Moet kunnen

Dat de eerste foto van vandaag linksonder wat donker is, vast vanwege mijn vinger, is voor mij geen reden om het niet te posten, de rest vind ik immers zeer geslaagd, vooral vanwege de takken bovenin beeld.Ik heb ook maar eens gepoogd een foto te bewerken, Quandy slapend in de voortent te Lauwersoog.
Alleen maar een beetje lichter gemaakt, zo is er meer te zien dan een donkere vlek.De resterende foto`s zijn gewoon puur en onbewerkt.
Deze nam ik eind vorig jaar in Groningen.Alwaar ik het glazen huis bezocht.In januari begon ik weer met wat reserende Lauwersoogfoto`s, vanaf februari put ik weer uit mijn Liechtenstein map, en nu het maart is doe ik er weer wat Amsterdams bij, en dat is dit wel degelijk.Wellicht overbodig om te vermelden, maar de tekstjes tussen de foto`s zijn boventitels, omdat men toch van boven naar beneden leest vind ik dat het prettigst.
Hier ziet u overigens de snelweg langs Liechtenstein, die zich bevindt in Zwitserland.Dit is dan wel weer in Liechtenstein, waar het dus ook wel eens mooi onbewolkt weer was.Ze zijn daar goed bij de tijd.En net toen ik er was was er ook een verbouwing gaande!Ik vind het onzin als mensen gaan roepen "wat een onzin" u mag iets best onzin vinden, maar poog dan uit te leggen waarom, maar vertel dan liever welke foto u het meest aanspreekt, en waarom.

Rene Vrijdag 05 Maart 2010 at 6:00 pm | | Smurf

twintig reacties

Marjolijn

ppfff weer sneeuw, hoop toch dat heij weer snel opgeruimd is.
Zie dan toch liever die blauwe luchten.

Marjolijn, (E-mail ) (URL) - 05-03-’10 18:29
Stommerik

Glazen huis ben ik ook een middagje geweest. Was leuk maar errug koud :S

Stommerik, (E-mail ) (URL) - 05-03-’10 20:30
frank103

Wat een onzin!

Maar wat weet ik niet….
:-)

frank103, (URL) - 05-03-’10 20:34
CasaSpider

Een schitterende klok.
Al kan ik niet precies zien hoe laat het is.

CasaSpider, (E-mail ) (URL) - 05-03-’10 21:17
<span class='registered'>elmarswereld</span>

De laatste vind ik het mooist vanwege de strak blauwe lucht!

elmarswereld, (URL) - 05-03-’10 21:42
jager

Mooie strak blauwe lucht, ik krijg zin in de zomer. Zijn die met een andere camera genomen die laatste foto’s?

jager, (E-mail ) (URL) - 05-03-’10 22:18
ria

Ach ja, ook Smurfen hebben gebreken.
Knappe bewerking hoor.

ria, (E-mail ) (URL) - 05-03-’10 22:18
Di Mario

Het lijkt wel of ze de hele wereld aan het verbouwen zijn.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (E-mail ) (URL) - 05-03-’10 23:09
Terrebel

Mooie wolken, daar boven Zwitserland!

Terrebel, (URL) - 05-03-’10 23:38
Me!

Het blijft spannend iedere week, maar ga in ieder geval zo door…

Me!, (E-mail ) (URL) - 06-03-’10 00:07
tagrijn

Leuk zo’n allegaartje!
OTR: Ik moet je teleurstellen. Leiden is de derde momumentenstad van Nederland en zoag de reactie overwfend positief zijn ga ik dus voorlopig nog even door, ook al strekt Leiden zich niet uit tot in België zoals jij veronderstelt.

tagrijn, (E-mail ) (URL) - 06-03-’10 00:55
tagrijn

Excuus voor de tikfouten. Maar het is bijna bedtijd!!!

tagrijn, (E-mail ) (URL) - 06-03-’10 00:56
Linda

Oh wat een leuke foto van Quandy die zo lekker ligt te slapen…Ik vind zo’n serie als dit juist zo leuk, van alles wat er zitten weer mooie foto’s bij, vooral de luchten die je op de verschillende foto’s ziet vind ik erg mooi.

Linda, (E-mail ) (URL) - 06-03-’10 06:50
francky

smurfen in Tirol ?
Leuke smurffoto’s

francky, (E-mail ) (URL) - 06-03-’10 07:40
Mannie

De onderste foto vind ik de mooiste uit deze serie, zeker als je het onderste stukje weg zou laten

Mannie, (E-mail ) (URL) - 06-03-’10 09:39
Bart

De eerste van Liechtenstein vind ik het mooiste, omdat de lucht daar echt superblauw is en dat bevalt me wel !

Bart, (E-mail ) (URL) - 06-03-’10 17:20
Redstar

Er zitten wel een paar mooie foto’s bij. De kwaliteit zullen we er maar bij denken

Redstar, (E-mail ) (URL) - 06-03-’10 17:44
Jolanda

Het is weer een leuke foto verzameling. Soms doet fotobewerking wonderen en soms geeft het niet het juiste resultaat waar je op hoopt. Maar het is altijd het proberen waard ;-)

Jolanda, (URL) - 06-03-’10 18:53
Leibele

De eerste foto vind ik het mooist omdat die dat wazige beeld geeft dat je ziet bij een sneeuwbui.

Leibele, (E-mail ) (URL) - 07-03-’10 11:00
hanscke

Slapende hond of de laatste foto en dat is dan omdat-ie zo mooi van kleur is.

hanscke, (E-mail ) (URL) - 07-03-’10 16:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.