (E-mail ) (URL) - 23-02-’10 20:55
francky

daarom dat ik niet teveel onderwerpen in één post stop. Alhoewel sommige reacties heel leuk kunnen zijn, geven ze toch de indruk dat er niet veel echt gelezen werd wat je schreef.
En op sommige blogs zou ik zoveel dingen moeten commentaren dat ik beter zelf een blog als antwoord schrijf en dat kan nooit de bedoeling wezen.

francky, (E-mail ) (URL) - 23-02-’10 21:47
Paul

Ik heb er smakelijk om gelachen zojuist. Goede mop!

offtopic: mooie omkat van deze site. Lekker fris uiterlijk!

Paul, (URL) - 23-02-’10 22:32
Di Mario

Controleer ook even de bougiekabels….

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (E-mail ) (URL) - 23-02-’10 23:48
travel

ha ha ha prachtig mooi stukje.
Ik zelf betrap me er ook op dat ik te snel lees of maar de helft en dat vind ik erg jammer.

travel, (E-mail ) (URL) - 24-02-’10 00:21
Marjolijn

Mooi stukje…briljant.
Fijne dag.

Marjolijn, (E-mail ) (URL) - 24-02-’10 06:08
Redstar

Ik lees eigenlijk altijd alles. Dat deze vrouw een probleem heeft is duidelijk, of eigenlijk meer haar man. Het antwoord vind ik best vermakelijk, maar dat heb je met en grap.

Redstar, (E-mail ) (URL) - 24-02-’10 07:34
NickN

Ja dat gebeurt net zo als om de beurt reactie plaatsen dat zie je ook regelmatig. Ik hecht daar verder geen waarde aan, reageren doe ik omdat ik het verhaal interessant genoeg vind anders surf ik door.

ot
Je blog ziet er lekker strak uit zo…

NickN, (E-mail ) (URL) - 24-02-’10 08:38
Chantal

Het heeft soms ook te maken met weblogs die erg lange stukken schrijven en dan hebben bezoekers niet altijd zin het helemaal door te lezen… wat wel eens komische reacties geeft… ik beken, soms doe ik het ook wel eens, een misser, maag ach, die mogen we allemaal wel hebben.

Chantal, (E-mail ) (URL) - 24-02-’10 08:52
Leibele

Gelukkig zegt mijn vrouw zulke dingen niet.

Leibele, (E-mail ) (URL) - 24-02-’10 10:11
Mannie

Dat jij dat leest haha :)

Mannie, (E-mail ) (URL) - 24-02-’10 10:41
Rowin

Haha, geweldig =P

Rowin, (E-mail ) (URL) - 24-02-’10 12:43
CasaSpider

Herkenbaar? Is dit misschien gebeurd toen je ouders pech hadden met jouw auto en weer naar huis kwamen?
Krijgen we zaterdag speciale foto’s te zien?
Zomaar wat vragen hoor… ;-)

CasaSpider, (E-mail ) (URL) - 24-02-’10 14:23
Elmar

Aan wie was de brief nu gericht aan Flair of aan Mona? ;-)
Ik wist trouwens niet dat ze bij Flair ook al monteurs in dienst hadden! ;-)

Elmar, (E-mail ) (URL) - 24-02-’10 14:51
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.